daid Napisano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 no to III zlot przeszedł do historii... dzięki za dwa dni ekstra jazdy, było naprawdę super. reszta później.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dzięki wszystkim za dobrze spędzony czas, szczególnie piotrulek84 za motywację do podjechania pradziada Atmosfera rewelacyjna, humoru nigdy nie brakowało a to chyba najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dolaczam sie do podziekowan za zlot, za atmosfere, za przyjaznych i sympatycznych ludzi Dla mnie rewelacja - oby czesciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Było super, trasy fajne i czekam na zdjęcia i filmiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Garść zdjęć: https://picasaweb.google.com/misiek012005/IIIZlotFROrg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 my już też w domu jutro się ogarnę i wrzucę fotki... dziś twardo wystartowaliśmy wg planu i jeszcze przez górki zaliczyliśmy miasto Jesennik, w pełnym deszczu jakieś 57 km ... był też mały dzwon bo na zjeździe (asfalt z lasu do Jesennika - można >60km/h spokojnie przycisnąć) koledze wysiadł przedni hamulec, ja się zatrzymałem, on nie , efektem "najechania" była nowoczesna rzeźba z dwóch rowerów (foto załączone), jakoś się pozbieraliśmy. pozdro dla wszystkich i do przyszłego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dzięki wszystkim za mile spędzony weekend Było świetnie, kto nie był niech żałuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsSil Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 My również dziękujemy za kolejny zlot, szczególne dzięki zaDymkowi za pokazanie mega super tras, za prowadzenie i czekanie na maruderów (siebie mam na mysli , wrażenia niezapomniane , dzięki również oragnizatorom i wszystkim uczestnikom pozdro i do zobaczenia za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dzięki Wszystkim za przybycie. III Zlot to kolejny dowód, że granice ludzkie można pokonać np. jedząc pizze robioną od rowerowego koła . Dzięki zaDymek za poprowadzenie kawalkady, Rychleby nawet w wydaniu które ja zrobiłem były extra. A teraz jak co roku garść nagród: 1. Gleba Zlotu - za wartości artystyczne i ukazanie wpływu alkoholu na człowieka wygrywa Daid 2. Piroman Zlotu - kandydatów było dwóch Ukasz za pnie i Piotrulek za spalenie szczotek . Wygrywa Piotrulek bo miał dalekosiężne plany spalenia palet ale stanęła mu na drodze siatka. 3. Świr, brutal i zoofil Zlotu - oczywiście za historyczne już "###### się psie" zaDymek - dla wyjaśnienia mały kundelek krzywo popatrzył na zaDymka . 4. Hardkor Zlotu - Bartek1990 i jego według nas ok. 80km/h jadąc rowerem po asfalcie który wyrzucał w powietrze Daidowe A3. Ten cyborg nawet sobie jakieś kable wyprowadził w okolicy prawej łydki ale nie chciał powiedzieć do czego służą. 5. Szczęściara Zlotu - MrSil za kolejny Zlot bez kasku. Tomek załatw to bo zrobimy następnym razem zrzute i się kask przyklei . Jakieś propozycje ? Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsSil Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dzięki za niechlubną nagrodę Zdjecie pizzy mozna zobaczyć w temacie zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Również wszystkim dziękuję za super weekend. Przede wszystkim miskovowi za solidną sobotnią wycieczkę. Dzięki zaDymkowi za pokierowanie w lewo czy prawo tu czy tam. MarcinGoluch dzięki za organizację - oczywiście wtajemniczeni słyszeli, że Marcin w czeskiej knajpie tuż przed wyjazdem przyłączył się do rozmowy na temat miejscówki na kolejny zlot Liczymy na Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Wielkie dzieki dla wszystkich, że na mnie czekaliście na ścieżkach A w szczególnośći dla ekipy z pokoju 21! PS Ukasz i smakowło żonie niebieskie piwo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Dziękuję za zaszczytne miano Hardkora... tym asfaltem dałoby rade wyciagnąć jeszcze kilka kmh więcej, ale za późno zacząłem się rozkręcać Z powrotem podjazd pokonany z blatu, z czeskimi specjałami w plecaku Dementując plotki, moje okablowanie to nie żadna nanotechnologia, i nie mam tez silniczka od Cancellary Ot cała tajemnica, miałem obklejonego achillesa click! P.S. Dotarł ktoś dzisiaj na Pradziada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Cyborg, cyborg ;P (wbrew pozorom akurat tym razem sie nie nabijam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Niebieskie piwo jeszcze w aucie - boję się je wyciągać . Wrzuciłem fotki, są jakie są, proszę o wyrozumiałość - sprzęt jaki był każdy widział, klikajcie tylko raz bo limit pobrań: fotki Ukasz lub jeżeli link wyżej przestanie działać to TO SAMO jest tu fotki Ukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Tak tak, dla Bartka hardkor jak najbardziej. Odejście chłopak ma. Ja właśnie wróciłem z moim kolanem od chirurga. Nic nie jest pentkniente; obrzęk z przodu i z tyłu. Nie ma wody. L4 ten tydzień, czyli w lipcu nie będę w robocie ani jednego dnia Trochę się bałem, bo Alpy już od niedzieli ale wygląda na to, że zdążę. Zawinąłem się w bandaż i czekam w domu na niezapowiadaną wizytację z działu personalnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Z blatu z blatu! Dobrze, że z tym kolanem to nic poważnego bo po sobotnich wyczynach mogło być nieciekawie. Nie ma to jak przejechać pół Polski, a na drugi dzień kobieta za kierownicą zahacza mi autem o znak czy murek. Błotnik i drzwi do wymiany, powiesić to za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Ukasz spróbuj je. Nie było aż takie złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Miskov nie gadaj, że fela rozwalona Dzielna była... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 3. Świr, brutal i zoofil Zlotu - oczywiście za historyczne już "###### się psie" zaDymek - dla wyjaśnienia mały kundelek krzywo popatrzył na zaDymka Hola,hola! 3 nominacje to trochę przegięcie. Wystarczy świr ,nie jestem ani brutalem, ani zoofilem ,to że z ryb wolę ''walenie'' i ''rypanie'' nic nie znaczy chyba? ''J.b się psie'' to nie tylko do czworonoga pasuje P.S.Jestem zadowolony że komuś chociaż troszkę pomogłem No i oczywiście polecam się na przyszłość ( trochę górek zwiedziłem, nie tylko w Czechach ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 4 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Muszę stwierdzić, że żadne foty nie oddają tak dobrze hardcoru tego zlotu, jak foty "Ukasza" z 3 dnia zaDymek - dzięki Tobie było "za######iaszczo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 znowu gleba zlotu... kur## jakis dyplom by sie przydal:) "glebomistrz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 5 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 zaDymek - dzięki Tobie było "za######iaszczo" Dziękować znowu gleba zlotu... kur## jakis dyplom by sie przydal:) "glebomistrz" Mogę zostać twoim trenerem Kilka lekcji opłaconych chmielowym izotonikiem i śmigasz jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 6 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Wróciliśmy wczoraj wieczorem. Zlot bardzo udany mimo kiepskiej pogody. W sumie zaliczyliśmy Biskupią Kopę, Rychlebskie Ścieżki i Pradziada. Na tym ostatnim doświadczyliśmy temperatury 5*C i poziomego deszczu bartek_1990 jest cyborgiem, zostało to oficjalnie potwierdzone na wielu podjazdach, tego gościa należy się bać Szacun dla kolegi na Meridzie z zielonym widelcem - mimo długiej i wyczerpującej jazdy dawał radę, a jak miał możliwość powtotu autem to stwierdził, że jedzie z nami dalej rowerem Podziękowania dla towarzyszów z pokoju i tych z którymi jeździłem Zdjęcia wrzucę niedługo. A ci którzy nie byli na imprezie djembe i nie poznali Słomy niech żałują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Lipca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Żałują Choć jednego Słomę już znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.