Patryke Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Jednak nie dojadę. Opór materii domowej okazał się większy niż sądziłem Miłych jazd. Weź nie mów, a myślałem, że wreszcie wypije się razem piwko, pojeździ czy cuś Wskakuj na rower i uciekaj z domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 mostka niższego nie mam ale mam cały rower na części http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/144-radon-zr-team-70/ jak cos potrzebne to pożycze na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Nie wiem jaka będzie pogoda, ale i tak z Głuchołaz na Pradziada w jedną stronę asfaltem 38 km. , przy powrocie terenem to parę ładnych godzin zejdzie Na Biskupią kupę to bardziej realna opcja, choć w deszczu raczej ekstremalna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Jednak mostek niepotrzebny, założyłem stary amor :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Weź nie mów, a myślałem, że wreszcie wypije się razem piwko, pojeździ czy cuś Wskakuj na rower i uciekaj z domu Światełko w tunelu zaświeciło się. Prawdopodobnie uda mi się dojechać w sobotę - najwyżej dorwę was na którejś ze ścieżek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsSil Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 W końcu !!!! Dojechaliśmy. Podróż masakra, non stop roboty drogowe, zwężenia itp. Jesteśmy w pokoju nr.17. Zła wiadomość jest taka że leje Do zobaczenia na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Którędy jechaliście - przez Kluczbork Wieluń czy Częstochowę Lubliniec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsSil Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Z Warszawy do Piotrkowa - trasa w remoncie, korki i zwężenia, masakra, Częstochowa - Opole, gdyby nie nawigacja byłoby całkiem ok a tak zwiedziliśmy wszystkie ulice w Częstochowe , Opole - Nysa juz po ciemku i w deszczu, Nysa - Głuchołazy ok tylko wszystko pozamykane i samochód zostawiliśmy na ulicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 @MrsSil, jaka jest droga z Piotrkowa na Częstochowę? Ja rozważam też opcję przez Wieluń i Kluczbork. Decyzję podejmę w momencie wyjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Czy znajdzie się jeszcze jedno miejsce? Bo kumpel się obudził i też chce się wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsSil Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Z Piotrkowa do Częstochowy to chyba najlepszy odcinek tej całej trasy. Dwupasmówka i mozna śmiało pomykać. Czy znajdzie się jeszcze jedno miejsce? Bo kumpel się obudził i też chce się wybrać Smiało, kumpel miał z nami jechać ale coś nie wypaliło wiec może wskoczyć na Jego miejsce. Do dogadania na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Czas zabrać dupę w trok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Czy znajdzie się jeszcze jedno miejsce? Bo kumpel się obudził i też chce się wybrać Dzwoń do Marcina, pewnie się ucieszy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Pewnie już po wszystkim ale miejsc Ci u nas dostatek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 No to elegancko Zjawimy się w liczbie dwóch ok 18-19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Jak tam sytuacja pogodowa wyglada? Bo im blizej jestem tym bardziej pada:D Jeszcze tylko 2h w pociagu i melduje sie na miejscu:) Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsSil Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Pogoda jest to bani, całą noc padało, teraz jest zimno, wieje i chyba coś jeszcze leci z nieba. A na suwalszczyźnie 25 stopni jak na złość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 20km do Glucholazow! Przejasnia się. Deszcz ustąpi koło 14. Widzę góry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsSil Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Pan na recepcji powiedzial ze ustapi 07 lipca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Jutro ma być bez deczu i niedziela też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painter Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 planujecie jakiś wypadzik na jutro rano ? szkoda że tak późno tu zajrzałem, tubylec chętnie by się przyłączył o ile pogoda dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Jutro w planach są rychlebskie steżky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painter Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 rowerami z Głuchołaz i przez velkie kunetice ? o której startujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 1 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 No i peszek. Przez zawirowania w tym tygodniu raczej nie pojawie się na zlocie. Szkoda. Bardzo chciałam Was poznać. A tak to muszę jakiegoś mieszkania szukać w Krk przez najbliższy łikend, jeżeli chce zacząć kolejny rok studiowania tutaj. :-/ ---- Letters from earth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 3 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Podziękować za zlocik Fajnie było, mam nadzieję że troszkę pomogłem w oprowadzeniu po ścieżkach i Kopie Pewnie nie wszystkim pasowała skala trudności, ale trza być twardym! P.S. Gdyby ktoś planował wypad po Jeseniku, dawać znać. Może się dołącze albo doradzę Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.