Cuberider Napisano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 A ja bym chciał na gwiazdkę nową ramę fulla oczywiście CUBE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Wątek o prezentach to pochwalę się choinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlatty Napisano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Drogi Święty Mikołaju.Ja bym chciał cały napęd Srama Xo jakiś widelec, np. DT Swiss XMC RTLC , ramę jakiegoś fajnego fulla, np. S-Worksa i jakieś siodełko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 A ja tam mam minimalistyczne życzenie, nie ma co szczodrości naszego Świętego nadwyrężać. Chcę siodełko Accent Bravo - ahh ten kolor... I kozackie naklejki na plecak z allegro http://allegro.pl/naklejki-odblaskowe-2-szt-badz-widoczny-na-drodze-i1372658196.html A tak przy okazji - próbowaliście sobie kiedyś podsumować ile razy w życiu dostaliście dokładnie to, co chcieliście ? Ja chyba nigdy...niedopieszczony jestem jakiś czy co Z drugiej strony zawsze wolałem całą rodzinkę zgromadzoną wokół choinki i uroczyste rozdawanie prezentów - niespodzianek rzecz jasna Może to dlatego, że u mnie w domu nigdy nie ma drogich prezentów, a zawsze drobne podarunki, bez względu na to czy fundusze pozwalają zaszaleć lub też nie. Ot tradycja taka. Wesołych ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakobs Napisano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 23 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Chciałem dostać i dostałem buty Specialized Sport MTB. Zobaczymy co będzie dalej. Zbrojenie na sezon 2011 trwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolais Napisano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 ja chciałbym dostać od Dzieciątka okulary Uwex bezbarwne takie i ramę Scott Scale 70, to pierwsze ponoć ma być spełnione, na drugie rzekomo nie zasłużyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OKO Napisano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 A ja na święta chciałem dostać wolne i zaś nie dostałem ...tak że jutro do 20:00 pracuje, potem 75km do domu, więc wigilia u mnie o 21:30 A co do prezentów to chciałem i dostane niewielkie dofinansowanie do roweru, który już zamówiłem ...i zdradzę wam wielka tajemnicę - MIKOŁAJA NIE MA!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalin20 Napisano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Witam, gdyż to mój pierwszy post. Chciałem dostać rower, i go dostałem to Kross Ds 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawex17 Napisano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Chciałem dostać wiele, dostałem Biblie treningu kolarza Górskiego oraz ochraniacze na buty, i inne nierowerowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugatti Napisano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Licznik sigmy 1106 + dwie podstawki.Softsell i pare drobizgów.TO dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Miał być i jest - Suntour Raidon Air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Ja chciałem i mam Przerzutka na tył Deorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 MIKOŁAJA NIE MA!!!! To jak tak, to kto przynosi nam prezenty? Cóż za niedorzeczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Mnie Mikołaj wykiwał w tym roku więc poszedłem do mamy i powiedziałem, że jak go spotkam to mu nogi połame a jeść będzie przez słomke A tę kolejkę to pewnie te k... z poczty zabrały Chyba podziałało bo teraz na święta dostałem bardzo porządny zastrzyk gotówki i kupuje sobie tylną X0 Muszę namówić rodziców abyśmy częściej robili Wigilię u nas Wujostwo dobra rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Ja dostałem od mikołaja,gwiazdora,dziadka mroza(kto co woli) imadełko do łańcucha b'Twin . Nie prosiłem,ale na pewno się przyda,więc się cieszę.A poza tym walczę o grubszą dotację na wymianę napędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berkas97 Napisano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Ja książkę o serwisowaniu autorstwa Lennarda Zinna i technikę jazdy rowerem górskim Brian'a Lopes'a. Po za tym we wtorek otrzymam koło bo przed świętami nie dojechały części . Koło to Alex DM24 + hone + 36x cnSpoke DB454 Zapomniałem jeszcze powiedziec o obreczy DM24 (tak, drugiej) która będzie wisiała na ścianie i czekała na piastę i szprychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kellysbicycles Napisano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Ja dostałem Książkę o serwisowaniu autora Freda Milsona, oraz dotację na korby Shimano SLX, które zamówię 27.12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 No i doczekałem się Marcoka Z1 Sport RV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wac Napisano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Mnie mikołąj w tym roku zaskoczył i podrzucił pod choinke nowego duracza RD-7800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.