hheniek1987 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Po raz kolejny w panice czegoś poszukuję i w okolicy nie mogę znaleźć. Otóż chcę kupić buty Shimano SH-MT60, problem polega na tym że muszę najpierw przymierzyć. Widział ktoś je w Warszawie albo okolicach? W Airbiku mają na zamówienie, muszę zadzwonić i zapytać, może akurat coś u nich będzie, ale chciałbym mieć jakąś alternatywę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Serio? Nikt? Nic? Nigdzie? Chociaż przymierzyć bym chciał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Najlepiej po prostu podzwoń po sklepach z zapytaniem czy mają takie albo spłódź maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McWolf Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 4 rozne modele butow shimano o takim samym numerze, ktore mierzylem, wydawaly mi sie identyczne. Na twoim miejscu jesli nie znalazlbym konkretnego modelu, poprosilbym o przymiarke podobnego w rozmiarze, ktory cie interesuje. Mozesz tez zamowic buty w internecie, a jesli nie beda pasowaly, odeslac i wymienic na wiekszy/mniejszy numer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Spróbuj w BDC w Legionowie. W ubiegłym tygodniu kupowałem tam siodło i widziałem, że mieli sporo butów. Czy akurat te, niestety nie wiem. PS. UPS, nie spojrzałem na datę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.