wojas2000 Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Czesc! Moze to juz widzieliscie, jesli nie to tym bardziej warto ogladnac, gdyz filmiki sa genialne. http://www.youtube.com/watch?v=Z19zFlPah-o&feature=recentf http://www.youtube.com/watch?v=Cj6ho1-G6tw Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Mój Guru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojas2000 Napisano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Mój Guru. Moj takze Najfajniejsze jka w pierwszym filmiku skoczyl w tunelu albo na koncu gdy skacze z mostu i ludzie podbiegaja zeby zobaczyc czy zyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBike Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 gosc jest poprostu zaj... nie interesuje sie akurat tym ale facet wymiata jeszcze takiego nie widzialem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Totalny wariat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 22 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Koleś jest mega-kozakiem:)jakby prawa fizyki nie tyczyły się niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 22 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Kozak jakich mało. Całkowicie nie interesuje mnie ta dziedzina rowerowania, ale jego filmiki mogę oglądać w nieskończoność. A ten nowy tylko potwierdza jego klasę BTW. wie ktoś może co to za nuta na początku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojas2000 Napisano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 W pierwszy filmiku nutka--> Band of Horses - "The Funeral" W drugim (po koleji) ----> Loch lomond - Wax and wire, The Jezabels - A little piece Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixowo Napisano 23 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 koleś wymiata nieźle... Ale trzeba dodać, że jest sponsorowany, a filmy ma profesjonalnie zrobione, to nie amatorka... widać po tym jak są zrobione, obrobione itd. kilka kamer na jeden trik... mimo wszystko filmiki super i można oglądać z miłą chęcią... lekkie i przyjemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastatajm Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Rewolucjonista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojas2000 Napisano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Rewolucjonista Masz zamiar tez wykonywac takie tricki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Szkoda ze ten pierwszy filmik nie jest w HD, ale też jest ostry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Jacie kręcę ładnie koleś wymiata tylko pozazdrościć . Drugi filmik bardziej mi się podoba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.