Rulez Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Pierwszy piątek lipca wypada 1 dnia, i wtedy jeszcze nie ma pełni sezonu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 ... a studenci mają już wolne po sesji i jeszcze wolne przed poprawką Może to jest dobry trop - w lipcu i sierpniu dużo osób wyjeżdża. Niektórzy - jak ja - nie wiedzą w której części miesiąca. Więc najlepszy może być "przedsionek wakacji" czyli 24-26 czerwca lub 1-3 lipca. Warto uwzględnić te terminy w ankiecie. Jeśli będą miały duże poparcie, to i ja je poprę. Zamierzam poprzeć ten termin z przedziału czerwiec-połowa lipca, na który będzie już najwięcej chętnych, aby tym mocniej przechylić szalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 I w jednym i w drugim przypadku mogę oblewać imieniny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 1 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Kolejna sprawa uległa wyjaśnieniu- Piotrulek zapewnia napitki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 http://schronisko.pokrzywna.prv.pl/ czyli http://www.glucholazy.pl/um/in1.php?k1=108&k2=060315102059&nr=060315114938 Dzwoniłem, rozmawiałem i jestem bardzo zadowolony. Pani na wstępie powiedziała, że o rowery nie musimy się martwić jest zamknięta sala do której dostaniemy klucz. Opłaty 14zł młodzież ucząca się, 22zł osoby starsze, 6zł pościel i do tego wszystkiego zniżka dla PTSM. Możliwość zabrania swojej pościeli lub śpiworu. Jest darmowy parking, miejsce na ognisko i wygląda ogólnie mocno obiecująco. Jedzonko: Mają jakąś umowę z kawiarenką która za 11zł może zaoferować obiadokolację więc git. Zaznaczyłem jednak, że wzorem ubiegłych lat będziemy brali raczej tylko śniadanie i tu cena do ustalenia. Jest te możliwość samodzielnego przygotowania sniadania - jest aneks kuchenny, a w pobliżu jest EKO i być może "ranne dziwki" (pozdrowienia dla kolegów z Wałbrzycha ). Terminy ostatni weekend czerwca i pierwszy lipca jeszcze wolne. Rezerwacja jak najbardziej możliwa. Forma rezerwacji choć jakaś symboliczna wpłata. Jakieś uwagi, pytania? Jak ktoś ma inne propozycje miejscówek czas jeszcze dzisiaj na zgłaszanie swoich propozycji. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Marcin, super, jeśli o mnie chodzi, więcej nie trzeba. Jestem za wyborem terminu i rezerwacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 http://schronisko.pokrzywna.prv.pl/ czyli http://www.glucholazy.pl/um/in1.php?k1=108&k2=060315102059&nr=060315114938 Dzwoniłem, rozmawiałem i jestem bardzo zadowolony. Pani na wstępie powiedziała, że o rowery nie musimy się martwić jest zamknięta sala do której dostaniemy klucz. Opłaty 14zł młodzież ucząca się, 22zł osoby starsze, 6zł pościel i do tego wszystkiego zniżka dla PTSM. Możliwość zabrania swojej pościeli lub śpiworu. Jest darmowy parking, miejsce na ognisko i wygląda ogólnie mocno obiecująco. Jedzonko: Mają jakąś umowę z kawiarenką która za 11zł może zaoferować obiadokolację więc git. Zaznaczyłem jednak, że wzorem ubiegłych lat będziemy brali raczej tylko śniadanie i tu cena do ustalenia. Jest te możliwość samodzielnego przygotowania sniadania - jest aneks kuchenny, a w pobliżu jest EKO i być może "ranne dziwki" (pozdrowienia dla kolegów z Wałbrzycha ). Terminy ostatni weekend czerwca i pierwszy lipca jeszcze wolne. Rezerwacja jak najbardziej możliwa. Forma rezerwacji choć jakaś symboliczna wpłata. Jakieś uwagi, pytania? Jak ktoś ma inne propozycje miejscówek czas jeszcze dzisiaj na zgłaszanie swoich propozycji. Pozdrawiam! Marcin A jest piwo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Pod nosem mamy EKO. Piwo też się znajdzie. W schronisku obawiam się, że nie będzie działającego sklepiku aczkolwiek nie zapytałem bezpośrednio o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsSil Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Jesli pod to schronisko nie ma takiego podejścia jak na Durbaszke to piwo sie dowiezie w plecaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabarz Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Gitarra! Niczego więcej nam nie trzeba, byle by ciepła (albo choć letnia) woda była. Jak w starej piosence - "źródlana woda i twarde wyspanie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 1 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Marcinie mistrzu!!!! wygrałem zakład, więc szykuj nową wątrobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Jest gut. Jezeli parking jest pod nosem przytarga sie pare krat z bagaznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 termin czerwcowy idealny miejscówka też wygląda całkiem przyjemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 1 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Czy tu na pewno jest omawiana organizacja zlotu fanów pedałowania w ogólnie pojętej formie czy też zwolenników umartwiania wątroby? Gdzie tu przestrzeganie ustawy o wychowaniu w trzeźwości? Widzę tu zawiązujące się grono osób skrzywionych alkoholowo a młodzi się uczą, czytają.... I dobrze- niech się ucza za wczasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Dla młodych ludzi to też swego rodzaju nauka i przestroga, wiesz, tacy bohaterzy tragiczni w pewnym sensie też są potrzebni. A młodzi widzą czarne i białe, i mają wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Gdzie tu przestrzeganie ustawy o wychowaniu w trzeźwości? Sie człowiek wychował w trzeźwości to teraz trza nadrobić zaległości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabarz Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Sie człowiek wychował w trzeźwości to teraz trza nadrobić zaległości Cudowny rym - Tyś poeta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 ...czy też zwolenników umartwiania wątroby? Gdzie tu przestrzeganie ustawy o wychowaniu w trzeźwości? Widzę tu zawiązujące się grono osób skrzywionych alkoholowo a młodzi się uczą, czytają.... I dobrze- niech się ucza za wczasu. Bez przesady kilka piw jeszcze nikomu nie zaszkodziło, a trunek złocisty na szczycie to daje niezłego kopa do podjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 1 Grudnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Winni się tłumaczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 wini nie wini ale wino też dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Nie zapomnijcie zabrać rowerów na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 a jak to wygląda:P jakieś rowery co to w ogóle jest to to z 2 dużymi kołami 2 małymi z tyłu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 proponuje zakończyć wątek alkoholowy, a zacząć trenować podjazdy z obciążeniem. Po wycieczce do Czech, podejrzewam, że większość przytarga w plecakach miejscowe specjały w znacznych ilościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 a sam kilka słów temu pisałeś żeby o tych specjałach nie pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Dane dot. miejscówki wyglądają bardzo zachęcajaco. To jak, wybieramy w końcu ten termin ? Kto zamieszcza ankietę ? (Przyznam, że termin lipcowy bardziej by mi pasował.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.