DAMIAN24 Napisano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 zjazd jest typowo terenowy, co do zdjęć poszukaj we wcześniejszych postach, zamieszczałem link do zdjęc z II zlotu czy ja wiem... na pierwszym zlocie była grupa krosiarzy która poleciała typowo po szosie. Wydaje mi się, że każdy może przyjechać, ogniska się spędza razem a w dzień można utworzyć kilka grup w tym szosową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 16 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Nie widzę problemu góry są tak samo fajnym terenem dla szos jak i dlam mtb Tyle tylko, że przeważająca ekipa na zlocie będzie ganiać mtb Daid tzn co szukać dla Ciebie pokoju z wodnym łóżkiem z widokiem na morze ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Mam pytanie a jak coś to można w ten sam dzień podjechać? bez rejestracji ponieważ ja jeszcze nie wiem co w te dni będę robiła a od mojej miejscowości jest to tylko ponad 25km. To wtedy bym podjechał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Jasne, że można. Zlot nie jest jakimś hermetycznym gronem. Mamy się dobrze bawić i trochę pozwiedzać. Zapisy są organizowane głównie ze względu na ograniczone miejsca noclegowe. Każdy, kto ma blisko, nie musi się zapisywać, choć dobrze, jeśli powiadomi o swojej obecności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 dokładnie , zlot to spotkanie ludzi z tego forum, przecież nie wszyscy muszą korzystać z tej oferty noclegowej >> jak ktoś znajdzie Grand Hotel w pobliżu to może w nim spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Osoby z rozdwojeniem jaźni też mile widziane: Mam pytanie a jak coś to można w ten sam dzień podjechać? bez rejestracji ponieważ ja jeszcze nie wiem co w te dni będę robiła a od mojej miejscowości jest to tylko ponad 25km. To wtedy bym podjechał.. Sorki, nie mogłem sobie darować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Osoby z rozdwojeniem jaźni też mile widziane: Sorki, nie mogłem sobie darować dwa razy a się wkradło i bez spacji sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 w takim razie czekam na namiary jakiejś fajnej noclegowni;) co bym godnie urlop spędził Jeśli planujesz jakiś urlopik to nie tylko na rowerze można tutaj pomykać. W Pokrzywnej są trzy łowiska pstrąga, park linowy, quady, pinball, gokarty, konie. Z łowisk polecam to, według mnie najlepsze. Pstrąg wyśmienity, otwarte czasami i do rana. W Jarnołtówku polecam niepozorną knajpeczke "Piekiełko" - dobre domowe pierogi jak również restauracje "Włoski Smak" prowadzoną przez prawdziwego włocha. Fajna noclegownia pojęcie względne, a wybór jest szeroki w zależności od zasobności portfela. Tak na szybko to: Złota Dolina, Leśny Wypoczynek, Max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabarz Napisano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 (...) W Pokrzywnej są trzy łowiska pstrąga (...) I właśnie po to przez zimę strugam woblery! Może jakaś alternatywna ustawka na zlocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 JA się na to wpisuję ale jako tester Uwielbiam rybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Daid tzn co szukać dla Ciebie pokoju z wodnym łóżkiem z widokiem na morze ;> Szukać niekoniecznie, ale pochwalić się gdzie byłeś Jeśli planujesz jakiś urlopik to nie tylko na rowerze można tutaj pomykać. W Pokrzywnej są trzy łowiska pstrąga, park linowy, quady, pinball, gokarty, konie. Z łowisk polecam to, według mnie najlepsze. Pstrąg wyśmienity, otwarte czasami i do rana. W Jarnołtówku polecam niepozorną knajpeczke "Piekiełko" - dobre domowe pierogi jak również restauracje "Włoski Smak" prowadzoną przez prawdziwego włocha. Fajna noclegownia pojęcie względne, a wybór jest szeroki w zależności od zasobności portfela. Tak na szybko to: Złota Dolina, Leśny Wypoczynek, Max. dzięki za wskazówki I właśnie po to przez zimę strugam woblery! Może jakaś alternatywna ustawka na zlocie? zawody wędkarskie o... najmniejszą złowioną rybę?;> JA się na to wpisuję ale jako tester Uwielbiam rybki a rybki uwielbiają pływać ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabarz Napisano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 JA się na to wpisuję ale jako tester Uwielbiam rybki Przykro mi Lookas, ale ja zazwyczaj wypuszczam... Urlop mój nabiera jednak kolorytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Heh co tam rybki w Cernej Vodzie czaka Pamiętasz Premier2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Jak nie, jak tak . Swoją drogą, to może będę miał w końcu okazję odzyskać kaucję za butelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 "limo" - po wypiciu piwa pod okiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 full service Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 I do tego za piwo płacisz a limo gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Nie żebym się czepiał, ale ja dostałem pouczenie zakładając temat "kultowe bary" , że propaguje picie alkoholu. Uwaga, bo na tym forum nie wolno o alkoholu pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 21 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Mrkura- zauważ ,że Twoi przedmówcy skupiają się raczej na wspominaniu niz na tworzeniu listy instytucji zajmujących się wspieraniem przemysłu piwnego wykorzystując do tego celu biednych rowerzystów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Spoko rozumiem, nie sieję już fermentu. Kończymy OT. ps. Ale przyznacie, że taka lista top 10, to nie był głupi pomysły. EOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Cholerny przemysł alkoholowy . To przez nich czołówka Drugiego Zlotu pozamiatała się a Dejot odlał się na ognicho (pozdro stary ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 To startujemy Po dzisiejszych ustaleniach z Marcinem powiesiłem skarpetę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 wpłacam po wypłacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Ahoj, dawno mnie tu nie było :)Widzę że zlot organizujeta w moim województwie ... fajnych szlaków jest w Czechach sporo ( niestety te najlepsze są zakazane dla rowerzystów. Mandat wynosi 1000ck ) Nie zależnie od terminu zgłaszam akces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.