Skocz do zawartości

[rower stacjonarny] Nowy/uzywany do +/- 300zl

Fuzbal

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, nawet nie wiem czy pisze w odpowiednim dziale ale nic lepszego nie znalazłem. Musze kupić rowerek stacjonarny do domu, głównie dla mojej mamuśki, ale sam tez będę z niego korzystał. Nie wymagam od roweru pulsometrów i innych mega bajerów, ważne aby sprawnie chodził, nie hałasował jak kosiarka do trawy i najważniejsze aby nie rozpadł się po miesięcy użytkowania. Wiadomo, najlepiej byłoby kopić nówkę jednak do 300/400zl chyba będzie ciężko o nówkę znośnej firmy dlatego dopuszczam tez używki (będę polował na coś w dobrym stanie. I teraz konkretnie moje pytanie. Czy ktoś mógłby polecić jakiś konkretny model? Jeśli nic szczególnego nie przychodzi do głowy, czy ktoś mógłby wymienić kilka firm za którymi warto się rozglądać (po za kettlerem - ta firmę znam i wiem ze jest ok;]) bo kompletnie się nie rozeznaje w temacie. Moze nawet ktoś mógłby polecićw2 jakiś sklep na terenie lodzi gdzie można znaleźć tego typu sprzęt?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...