Lollex Napisano 26 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Mam nadzieje ze wybralem odpowiedni dzial na tą dyskusje, generalnie pytanie jakie dzis postawie to wpływ zmiennej temperatury na rower:) Mieszkam w bloku, codzienne taszcze moja leciutka slopstylowke:P po schodach i rower sie poci:D ale do żeczy. Nastały pierwsze dni zimy, minusowe temperatury i za kazdym razem jak wroce ze szkoly i wniose sobie rowerek to z automatycznie przechodzi w temperature z minusowej na pokojowa i rower paruje co jest normalnym zjawiskiem. I tu nasuwa sie mi pytanie czy nic mu się nie stanie? Bez przerwy słysze od taty przygryski "ze szlak to wszystko trafi" i dlatego postanowilem rozwinąć ten temat. Jakie macie podglady i zdanie w tej sprawie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 26 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Od tego? Co najwyżej skroplona woda ci podłogę zapaskudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 26 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 zawsze możesz powiedziec ojcu że podczas wnoszenia po schodach rower przechodzi okres adaptacyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.