missolini Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Manetki SLX 3x9 i kasetę SLX + łańcuch - to od "Mikołaja". Jeszcze dorzucam trochę od siebie dla siebie i planuję kupić: Korbę SLX, kierownicę KCNC Dark Side, mostek KCNC Fly Ride, przednią przerzutkę XT top swing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 5 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Konto bankowe a na nim 1 000 000 € Z takimi możliwościami sprezentował bym sobie i rodzinie święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Pixon z tym kontem tyle ze w £ wpisujesz sie w moj tok myslenia, cos dla mnie (Cervelo R5ca) i dla innych jeszcze wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 6 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Taaa dziś 6 a pod poduszką nic. Tyle że żona była na tyle łaskawa dziś i suszarkę włączyła w łazience a nie w kuchni tradycyjnie wiec 40 min snu do przodu. Mikołaju masz czas do północy bo inaczej będzie foch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Bo dziś nie Mikołaj tylko Gwiazdor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoscar Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Ja dzisiaj nic nie dosatłem, ale zawarłem układ z Mikołajem, że w tym tygdniu dostanę prezent A będą nimi pulsometr Sigma Onyx Fit, Chusta działająca na tej zasadzie i skarpety rowerowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szogun123 Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 A ja dostałem kominiarkę, z której się bardzo cieszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 A do mnie "jadą" kółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 A ja chciałbym: mostek, kierownicę i sztycę, zastanawiam się jedynie nad kolorami i nie wiedzieć czemu zawsze wychodzi, że Mikołaj przyniesie mi czarną kierę i sztycę a biały mostek. Jak znam życie ze sztycą pewnie się spóźni trochę. A resztę podrzuci mi na jutro do sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojas2000 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ja niestety nie dostalem nawet rozgi! Nawet Mikolaj juz nie dziala jak dawniej W tobie nadzieja gwiazdko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ramę Giant XTC 0 i Sida World Cup na przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmb Napisano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Korbe SLX, przerzutke tył XT Shadow, i płyn uszczelniający do opon,oraz jakąś oponke UST,moze być Rocket Ron I jestem w siódmym niebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Drogi Mikołaju. Proszę o wysokiej klasy sztycę, mostek, kierownicę oraz linki i pancerze W zamian dam Mikołajowi naszemu Świętemu pojeździć na mym dwu kołowym rumaku, ale bez reniferów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Spóźniłeś się 6 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Mikołaj koła przywiózł. Zaplecone idealnie. Jestem pod wrażeniem. Jeden tylko szczegół zmącił mój entuzjazm i przerodził go w niemałe rozbawienie. Otóż piasty są pod Vki, obręcze oczywiście miały być też pod V, a tutaj DISC!. No proszę, można się 4 godziny gapić w koło i nie pomyśleć, że klient będzie chciał mieć jakieś hamulce! Aż mi szkoda serwisanta, że odwalił taki kawał dobrej roboty na marne. Za parę dni będę miał już koła takie, jakie mają być i wszystko się dobrze skończy, poxostając wesołym epizodem z przeszłości. Wielka szkoda, że nie zamówiłem kół na prima-aprilis. Pasowałyby, jak ulał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 A mi Mikołaj przyniós klamkomanetki XT ST-M770. Dzięki św. Mikołaju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kellysbicycles Napisano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Dobra jeszcze nam 24 grudzień został Drogi mikołaju, życzę sobie korbę SLX, tarczę heyes 180mm z adapterem i bolec do klamki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Ja bym się cieszył jak bym dostał plecaczek z bukłakiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 A jaki? Mój bukłak ma rurkę z plastikowym gwintem, wkręcaną w bukłak i minimalne naprężenie powoduje wyskoczenie rurki z bukłaka - 2 litry idzie prosto w majty Lepiej zwróć uwagę na bukłak. Jak sie plecak spruje, to jeszcze się coś wykombinuje, ale taki bukłak, to porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 wikrap1 jak się bukłak zepsuje to od 20zł można dostać jakiś nowy IMO już z plecakiem Swoją drogą wyskakująca rurka to masakra musi być, ja miałem wkręcaną i wciskaną - na szczęście z dwiema było OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 ja dostane błyskotki kcnc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dondavid Napisano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Drogi Mikołaju w tym roku byłem zdecydowanie grzeczniejszy do poprzedniego.Hehe to ja bym poprsił licznik Sigma 1606 L DTS bezprzewodowy,kask Full Face najlepiej od sixsixone a jak za drogo na twoją kieszeń to Maxx Helmets Skull White,noooo i napinacz Shaman Racing Enduro i Osłona ROCK GUARD na korbe tylko białą by pasowała do roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 19 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 A ja już dostałem Moja Pani zadbała o mnie i dostałem to : od razu z matą pod całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
runaway Napisano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 U mnie Mikołaj też był Widać byłam grzeczna Przyniósł pulsometr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Ja chcę wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.