YgreK Napisano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Hmm... Ja chcę! Tylko nie wiem czy będzie termin pasował. Mam takie pytanko: Czy są jakieś problemy wynikające z tego, że nie mam ukończonych 18 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 12 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Raczej nie ma problemów, ale jak ktoś Cie złapie spożywającego alkohol to, w ramach kary, będziesz jeździł starszym po piwo do sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 12 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Musisz przyjechać z Rodzicami, ewentualnie z prawnie ustanowionym opiekunem ,który będzie w stanie pokryć wszelkie szkody jakie wyrządzisz. Dodatkowo musisz podpisać oświadczenie, w którym zobowiążesz się do chodzenia spać przed 20, mycia zębów co najmniej dwa razy dziennie i regularnego czyszczenia rowerów starszym kolegom. Sprzęt do czyszczenia organizujesz sam. Aha- w przypadku piętrowych łóżek śpisz na dole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Dobrze, że mówicie zawczasu. Pojadę do sklepu i kupie co trzeba. Jednak każdy rower ma swój ulubiony żel pod prysznic. Podawajcie nazwy, to kupie i będę mył. A jak wygląda organizacja? Będą podziały na jakieś grupy? Bo nie należę do tych co bez problemu przejadą 100km po górkach w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Na poprzednim Zlocie byłby to niezły pomysł Z górki na pazurki 300m w dół do najbliższego sklepu a potem należy jeszcze wrócić . Po Radziejowej z laczka taszczyłem do schroniska z 8 piw i inne płyny na ognisko w ostatni dzień a w tym przypadku problem sam by się rozwiązał. Ygrek niczym się nie martw. Ja jak wpłaciłem pieniądze w zeszłym roku to nie byłem jeszcze po ani jednej wycieczce rowerem w góry. I szczerze mówiąc jak naczytałem się o Pierwszym Zlocie to również się bałem, że nie dam rady. Powtarzam - to nie jest wyścig - i może niektórzy mają niezłe kopyto, ale jest także sporo osób które lubią jezdzić lecz nie mają super kondycji. Aby wszystko się zrównoważyło dzielimy się na grupy i to załatwia sprawę Poszły pieniążki. Będę trzeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 13 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Do kiedy trzeba się zapisać/wpłacić? Bardzo jestem napalony na ten zlot tylko trochę przerażają mnie koszty - zakup bagażnika na auto i paliwo. Chyba że zorganizuję kompana to będzie lżej finansowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Pewnie do osiągnięcia limitu miejsc w noclegowni Spokojnie do wyjazdu jeszcze mnóstwo czasu. Jeszcze wiele osób się zdecyduje i na pewno będziesz mógł się do kogoś podpiąć z podróżą. Ja np. chętnie na zlot/zjazd się wybiorę ale będę o tym myślał bliżej czerwca, jak będę wiedział co z urlopem, innymi planami wakacyjnymi itp. W razie jak miejsc zabraknie to się poszuka czegoś innego w pobliżu, bądź weźmie namiot Pewnie dopiero w czerwcu każdy będzie myślał jak tam się dostać, czy pociągiem, czy samochodem, czy ... rowerem i wtedy na bank się z kimś zgadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Odi - na pewno miejsca w aucie się nie zmarnują a bagażnik się pożyczy. Poczekajmy jeszcze trochę i bliżej lata skombinujemy coś na kształt zeszłorocznej ugadywanki na forum regionalnym. Nie ukrywam że i w tym roku jestem bez auta i chętnie się do kogoś uśmiechnę np. do Daida (zęby wszystko popsuły). A tak na serio to już w trakcie naszej podróży na Zlot w zeszłym roku był super klimat, a Omega Marcina tylko go napędzała. Fajnie było by w tym roku znów walnąć się większą ekipą Wielkopolsko-Dolnośląską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speq Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Odi, trzymaj miejsce dla mnie, z księgową prowadzę właśnie negocjacje, żeby ująć wyjazd w wydatkach. Czasu jest dużo więc można odłożyć kasę na niego. Po weekendzie musimy wpłacic kasę, żeby wszystko zaklepać, przyklepać. No i trzeba się za siebie wziąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 No i trzeba się za siebie wziąć... Hahaha - no właśnie, żeby lipy nie było. Mam ten sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 14 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Ochętnie się do kogoś uśmiechnę np. do Daida (zęby wszystko popsuły). już pisz podanie A tak na serio to już w trakcie naszej podróży na Zlot w zeszłym roku był super klimat w szczególności, że klima padła w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 PODANIE. To jak Daid, zatwierdzisz? A klima faktycznie nie dała rady. Jak komputer pokazał 38 stopni to wysiadła. Później wszystko samo się naprawiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 A tak na serio to już w trakcie naszej podróży na Zlot w zeszłym roku był super klimat, a Omega Marcina tylko go napędzała. Chcesz mnie obrazić ?! Kluska już śmiga, wszystko gra. Jakby byli chętni to możemy zgrać ekipę jak poprzednio czyli w Rawiczu. Obiecuję się tym razem nie spóźnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Właśnie ma nie śmigać! Będzie surwiwalowo. Dalej ludzie, wpłacać siano! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 14 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Jakby byli chętni to możemy zgrać ekipę jak poprzednio czyli w Rawiczu. Obiecuję się tym razem nie spóźnić. Obiecaj też, że Wrocław nie będzie rozkopany;) proponuje spotkać się na Bielanach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Elo Zlotowicze! Marcinello jednak zawsze niezawodny! Janislaw mysle ze juz zakomunikowal najwazniejsza rzecz tuz po organizacja samego zlotu tj "Tylko niech ktoś tym razem spyta czy piwo podają w lokalu" :D tak wiec dawac ankietke i heja! ps. zauwazyliscie ze w tym roku wyczailem temat w styczniu a nie w maju? moze na koszulke sie zalapie ps2. ja je--e.. ankieta juz jest jednak dalej interfejs forum nie jest dla mnie przyjazny Dobra.. ch... z moja rozkminka toz to juz wsio postanowione! a sie jaralem ze wreszcie trafilem na czas organizacji no dobra.. wiec trza bulic.. czy dotre.. sie obaczy.. lipiec troche lipny wstepnie jak dla mnie Ale wstepnie ustawka we Wro tak Marcino? fakt ze do glucholazoow to mozna walnac popoludniem na ognisko Ech.. skowyrne Mordki slodko bedzie znowu pokrecic pedalami i zjesc kielbase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Raczej nie ma problemów, ale jak ktoś Cie złapie spożywającego alkohol to, w ramach kary, będziesz jeździł starszym po piwo do sklepu Jestem jak najbardziej za i mam nadzieje że zostanie przyłapany jak najprędzej w takim razie czekam na namiary jakiejś fajnej noclegowni;) co bym godnie urlop spędził Jesli Cię interesuja domki letniskowe to możesz sprawdzić sobie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 OT. Takie pytanie, prośba i propozycja dla modów . Może zrobić coś w stylu ogłoszenia na temat "zlotu FR", temat zamknięty z podstawowymi info, cenami itd itp. Albo prościej edytowac pierwszy post tak, żeby zaraz po otwarciu tematu było wiadomo o co chodzi. Co Wy na to ?? ----------------------------- Ok, nieważne, teraz przeczytałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 15 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Temat jest, wsio jest, koszulki > czekamy na projekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 hehe temat III zlotu jakos tak mocno podkrecony no i DOBRZE !!! troche sie zmartwilem orzeczeniem (na poczatku tematu) Marcina, ze ma all w d...., ale jak przystalo na porzadnego organizatora, zebral sie do "kupy" i wspomogl wiecznie walecznego Lookasa w napedzaniu zlotu :P co do reszty rozwazan typu 100km, dojazd itp. to zgodnie z tradycja (bo tak mozna by juz chyba napisac) wszystko sie na pewno pouklada i kazdy bedzie zadowolony :P bo na tych zlotach to bardziej liczy sie dobra zabawa niz dwa kolka !!! pozdrowionka i pomyslego ukladania planow urlopowych (bo czasu niby duzo ale i tak wszystko zawsze na ostatnia chwile ) p.s jedyne o co trzeba walczyc to "wylacznosc schwoniska", dobry i szybki dojazd do sklepu po zaopatrzenie i w sumie to wszystko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Właśnie, będziemy mieli schronisko na wyłączność? Skowyrne mordki znowu będą zapier?????y po górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 19 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 To zależy tylko od tego ile ludzi się zapisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Jak będzie fajna pogoda, mogę przeprowadzić wizję lokalną . Z domu do Głuchołaz mam 49 km, czyli 2h na biku ,spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 ZaDymek - Nawet jak wracaliśmy z Drugiego Zlotu to gadaliśmy, że można by się wybrać na Pradziada bo to Twoje rewiry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Schronisko mamy na wyłączność i koniec! Mamy nieco czasu na wpłatę zaliczki ale liczę po cichu, że nie będziecie nas trzymali do końca w niepewności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.