wojtekkrakow Napisano 2 Grudnia 2010 Napisano 2 Grudnia 2010 Alberty owszem, ale NN w Beskidy to kiepski pomysł. Tak jak Arek pisze, ani to super przyczepne, ani wytrzymałe. Bo rozumiem opon szukasz w góry? No chyba że na co dzień na ścieżki w Twoich okolicach.
OKO Napisano 2 Grudnia 2010 Autor Napisano 2 Grudnia 2010 Jesteś coś Wojtek nie w temacie. Zaczęło się od opon do Trance-a i jakoś tak im gadka zeszła
OKO Napisano 3 Grudnia 2010 Autor Napisano 3 Grudnia 2010 Sorki, że 2 posty z rzędu ale jakoś nie dało się edytować postu wyżej. ....no i znalazł się sklep który posiada jeszcze modele 2010 w rozmiarze L, może kogoś interesuje - to chyba jeden z ostatnich sklepów który to posiada. http://msport.pl/
1marecki79 Napisano 4 Grudnia 2010 Napisano 4 Grudnia 2010 Gratuluję zakupu, będziesz zadowolony po przesiadce z ht. Jeśli chodzi o opony, ja zapodałem Nobby Nic 2,25 z DD(wzmocnienie boków), mi osobiście całkiem nieźle się na nich jeździ, lepiej niż na Kendach, ale z wymianą bym poczekał, aż te Kendy się zetrą(po sezonie będą z głowy - a koszty związane z rowerem się rozłożą w czasie)bo tragedii to z nimi tez nie ma.
OKO Napisano 4 Grudnia 2010 Autor Napisano 4 Grudnia 2010 Dzięki. Z oponami boję się, że za cienkie będą i bieżnik za mało agresywny. Mam w domu michelinki 2.0 bo swego czasu zachciało mi się zbicia trochę wagi z kół i opory toczenia zmniejszyć i górach po pierwszym wyjeździe trza było je ściągnąć bo nie dawały rady. Ja śmigam na kineticsach 2.35 ale.... podjazdy OK, fajnie ciągną ale na zjazdach jakoś średnio z trakcją. Zobaczymy, do marca daleko, będą fundusze to Tranc-ik dostanie oponki nowe, jak nie to nie - zresztą pedały trza jeszcze kupić i pewnie parę innych drobiazgów. A tu fajny filmik pokazujący możliwości Trance 2011 - akurat tu wersja x3. Reign, pewnie by na części tej trasy przeleciał, a na innej zamulił ale filmik dobry dla osób, którym wydaje się, że Trance to lajcik bardziej do XC niż w ciężki teren.
spootnick Napisano 4 Grudnia 2010 Napisano 4 Grudnia 2010 Tego typu teren jest na trasach XC czy maratonach.
tobo Napisano 4 Grudnia 2010 Napisano 4 Grudnia 2010 Oczywiście. Hm przez prawie 50 startów w maratonach, z czego żaden nie był nizinny, nie zostałem "doświadczony" w ten sposób.
mwegrzyn Napisano 4 Grudnia 2010 Napisano 4 Grudnia 2010 A tu fajny filmik pokazujący możliwości Trance 2011 - akurat tu wersja x3. Hehe , ten filmik pokazuje nie tyle możliwości roweru Giant Trance , co umiejętności i możliwości jeźdźca , które są nie małe Ten Pan zrobiłby to z każdym markowym sprzętem Allmountain.
OKO Napisano 5 Grudnia 2010 Autor Napisano 5 Grudnia 2010 Hehe , ten filmik pokazuje nie tyle możliwości roweru Giant Trance , co umiejętności i możliwości jeźdźca , które są nie małe ...a to już inna sprawa
wojtekkrakow Napisano 6 Grudnia 2010 Napisano 6 Grudnia 2010 Tobo, w Istebnej na maratonie, były takie momenty A filmik, jakbym widział Beskidy, nic dodać nic ująć, i powiem Wam, jak ktoś już jeżdzi regularnie po górach, to co na filmiku widać, już nie jest szałem, z rok, dwa lata temu bym się tym podniecał, ale teraz.... Można znaleźć cięższy teren. Dlatego obstawałem za Trancem, bo naprawdę można na nim sporo. Póki nie planujesz skakać itp, będzie dawał rade.
Rulez Napisano 6 Grudnia 2010 Napisano 6 Grudnia 2010 Tobo, w Istebnej na maratonie, były takie momenty Tak, momenty, które słabszy biker pokonuje z buta , co innego gdy większość trasy jest taka, wtedy jest fajnie . Generalnie zjazd po schodach nie jest szałem , co innego po kamyczkach i Trance da sobie spokojnie z tym radę
DAMIAN24 Napisano 7 Grudnia 2010 Napisano 7 Grudnia 2010 witaj , jeżeli chcesz i nadal możesz kupić to Reign 2 2010 rozmiar L za 6tyś. jest do kupienia w Szczecinie
DAMIAN24 Napisano 7 Grudnia 2010 Napisano 7 Grudnia 2010 już doczytałem na innym forum, że nieaktualne , ale zastanawiałem się czy nie może jeszcze wycofać się z Tranca i kupić Reign
OKO Napisano 7 Grudnia 2010 Autor Napisano 7 Grudnia 2010 Dzięki Damian za zainteresowanie, może i bym mógł się wycofać ale..... decyzja podjęta.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.