rauf Napisano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Ubotek, pewnie racja a....aale z Ciebie aptekarz Problem z wagą jest taki, że co pokazałem we wcześniejszych tabelach, to co było łatwe zważyłem na szybko. Reszta jest "podejrzewana" o taką masę. Np. Waga hamulców tez mi nie pasuje, ale co zrobić? Afterall wieszak pokazuje te 11kg z małym okładem, więc nie wiem jak to możliwe... Wiesz, ja mieszkam na wsi pod stolicą i do najbliższej drogi jest kawałek A soli to tu dawno nikt nie widział, tak jak pługów... Durnykot, że koła Ci się podobają to ja wiem. Sam mi je podsunąłeś w wątku Scott Scale 60 Zresztą projekt philip100 był jedną z motywacji vide: Trek Fuel Ale moja sympatia nie sięga jednak tak daleko, żeby Ci robić takie prezenty Razorjack, dzięki za propozycje, choć cena lekko zabija... jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły na trial/enduro kierę, chętnie lekką i w złotym to poprosz! Dzięki jeszcze raz za opinie, i te dobre i te mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Czy cena zabija? Za ritcheya superlogica ud lowrisera zapłaciłem na ebaju 78 dolców, z przesyłką 85, sprzedawca wspisał "gift" więc wyszło ok 240 zeta; na polskim allegro "ciut" więcej. Trochę mnie dziwi ta "oszczędność" skoro na zdjęciach jest odpowiednik gabloty używanej w niezłej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Czy cena zabija? Za ritcheya superlogica ud lowrisera zapłaciłem na ebaju 78 dolców, z przesyłką 85, sprzedawca wspisał "gift" więc wyszło ok 240 zeta; na polskim allegro "ciut" więcej. Trochę mnie dziwi ta "oszczędność" skoro na zdjęciach jest odpowiednik gabloty używanej w niezłej cenie Za nowego? Aby podrożał? TA za 18$ zła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 No niestety trudno coś znaleźć, koniec sezonu i pustki w magazynach. Ten zestaw by mi nawet pasował: Race Face DEUS XC 70mm +6st - 94 g Race Face NEXT SL 3/4 660mm - 180g albo Race Face Deus Rizer 3/4 680mm - 230g Reszta nawet jak fajna wagowo, to od czapy kolorystycznie...Tak że będzie trzeba poczekać do wiosny chyba, zresztą szkoda by mi było mostka...TEgo niebieskiego Hope wyrwałem dosłownie spod lady w ChaineReaction...więc wolałbym zostać jednak przy 25,4, mimo że w tym wybór mizerny... Na pocieszenie zamówiłem jakies kolorowe dodatki. Będzie ślicznie, i w końcu poniżej 11kg Hint: zaciski Easton Heaven 122g zapomniałem, że wagę dobiłem dokładając Shwalbe Ice Spiker 26x2,1 po 960g każda w weekend pierwsze testy RIZE ON ICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 http://cgi.ebay.com/New-Ritchey-SuperLogic-Carbon-RiserBar-660mmx31-8mmx15-/370461456051?pt=Cycling_Parts_Accessories&hash=item56413936b3 Pierwsza oferta z brzegu , można upolować lepszą okazję, nie teraz to za chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 P.S. Ten rower będzie jeździł w zimie, po drogach z solą... :? Jeździł z powodzeniem, choć może nie po drogach Co ważne kierowniczka bardzo zadowolona, za nic nie chce słyszeć bzdur o jakimś ustawianiu zawieszenia. Ma być komfortowo. I faktycznie tak jest, Rize jest niesamowicie przyjemny w prowadzeniu. W niedługim czasie może w końcu uda się go przetestować po czymś z większym nachyleniem niż mazowieckie równiny... Tymczasem bike wirtualnie zrzucił 100g w pasie Kierownica zmieniona na szerszą w carbonie (Carbonlord 660 low rize) - 162g Sztyca przycięta na -151g Tytanowe zaciski do kół -45g Co dało 10 909 g. Wirtualnie, bo padło komenda "chcę szerokich opon", sprecyzowana na "nie takich, naprawdę szerokich". No i dostała Fat Alberta. 2,4 i 2,25 Poziom zadowolenia wzrósł i o to chyba chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hps Napisano 24 Maja 2011 Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Jeden z ładniejszych jakie widziałem na FR.org : ) Ile wyniosła Ciebie całość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLYON Napisano 15 Września 2011 Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Jakim aparatem robiłeś te zdjęcia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taz77 Napisano 16 Września 2011 Udostępnij Napisano 16 Września 2011 świetna maszyna. Robi robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Jeden z ładniejszych jakie widziałem na FR.org : ) Ile wyniosła Ciebie całość? Sry za laga...bardzo rozsądnie, rama z amorem okazyjnie z usa reszta po cenach rynkowych. W zeszłym roku to było sporo taniej niż kit sklepowy. @OLYON , z dobrym oświetleniem i znajomością softu można i iphonem ja sobie ułatwiłem C5D2... @Taz77 przekażę narzeczonej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AuthorVision Napisano 27 Września 2011 Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Bardzo ładny rowerek, "niebieściejszy" niż mój Egoist 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.