Skocz do zawartości

[Prezenty] Czyli co chcecie dostać na Mikołaja i na święta.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dwa koszyczki Zefala, te z tworzywa, 2 nowe bidoniki 0.65l i nową sztyce, nawet jakąś Accenta czy Zooma, byle się nie gięła jak moja obecna.. ;)

Napisano

Jak bym miał zamiar wypisywać to by brakło miejsca. ;)

No ja bym chciał na pewno jakiś bidon i koszyk na niego :)

Ale np. o sztyce, okulary, spd-ki, amorka, korby, przerzutki, mostek, kiere, itp. itd. się nie obrażę ;)

Jeszcze uwielbiam kiedy mam urodzini za 2dni ;p

Napisano

Wszyscy widze koszyczki chcą :icon_mrgreen:

To ja się wyłamię. Śnięty Mikołaju, poproszę nową sztycę siodła od Ritchey'a oraz zimówki ICE SPIKER 26x2,10 od Schwalbe... :icon_mrgreen:

Napisano

Drogi Mikolaju!

Przez caly rok bylem grzeczny, nie ogladalem filmow dla doroslych, sluchalem ksiedza Rydzyka... itp itd.

Chcialbym dostac pedały Time Z Control i buciki SPD tak do 300 zl.

Jak nie przyniesiesz to kupie strzelbe i zastrzele Rudolfa i juz nikt nie dostanie prezentu :icon_mrgreen:

Napisano

Drogi Mikołaju. Poproszę m086 w odpowiednim rozmiarze, komplet wymarzonych kółek i zarzuć te kaski crivit do lidla , bo chętnie sobie sam taki sprezentuję :icon_mrgreen:

• Mod Team
Napisano

A ja to bym chciał Bocialarkę lub coś podobnego i okulary rowerowe z wkładką korekcyjną. Ale pewnie sobie tego nie sprezentuję bo z kasą cienko i są pilniejsze wydatki.

• Mod Team
Napisano

Ja chciałbym dostać kilka czerwonych drobiazgów Far and Near (właściwie to Mikołaj już się zgodził).

Następnie opony Maxxis Crossmark (pewnie sprawię sobie sam) i czarne blaty 22t (alu) i 32t (stal).

A wszystko co poza to będzie mile widziane, może jakieś narzędzia...

Napisano

Nic nie chcę. Rower niech będzie jaki jest, tylko zabierz sobie śnieg i ujemne temperatury z powrotem do Laponii. I zostaw nam sezon na słońce na cały rok. I jak dla mnie starczy.

Napisano

Ja najczęściej od paru lat sam siebie oprezenciam. :icon_mrgreen:

Wiem że w tym roku dostanę dwa ciuchy rowerowe, może w końcu będę suchy.

Reszta prezentów pozostaje poza wiadomością i świadomością mojej połowicy :icon_mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...