Skocz do zawartości

[amortyzator] SR Sunrour Xcm 100mm

Str17

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam w moim rowerze posiadam amortyzator SR SUNTOUR XCM 100mm i nie wiedzieć dla czego posiada luzy chociaż amortyzator nie jest stary ani nie był katowany (a rozbierałem go nie jednokrotnie wydaje mi się,że wszystko jest dobrze).Pytanie moje brzmi jak te luzy zlikwidować??

Napisano

Wymienić tuleje ślizgowe, które kosztują, z tego co kiedyś widziałem, ponad połowę ceny nowego amorka :)

Ten typ tak ma - zacznij zbierać na nowego widła ;)

Napisano

No bez przesady z tą ceną ;)

Komplet kosztował 34 PLN, ale problemem jest dostępność, można pytać w Eurobike, poza tym był jeden sklep, który tym handlował, ale jakoś ostatnio ślizgi zniknęły z jego oferty.

Napisano

a jaki polecili byście mi amorek tylko jakiejś przystępnej cenie a hamulce tarczówki (SKOK 100MM ALBO 120MM)

Napisano

Hmmm jeśli do streetu używałeś tego XCMa to ja osobiście rozumiem czemu Ci ten amor luzy złapał... Swoją drogą nie wiem czy są amory do streetu/lasu. Albo będzie do streetu i będzie dupny w lesie albo będzie do lasu i będzie łapał luzy w streecie ;]

Napisano

Można polować na jakiegoś Manitou Mars używanego, Torę jakąś wyhaczyć. czasami jakiegoś innego Mańka, RS Pilot... A z nowych to w miarę sensowny jest SrSuntour Recon :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...