FoldingBikes Napisano 22 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Witam. Swoje pytanie kieruje do wszystkich zapaleńców mocniejszej jazdy o jakieś trasy w Bielsku Białej i okolicach. Czy są może stworzone jakieś tory do zjazdów np. w Cygańskim Lesie lub Wapienicy , czy puki co zostają do dyspozycji piękne górskie szlaki naszego Beskidu? Potrzebuje przetestować swój nowy amortyzator lub jak kto woli trochę go "wyeksploatować". Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucek Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 w okolicach błoni są jakieś namiastki toru o ile dobrze pamiętam, ale ogólnie rzecz biorąc bida, przynajmniej z tego, co mi wiadomo. całkiem nieźle można przetestować amortyzator na zjeździe z szyndzielni do wapienicy żółtym szlakiem albo na kołowrót. tylko lepiej się spiesz zanim zacznie sypać śnieg, bo wtedy można się zabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoldingBikes Napisano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 "Kołowrót"? Powiem szczerze że nie kojarzę tego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Z koziej górki na błonie masz fajną trasę, hopki itp, kombinacji wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 25 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Z Straconki na Przegibeg potem na Magórkę i z powrotem albo do Łodygwic czerwonym przez Wilkowice do Bielska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linkin Napisano 6 Maja 2011 Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 A ja mam pytanie trochę z innej beczki. Posiada ktoś trasy wszystkich Bielskich Rodzinnych Rajdów Rowerowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wistkiop Napisano 10 Maja 2011 Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Witam ! ; D A może Ustroń ? z Równicy ; p Skoczów (Kaplicówka - las ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasqdny Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 a ja zapraszam na http://www.rowerowe-bielsko.pl tam jest wszystko o trasach w naszym miescie i okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesinek Napisano 27 Września 2012 Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Jeżeli nie interesują Ciebie tylko góry, to proponuję okolice Wilamowic, Bestwiny. Świetne, wymagające podjazdy. A tak, to polecam Dębowiec (pętla)---> Szyndzielnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.