NitroS Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Witam, czy ktoś byłby tak miły i wymienił mi jak najwięcej sklepów w Krakowie? Najlepiej blisko Rynku, Dworca Głównego, AGH Pozdrawiam NitroS S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gremson Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Bikershop - ul. Czarnowiejska 6 - blisko AGH ROWMIXY - jest ich kilka np ul. Mogilska 99 (przy mogilskiej jest jeszcze kilka innych rowerowych) Windsport - Zwierzyniecka 30 po drugiej stronie Wisły (kierunek Bieżanów) przystanek "Powstańców Wielkopolskich": Secesja, Centrum Rowerowe - ul. Wielicka 8 Decathlon - przy Zakopiance W żadnym z tych sklepów nie robiłem większych zakupów (tylko jakieś pojedyncze części), dlatego nie wiem jak wygląda droga reklamacji (to duże sklepy więc nie powinno być z tym problemu) ani serwis. warto wcześniej skorzystać z wyszukiwarki: 1) KLIK 2)KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McWolf Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Podepne sie, Wiecie moze gdzie w Krakowie dostane od reki Brunox deo do amortyzatorow? Podzwonilem juz po kilku sklepach, ale nigdzie nie maja, wszedzie moga zamowic, a brunox potrzebny mi na wczoraj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JustMe Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Gdzie dokładnie dzwoniłeś ? Może jeszcze mudserwis, decathlon obok plazy. Jestem pewien, że jak coś kupowałem tam niedanwo to mieli brunoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HTHT Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Jak jeszcze nie znalazłeś, to widziałem dzisiaj parę sztuk w Revor w M1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0cent Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Ze sklepów to warto też wymienić Cyklocentrum na 29 Listopada. W Krakowie Brunoxa kupowałem w 2 miejscach - na Halczyna w serwisie oraz u importera - ale niestety nie pamiętam ani nazwy ani numeru telefonu. Jednak trop jest - to było wejście tymi schodkami: http://wikimapia.org/#lat=50.0446713&lon=19.9874622&z=19&l=28&m=b&search=krak%C3%B3w%2C%20przew%C3%B3z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edghaar Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Bikershop - ul. Czarnowiejska 6 - blisko AGH ROWMIXY - jest ich kilka np ul. Mogilska 99 (przy mogilskiej jest jeszcze kilka innych rowerowych) Windsport - Zwierzyniecka 30 po drugiej stronie Wisły (kierunek Bieżanów) przystanek "Powstańców Wielkopolskich": Secesja, Centrum Rowerowe - ul. Wielicka 8 Decathlon - przy Zakopiance UH! wymieniłeś najgorsze (może pomijając windsport) sklepy w krakowie Bikershop, decathlon i rowmix to najgorsze serwisy w krakowie, do tego secesja, decathlon i bikershop mają chore ceny. Z dobrych sklepów najbliżej AGH jest (poza BS) mbike, poza tym polecić moge cyklocentrum na wileńskiej (Jarek to miszcz w zaplataniu/centrowaniu kół, do tego ma przystępne ceny), velotech (tzn "u piotra" na krowoderskich zuchów) i oczywiście kalego, czyli vario-bike na józefińskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmkaczor Napisano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 W Mbike'u na Łobzowskiej od strony Alej są fajni ludzie i dobre ceny. Będziesz miał blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krokus Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Jak ktos pyta gdzie kupic rower zawsze mowie "na Mogilskiej". Jest tam kilka sklepow, a ostatnio szczegolnie jeden rzucil mi sie w oczy. Tam w zimie sa narty a teraz mozna kupic rowery, do tego maja serwis, komis i chyba wypozyczalnie z tego co sie zorientowalam. Idac od ronda jest za chinczykiem a przy sklepie z lunetami, na razie maja jeszcze szyld chyba z zimy bo wisi happyski nad drzwiami. Mlode chlopaki a tacy naprawde zorientowani w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichasKrk Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Kiedyś na mogilskiej był dobry sklep i dobra obsługa bodajże maverick, teraz to zostały jak ktoś słusznie wcześniej wspomniał same chłamy rowmixy itp tzn zależy co się szuka, jeśli dobry sprzęt to chyba nie tędy droga. Co do chłopaków w mbike, to faktycznie tam przynajmniej obsługę mają dobrą, ludzie na poziomie, bo w takich sklepach jak bikershop czy rowmix, porażka totalna, albo chłopaki zawsze mają zły dzień jak do nich wstąpię...albo słabo im tam płacą i nie mają ani serca, ani ochoty do pracy i obsłużenia klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.