Gekon Napisano 18 Listopada 2010 Napisano 18 Listopada 2010 szukam mostka 31,8 długości 110 lub 100 mm, jeszcze się nie zdecydowałem na długość. Także podkładki pod mostek o łącznej długości 25 mm. Na całość przeznaczam około 300 zł. Mój typ to sc wing kcnc, ale nie wiem czy to najlepsza opcja. Mostek do xc/maratonu, pod węglową kierę, ważę 80 kg. Macie jakieś propozycje?
Grand231 Napisano 18 Listopada 2010 Napisano 18 Listopada 2010 A może coś z Ritchey'a npLink1 lub coś z wyższej półki Link2 przy czym PRO od WCS różni się tylko wagą 30 gram. Do tego pewnie jakieś karbonowe podkładki o ile się nie mylę za 1 cm karbonową podkładkę trzeba zapłacić 10 zł.
pawelsystem Napisano 18 Listopada 2010 Napisano 18 Listopada 2010 A może coś z Ritchey'a npLink1 lub coś z wyższej półki Link2 przy czym PRO od WCS różni się tylko wagą 30 gram. Do tego pewnie jakieś karbonowe podkładki o ile się nie mylę za 1 cm karbonową podkładkę trzeba zapłacić 10 zł. co do podładek opcja tez jest Mój odnośnik
Koen Napisano 18 Listopada 2010 Napisano 18 Listopada 2010 Jak chcesz wydać 300zł na mostek to wnioskuję ze lubisz rzeczy nietuzinkowe A skoro tak to proponuję któryś z poniższych: Token Sunline XC1 Use Race Stem Race Face Turbine
pawelsystem Napisano 18 Listopada 2010 Napisano 18 Listopada 2010 Jak chcesz wydać 300zł na mostek to wnioskuję ze lubisz rzeczy nietuzinkowe A skoro tak to proponuję któryś z poniższych: Token Sunline XC1 Use Race Stem Race Face Turbine tylko ze jak ktos bedzie chciał wydac tyle to 20g mniej to jest sporo jeden z mostkow ktory podałeś wazy kolo 150g... jednego nie wiem do konca jak kcnc bedzie trzymało karbo kiere
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.