Krzysi3kk Napisano 20 Listopada 2010 Napisano 20 Listopada 2010 Witam Szukałem dośc długo w internecie informacji o tym rowerku, ale niestety jest ich niewiele. I teraz pytanie do was co sadzicie o tym rowerku jakie macie informacje i w ogóle jak sie sprawuje , jak chodzi amortyzatory itp. Czy warty jest swojej ceny ?? Pozdrower
exocet Napisano 20 Listopada 2010 Napisano 20 Listopada 2010 witaj na forum już chyba było o tym rowerku,( http://www.forumrowerowe.org/topic/65183-rower-unibike-flite-2010/ ) miałem Filte model 2008, złego słowa nie mogę powiedzieć, a tego roczny jest na lepszym osprzęcie. Mój przejechał około 5k w zasadzie tylko w terenie, bezawaryjnie, bezproblemowo. Z tego co wiem nowy właściciel po lekkim tuningu startuje w maratonach i nie myśli o zmianie. Idzie zima ( niestety ) niedługo pewnie rower potanieje, nawet jak teraz kupisz nie powinieneś żałować, pzdr
Krzysi3kk Napisano 20 Listopada 2010 Autor Napisano 20 Listopada 2010 można już za 1900 kupic, jestem bardzo ciekaw co zmienia w modelu 2011 moze wtedy a na niego sie skusze. Mam nadzieje ze do amatorskich maratonow zupelnie wystarczy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.