Skocz do zawartości

[zabezpieczenie] zabezpieczenie rowerowe XXI wieku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Łańcuchy kryptonite otwierane długopisem czy inne U-locki mogą się schować przy tym cacku -

mniejsza, że kosztuje pewnie tyle co średniej klasy rower...

Napisano

Właśnie to też osobna kwestia. W Niemczech nie trzeba aż tak trząść portek o rower zostawiony przed sklepem jak u nas. To wynalazek raczej na wschodnią Europę. A tu się nie sprzeda bo będzie za drogi :(

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Ja obstawiam inną rzecz co by się stało, po prostu straż miejska lub policja załadowała by mandat za dewastacje mienia publicznego, bo to potrafią najlepiej.

Sam patent bardzo ciekawy i pomysłowy.

Napisano

Jaką dewastację? Przecie to to chyba na miękich kółkach jedzie nie niszczących lakieru na słupie. Poza tym ma alarm, nawet jak drabiną pojedzie ktoś to się włączy. Miło by było jakby to miało w razie dotknięcia przy włączonym alarmie - paralitator ;)

Napisano

hahah dobre :) w PL to chyba żaden patent nie przejdzie, jak małolaty umieją tramwaje wykolejać to co za problem dorobić drugi pilocik do rowero-zawieszki :icon_lol:

Napisano

Hmm... ciekawe

Ale ja bateria padnie w tym urządzeniu to co wtedy ? :D

Druga sprawa załóżmy opad deszczu czy te urządzenie posiada wystarczającą przyczepność aby się nie ześlizgnęło ?

Niby fajna sprawa ale nie do końca przetestowany sprzęt . :P

Napisano

Z zabezpieczeniami zawsze jest problem. Największy taki że jak dobre zabezpieczenie to waży swoje i trzeba to ze sobą wozić. Niedawno znalazłem taki produkt w sieci i powiem szczerze że jest to dobre rozwiązanie

Spy Lamp

Co Ciekawe firma do 3 miesięcy planuje zrobić model, który można całkowicie ukryć w ramie.

pozdrawiam

Paweł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...