daid Napisano 1 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 ankieta juz jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 1 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 proponuje zakończyć wątek alkoholowy, a zacząć trenować podjazdy z obciążeniem. Po wycieczce do Czech, podejrzewam, że większość przytarga w plecakach miejscowe specjały w znacznych ilościach Po kolejnej śnieżnej zimie większość będzie dysponowała sporym obciążeniem- z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Po kolejnej śnieżnej zimie większość będzie dysponowała sporym obciążeniem- z przodu Gotów jestem zaprzeczyć tej tezie, na przekór śnieżnym zadymkom, mrozom rzędu -10 st. C i poniżej, zawiej, wichur, lodowym pułapkom na drodze - nadal jezdżę i nie jestem wyjątkiem, w 3mieście nadal dużo rowerzystów na szlakach. Ucięcie wątka alkoholowego popieram - moja wątroba, na przekór głosom w mojej głowie, będzie Wam bardzo wdzięczna. Aha - nie chcąc robić zamieszania w temacie dot. głosowania - czy możecie podać nr konta oraz dane do przelewu gdzie należy wpłacać "wkupne" oraz w jakiej kwocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Aha - nie chcąc robić zamieszania w temacie dot. głosowania - czy możecie podać nr konta oraz dane do przelewu gdzie należy wpłacać "wkupne" oraz w jakiej kwocie ? Marcin na pewno w stosownym czasie poda wszystkie niezbędne dane; gdzie i ile wpłacać... Póki co musimy uzbroić się w cierpliwość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Wątek alkoholowy rozrósł się na tyle, aż sie zacząłem zastanawiać, czy to nie są zdjęcia z poprzednich zlotów: 1. Podprowadzenie roweru pod stromy podjazd: 2. Powrót na kwaterę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 22zł osoby starsze, Ekhm... rozumiem, że osoby starsze to takie o lasce ze sztuczną szczęką. Czyli że ja np. płaciłabym 14 zł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Widzę, że zlot odbędzie się w moich stronach. Wstępnie szykuje mi się wyjazd od 24-3, ale jest duże prawdopodobieństwo, że nic z tego nie wyjdzie, więc nie omieszkam wstąpić na zlot. Jak będzie kondycja to może i podejmę się poprowadzenia grupy leśnych pomykaczy co ciekawszymi trasami jeśli takową wole okażą. Co do samego schroniska to filie w Pokrzywnej praktycznie mijam za każdym razem jak jeżdżę. Schroniska w Głuchołazach niestety nie kojarzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 3 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Moskit, może masz jakąś inną propozycję noclegową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 A kiedy najpóźniej można się zapisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Jeszcze nie wiadomo kiedy najwcześniej można się zapisać. Nie zadajemy takich pytań - to działa demotywująco na organizatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Jako lokales na wygnaniu dodam kilka słów od siebie. Schronisko znam z pobytu w późnych latach 90tych. Wówczas dawało radę, to i teraz powinno. Przepych gonad nie urwie. Po browar warto do Zlatych Hor (polecam Holba Serak). Tam konieczne również odwiedziny w muzeum górnictwa i płukanie złota. Poza tym polecam punkt widokowy na Biskupiej Kopie. Warto róniez porwać się na Pradziada i zwiedzić Jesenik. Chętnie bym przyłączył, jednak wątpliwe by udało mi się rozdwoić. Pzdr Rav. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Bardzo zachęcający opis atrakcji. Miejsc w ogóle nie znam, więc tym bardziej miejscówka mi się podoba. Chętnie bym przyłączył, jednak wątpliwe by udało mi się rozdwoić. Ech, świat jest pełen osób małej wiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Jeszcze nie wiadomo kiedy najwcześniej można się zapisać. Nie zadajemy takich pytań - to działa demotywująco na organizatorów Chodzi mi kiedy najpóźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Chodzi mi kiedy najpóźniej chyba nie zrozumiałeś... nie znamy jeszcze terminu rozpoczęcia jak i zakończenia zapisów... Pewnie akcja z rezerwacją miejsc będzie trwała do momentu zajęcia ostatniego wolnego miejsca wynajętego w schronisku przez orgów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Ok dzięki za odp i wybaczcie za namieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Moskit, może masz jakąś inną propozycję noclegową? Odniosłem wrażenie, że miejsce noclegowe jest już wybrane. Ośrodków ci u nas dostatek, jednak ze względu na ilość uczestników i jak mniemam jednym z wyznaczników ma być cena wybór się trochę zawęża. Jak już pisałem ośrodka w Głuchołazach nie znam lecz jeśli by była taka możliwość skłaniałbym się ku filii w samej Pokrzywnej. Głuchołzy mimo że są małe to jednak miasto. Pokrzywna zdaje mi się lokalizacyjnie bardziej odpowiednia i jest typowo turystyczna. Niestety nie gościłem na poprzednich zlotach, więc nie mam punktu odniesienia czego w zasadzie większość forumowiczów oczekuje od miejscowości jak i samego ośrodka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Niestety nie gościłem na poprzednich zlotach, więc nie mam punktu odniesienia czego w zasadzie większość forumowiczów oczekuje od miejscowości jak i samego ośrodka. Od miejscowości oczekujemy sklepu z piwem i kiełbasami;), co do ośrodka też jakiś super wymagań nie ma... łóżko, ciepła woda, miejsce na rowery (zamykane) i ognisko, blisko do szlaków;) chyba tyle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pichu Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dlaczego te zloty organizujecie zawsze na końcu Polski, chętnie bym przyjechał ale koszty podróży za wielkie, dlaczego nie w centrum gdzie każdy miałby blisko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Bo w centrum nie wybudowali jeszcze gór. -------- Co do schroniska , Marcin zapodał właśnie Pokrzywną (sadząc po linku którt wrzucił) więc chyba OK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Właśnie, Pokrzywna czy Głuchołazy? Bo po cenniku pasuje, że Głuchołazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Super, że temat już się rozruszał. Teraz tylko odliczać dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 No i mamyzarezerwowane schronisko w Głuchołazach na termin 1-3 Lipca 2010. Czekamyjeszcze tylko na potwierdzenie i wio z wpłatami. Termin mamy bardziejwakacyjny niż I i II Zlot. Mam nadzieję, że i tym razem uderzymy w licznymgronie. Jakieś pytania,pomysły, sugestie? Wszystkie uwagi mile widziane. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 pytanie jak tam dojechać np z wawy inaczej niż samochodem nie jadąc przez Niemcy tak jak mi dziś strona pkp pokazała i jak dałem od siebie( augustów) to miałem czas podróży 56h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 pytanie jak tam dojechać np z wawy inaczej niż samochodem nie jadąc przez Niemcy Najbliższe Niemcy w tym rejonie to Opolskie ... PKP z Warszawy do Opola, z Opola do Nysy, z Nysy do Głuchołaz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 PKP z Wawy do Opola, a z Opola do Głuchołaz PKS ;)nie sprawdzałem jak to godzinowo się układa w całość edit: Rulez pierwszy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.