yarek12 Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Witam, Planuje zmianę mojej starej tylnej przerzutki z długim wózkiem (często wpadała w szprychy), na oto tą z krótki wózkiem: FORCE SRAM (kliknij), chciałem się zapytać czy nie będe miał problemów z montażem, ustawianiem owej przerzutki z krótkim wózkiem, oraz czy sram force jest warta swojej ceny. Jeśli to potrzebne to przerzutka idzie do ht, ostro katowanego na małopolskich trasach dh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 20 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 To jest przerzutka szosowa- do czego chcesz ją podłączyć? Nie wydaje mi się,żeby współgrała z komponentami MTB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 do czego chcesz ją podłączyć? Przecież napisał Jeśli to potrzebne to przerzutka idzie do ht, ostro katowanego na małopolskich trasach dh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 20 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Wprawdzie miałem na myśli manetki, ale Rulez dzięki- to rozjaśnia sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 20 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Na twoim miejscu zainwestowałbym w Saint 2010 z krótkim wózkiem. Na pewno będzie bardziej wytrzymała niż ten szosowy Sram. Ale zapewne masz manetki Srama skoro chcesz kupić przerzutkę tego producenta, więc wybór jest nieco trudniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Tak trochę poza tematem: czy saint obsłuży korbę z trzema blatami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 21 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Moim zdaniem bez problemu. W Saint masz trzy długości wózka do wyboru, więc nie ma problemu. Przy umiejętnym korzystaniu i nie stosowaniu dużych przekosów nawet krótki wózek da radę, ale dla pewności wziąłbym przerzutkę ze średnim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 21 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 na oto tą z krótki wózkiem: FORCE SRAM (kliknij), chciałem się zapytać czy nie będe miał problemów z montażem, ustawianiem owej przerzutki z krótkim wózkiem, oraz czy sram force jest warta swojej ceny. Nawet jeśli masz manetki Srama, to i tak nie będzie dobrze chodziła, szosowy Sram nie współpracuje z manetkami mtb. Tak samo wersja 10s nie współpracuje z 9s... Poszukaj X9 z krótkim wózkiem, w Harfie powinieneś ją dostać bez większych problemów, ew. czasami pojawia się na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.