radradish Napisano 24 Listopada 2010 Napisano 24 Listopada 2010 Hej Zakupiłem błotnik SKS X-Blade i okazało się, że jego gumowe, szare "pióro" jest wykrzywione, a dokładniej skręcone w osi poprowadzonej przez końce błotnika. Wygląda to nieestetycznie. Reklamować to, czy dać sobie spokój? Może wyprostować na ciepło? Pozdro!
arroyo Napisano 24 Listopada 2010 Napisano 24 Listopada 2010 O ile rower jest do jazdy, a nie na pokaz, to ja bym sobie darował. Na moim błotniku to nawet koloru nie widać, najważniejsze że plecy mam suche i nie trzeba błota zdrapywać z kurtki. Podeślij zdjęcie, może ktoś ci coś poradzi, ale jak już zaczniesz coś przy nim kombinować to o zwrocie zapomnij.
radradish Napisano 26 Listopada 2010 Autor Napisano 26 Listopada 2010 Sprawdziłem drugi błotnik tym razem przedni (Shock Blade) zakupiony w innym sklepie i okazuje się, że ten gumowy szary koniec jest skręcony identycznie jak w błotniku tylnym. Tak więc nie należy się tym przejmować ; )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.