wowo8 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Na koniec sezonu naszła mnie refleksja na temat moich umiejętności.Mam 15 lat i jeżdżę od 2 lat trik które umiem to buny hop,180,pivot 180 na przodzie i tyle manual 100m,fakie out,fakie. Jak oceniacie moje umiejętności w porównaniu do siebie czy znajomych z podobnym stażem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toluz Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Hmm,jak na 2 lata to trochę mało.Raczej nie da się ocenić umiejętności.Można ocenić , np dany trik czy technike jazdy.Wszystko zależy od warunków.A najbardziej liczy się progress i tego ci życzę jak najwięcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szogun123 Napisano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Najlepiej gdybyś pokazał na filmiku co umiesz. Wtedy bardziej dałoby się ocenić. Poza tym 2 lata raz w tygodniu czy 2 lata 3 godziny dziennie? Jak mów to konkretnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toluz Napisano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Archiwisto! Minął miesiąc od ostatniej odpowiedzi! Co innego jak autor by odpowiedział ale tak nie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Filmik nam wszystko powie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.