PanFutro Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Witam, Jestem nowy na forum, witam wszystkich. Za jakiś tydzień chcę kupić rower w Szczecinie. Dawno za rowerami się nie rozglądałem toteż nie znam się, które sklepy dobre, gdzie tanio gdzie obsługa pomoże wybrać rower bo sam na rowerach też się nie znam za bardzo. Czy możecie polecić jakiś sklep gdzie obsługa będzie się znała na rzeczy i ceny ok? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanFutro Napisano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Ok, dzięki. Wygląda że na tym forum nie ma rowerzystów ze Szczecina albo w Szczecinie nie ma żadnych sklepów lub żadnych dobrych sklepów rowerowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Może Megasport ( Coolbike) na Wyszyńskiego, dosyć spory sklep, kiedyś coś tam kupowałem (5 lat temu he he), poziom akceptowalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robkellys Napisano 27 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Bikesquad, na starkiewicza 1, z tego co ostatnio widziałem to w sezonie zimowym otwierają na życzenie. Wiec może wcześniej zadzwoń. Najważniejsze że można tam liczyć na fachową poradę a nie tylko na dzień dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qball Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Synkros na 5tego lipca, Cetus kolo Kaskady. W coolbike moim zdaniem (i nie tylko moim) ceny sa abstrakcyjne, tak samo jak obsluga.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.