kubek20 Napisano 23 Listopada 2010 Napisano 23 Listopada 2010 Witam. Mam pytanie dotyczące kluczy podręcznych accenta, a dokładniej takich http://velo.pl/produkty/szukaj/?k=56&id=2732 .Miał je może ktoś (lub inny model od accenta) ? Jak wygląda ich trwałość, sztywność ? Od razu dziękuję za odpowiedzi.
Damiano Napisano 23 Listopada 2010 Napisano 23 Listopada 2010 Mam uboższy zestaw (AC10) od ok. pół roku i jeżeli chodzi o trwałość samych kluczy, to nie widzę zastrzeżeń, dokręcam nimi praktycznie wszystko w rowerze (oczywiście wszystko to, do czego pasują)i jeszcze się nie zjechały. Jedyną wadą jaką dostrzegłem jest fakt, że po pewnm czasie klucze się poluzowały, tzn. zbyt lekko obracają się na tych dwóch "ośkach", do których są prztwierdzone. Może da się to zlikwidować, dokręcając dwie śrubki po bocznej stronie, jednak jeszcze tego nie próbowałem.
senjiro Napisano 26 Listopada 2010 Napisano 26 Listopada 2010 mam to samo w kluczu Authora, wystarczy dokecić to że się luzuje to normalne akurat;)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.