maxsony1 Napisano 25 Listopada 2010 Napisano 25 Listopada 2010 jak w temacie co sądzicie o ramie Octane one void 3.0 + korbie octane one 3pcs? proszę o szczegółowe odp. rower będzie przeznaczony do street`u
HeInEkeN Napisano 25 Listopada 2010 Napisano 25 Listopada 2010 Rama bardzo dobra. Stalowa, lekka, wytrzmala. W swojej cenie bardzo dobra. Mialem ja w sztywniaku i amorze i Geo bylo znakomite. Polecam
Bombell Napisano 25 Listopada 2010 Napisano 25 Listopada 2010 Tylko z tym sztywniakiem nie ma co przesadzać jeśli chodzi o wysokość. Z niskimi mufa jest trochę nisko więc optymalnie 435mm bym dał albo amor. Koła obowiązkowo 26 i nie inne. Korba średnia, chyba najtańsza opcja na BMXowe z suportem Euro. Swego czasu czysty katalog z oferty Prowheela.
maxsony1 Napisano 25 Listopada 2010 Autor Napisano 25 Listopada 2010 dziękuję za odpowiedzi. mam jescze jedno pytanie: jaki amor do tego lepiej sztywny czy amor? jaśli amor to jaki???
Bombell Napisano 25 Listopada 2010 Napisano 25 Listopada 2010 Sztywny czy amor to już♠ jak kto woli. Ja całe życie z uginaczem. A jeśli pytasz jaki to powiedz jaki budżet?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.