mtbikeer Napisano 22 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Planuję zakup MTB na nowy sezon, czy taki rower http://allegro.pl/bulls-na-xtr-xt-dt-240s-slr-kcnc-slx-wsc-jak-nowy-i1313218953.html opłaca się za tą kasę, około 4300zł ? Wyliczyłem, że za nowe części trzeba dać około 7300zł(takie kasy nie mam ) Jedyną słabą częścią jest amortyzator a tak to reszta jak dla mnie wystarczająca. Zastanawiam się czy dać te 4300zł czy lepiej za tą kasę kupić nowy rower? za wszystkie sugestie dziękuję, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 22 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Ja bym go bral, najpewniej nic lepszego nie dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 28 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Dolicz 800 - 1000 zł na dobry widelec, a potem popatrz jakie nowe rowery mógłbyś kupić za te pieniądze. Osobiście chyba wybrałbym nowy na odrobinę gorszym osprzęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Mbike Evo i wszystko w temacie http://centrum-rowerowe.pl/sklep-internetowy.html?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=17&category_id=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senjiro Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Ja bym go bral, najpewniej nic lepszego nie dostaniesz Osprzęt nawet fajny, ale rama i amor porażka. Takiej kasy jak jest teraz (4500zł) to bym w życiu za ten rower nie dał Poza tym jak dla mnie to ten rower raczej 1000km nie ma, wystarczy popatrzeć dokładnie na blaty w korbie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Poza tym jak dla mnie to ten rower raczej 1000km nie ma, wystarczy popatrzeć dokładnie na blaty w korbie. Dokładnie. I jak dla mnie to dyskwalifikuje tego sprzedawcę. Kupić sprzęt od kogoś kto bezczelnie wciska taki kit? Nigdy w życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 ile chcesz przeznaczyć w jaki rozmiarze ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.