Skocz do zawartości

[ZLOT] III Oficjalny Zlot FR.org

daid

Rekomendowane odpowiedzi

zjazd jest typowo terenowy, co do zdjęć poszukaj we wcześniejszych postach, zamieszczałem link do zdjęc z II zlotu

czy ja wiem... na pierwszym zlocie była grupa krosiarzy która poleciała typowo po szosie. Wydaje mi się, że każdy może przyjechać, ogniska się spędza razem a w dzień można utworzyć kilka grup w tym szosową.

Jasne, że można.

Zlot nie jest jakimś hermetycznym gronem. Mamy się dobrze bawić i trochę pozwiedzać. Zapisy są organizowane głównie ze względu na ograniczone miejsca noclegowe. Każdy, kto ma blisko, nie musi się zapisywać, choć dobrze, jeśli powiadomi o swojej obecności.

Osoby z rozdwojeniem jaźni też mile widziane:

Mam pytanie a jak coś to można w ten sam dzień podjechać? bez rejestracji ponieważ ja jeszcze nie wiem co w te dni będę robiła a od mojej miejscowości jest to tylko ponad 25km. To wtedy bym podjechał..

Sorki, nie mogłem sobie darować :icon_mrgreen:

w takim razie czekam na namiary jakiejś fajnej noclegowni;) co bym godnie urlop spędził:thumbsup:

Jeśli planujesz jakiś urlopik to nie tylko na rowerze można tutaj pomykać. W Pokrzywnej są trzy łowiska pstrąga, park linowy, quady, pinball, gokarty, konie. Z łowisk polecam to, według mnie najlepsze. Pstrąg wyśmienity, otwarte czasami i do rana. W Jarnołtówku polecam niepozorną knajpeczke "Piekiełko" - dobre domowe pierogi jak również restauracje "Włoski Smak" prowadzoną przez prawdziwego włocha. Fajna noclegownia pojęcie względne, a wybór jest szeroki w zależności od zasobności portfela. Tak na szybko to: Złota Dolina, Leśny Wypoczynek, Max.

Daid tzn co szukać dla Ciebie pokoju z wodnym łóżkiem z widokiem na morze ;>

Szukać niekoniecznie, ale pochwalić się gdzie byłeś;)

Jeśli planujesz jakiś urlopik to nie tylko na rowerze można tutaj pomykać. W Pokrzywnej są trzy łowiska pstrąga, park linowy, quady, pinball, gokarty, konie. Z łowisk polecam to, według mnie najlepsze. Pstrąg wyśmienity, otwarte czasami i do rana. W Jarnołtówku polecam niepozorną knajpeczke "Piekiełko" - dobre domowe pierogi jak również restauracje "Włoski Smak" prowadzoną przez prawdziwego włocha. Fajna noclegownia pojęcie względne, a wybór jest szeroki w zależności od zasobności portfela. Tak na szybko to: Złota Dolina, Leśny Wypoczynek, Max.

dzięki za wskazówki

:D

I właśnie po to przez zimę strugam woblery! Może jakaś alternatywna ustawka na zlocie?

zawody wędkarskie o... najmniejszą złowioną rybę?;>

JA się na to wpisuję ale jako tester :P Uwielbiam rybki ;)

a rybki uwielbiają pływać ;D

• 2 tygodnie później...

Ahoj, dawno mnie tu nie było :)Widzę że zlot organizujeta w moim województwie ... fajnych szlaków jest w Czechach sporo ( niestety te najlepsze są zakazane dla rowerzystów. Mandat wynosi 1000ck ) Nie zależnie od terminu zgłaszam akces :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...