szliri Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Mam opony continental speed king w wersji ust. Ostatnio jak jechałem doszczętnie mi zeszło powietrze nie możliwie żeby pękła sprawdzałem całą nawet nie ma małego nacięcia, myślicie że w czym tkwi problem. Jeszcze jedno jak rozebrałem wentyl rozlał się jakiś zielony płyn co to mogło być. Dziękuje ze wszelkie odpowiedzi które mogły by mi pomóc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 28 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Jakich kół używasz? Opony miałeś zalane uszczelniaczem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Chyba miał je zalane (wypłynął zielony płyn). Jeśli jest zielony, to oponki pewnie zalane uszczelniaczem Slime, test płynu jest tu http://www.e-bikerzone.com/Sprzet/testy-498 , pewnie stało ci się coś podobnego, kup jakiś sprawdzony uszczelniacz (typu notubes) i problem powinien zniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 napisz jeszcze jakie masz wentylki w kołach bo często ludzie stosują źle uszczelniane i powietrze ucieka na styku wentyl- obręcz powoli ale bardzo skutecznie ale tak jak kolega wyżej napisał kup porządny uszczelniacz zalej 100ml i ciesz się jazdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 dzięki za odpowiedzi, problem rozwikłany TEMAT DO USUNIĘCIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.