tomke1 Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 A ja już nawet się z "Mikołajem" dogadałem i Sigme Rox 9 podrzuci A co bym jeszcze chciał to lepiej nie pisać bo zbyt długa by ta lista była... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 23 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 sluchalem ksiedza Rydzyka... itp itd. To wystarczający argument ,żebyś nic nie dostał Miały byc koła, ale sam sobie sprawiłem. z racji tego,że nie mam wysokich wymagań bym sobie życzył nowa ramę FS ( może byc Tomac lub RB IQ ) plus Manitou Minute ABS+ 120 mm i Micheliny WildGrip 2.0 Tubeless ewentualnie jakieś Tubelessy z WTB ,ostatecznie Geax. Aha, i jeszcze sztycę Syntace P6, mostek Syntace F119 i kierownicę Syntace Vectro Carbon. Jak widać niedużo tego jest, więc sie Mikołaju sprężaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exocet Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 po tajemniczo /dramatycznym peknięciu obręczy takowa chciałbym otrzymać, a jak by Mikołaj był łaskaw to przerzutkę XTR-a na tył dostać też pragnę .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szogun123 Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Kross Crime 3 chciałbym dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Mikołaju, rok temu bardzo trafnie dałeś mi Ice Spikery za co jestem niezmiernie wdzięczny. Ale do kompletu przydałyby się jakieś buty które dadzą radę w zimę bo moje nawet z ochraniaczami przemakają i stópki mi marzną... W zamian obiecuję częściej myć rower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawex17 Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 jak by nowy 17.5 calowy Author Versus się znalazł w moim garażu za sprawą Mikołaja to bym był jeszcze grzeczniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzios230 Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Ja (sam oczywiście i ze sporym opóźnieniem) sprezentuję sobie nową machinę. Co do gratów rowerowych-jakieś długopalczaste rękawiczki, może FOXy/661 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 to ja poprosze jakiegoś 29er'a. nie musi byc mega wypasiony wystarczy big wheel krossssssa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 ja bym się nie obraził za buty shimano m086 + 540'stki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Jak wszyscy to wszyscy pierwsze co to ramę albo boplight team lub jakąś fajną tanią rame full, dryga rzecz to amorek a trzecia napęd, może jeszcze jakieś małe drobiazgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Ja chciałbym dostać komplet Crossmarków kevlar + dętki Maxxis Ultralight i może buteleczkę Brunoxa Deo A gdyby jeszcze starczyło na jakąś ładną 9-cio rzędową kasetę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Jako że na urodziny mam dostać pulsometr, to do pełni szczęścia na święta poproszę Camelbak Hydrobak A z nie rowerowych rzeczy to butlę do paintballa Pure Energy i może maskę DYE i4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakobs Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Coś z Mad Dog knives Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 A więc prezenty robię sobie sam i w tym roku nie będzie to nic rowerowego Kupuję sobie lustrzankę. Z rowerowych spraw, fajnie by było dostać np: buty shimano sh-m086 sztyce i mostek thomson kurtkę endury mt 500 spodnie endury jakieś 3/4 No i chyba tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Drogi Mikołaju. Jak już będziesz nosił te bidony to zapakuj jeden więcej dla mnie, tylko termiczny. I jeszcze fajnie jakbyś podrzucił podstawkę do mojego licznika Echo ECV3 to bym miał do drugiego roweru. Zaznaczam też, że przyjmę wszystko rowerowe co masz i w ilościach dowolnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Cane Creek Cloud 9 i Mavici Crossride'y po proszę Będzie jakaś wspólna paczka, kto rozsyła po kraju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GozDD Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Do szczęścia wystarczy mi pulsometr Sigma PC15. Jednak wcale nie obraziłbym się jakbym dostał kask Lazer X3M, Juicy 5 na tył i koło, również na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikercwa Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Na "Mikołaja" Czyli 6 grudzień to nie słyszałem żeby ktoś od znajomych robił prezenty. Więc trochę dziwne pytanie. A co do świąt to jeszcze kupa czasu. Więc nie zastanawiałem się nad prezentami. Jak przyjdzie 10 grudzień to wtedy zacznę myśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matoshiba Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 A ja kupie sobie , znaczy poprosze Mikołaja o nowe piasty co by w niedalekiej przyszłości przejsć z V na tacze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryku Napisano 24 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 mmm... nowa korba, nowy amortyzator, lepsze oświetlenie... wszystkiego mieć nie można... ale choć jedną z tych rzeczy... chyba mikołaj w tym roku, popadnie w długi ;P pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 25 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Nowy rower bo mój się już rozsypuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 za mikołaja w tym roku robie sobie sam.. i wyglada na razie to tak: prezenty zakupione to: rama cannondale scalpel, z tłumikiem foxa i leftym koła na obręczach ztr olympic hamulce tarczowe xtr 2011 prezenty w trakcie realizacji: korba, prawdopodobniej Race face deus xc lub truvativ noir kierownica ritchey wcs carbon pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 hamulce tarczowe slx:D same tarcze już kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo87510 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 RS Rebe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil515 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Ja bym chciał narzędzia potrzebne to rozbiórki mojego roweru, żeby nie jeździć już go kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.