Gość Sol Napisano 22 Listopada 2010 Napisano 22 Listopada 2010 Nie wiem o co kaman, ale nie mogę się zalogować. Wpisuję login i hasło jak dotąd, klikam na różne konfiguracje kwadracików (btw niepodpisanych) i nie chwyta. Vista plus świeży Firefox. Wcześniej na IE to samo. Parę dni temu nie było problemu.
slawex17 Napisano 22 Listopada 2010 Napisano 22 Listopada 2010 sprawdź czy nie masz wciśniętego caps'a (Caps Lock, po lewej str klawiatury) lub czy z i y po wciśnięciu to rzeczywiście z i y a nie odwrotnie, jeżeli widzisz jakieś inne znaki niż te które wciskasz to musisz wciskać kilkakrotnie: ctrl + shift.
marsman Napisano 23 Listopada 2010 Napisano 23 Listopada 2010 też miałem kłopot z logowaniem. glista+Opera. pomogło usunięcie ciasteczek
marek93 Napisano 23 Listopada 2010 Napisano 23 Listopada 2010 Wczoraj i przedwczoraj miałem identyczny problem, ale teraz już jest ok
Pytanie
Gość Sol
Nie wiem o co kaman, ale nie mogę się zalogować.
Wpisuję login i hasło jak dotąd, klikam na różne konfiguracje kwadracików (btw niepodpisanych) i nie chwyta.
Vista plus świeży Firefox. Wcześniej na IE to samo.
Parę dni temu nie było problemu.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.