Zymelka Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Widzę że sami hardcorzy i zawodowcy na tym zlocie będą ;D Rychleby są bardzo interesujace ale nie wiem czy ja na swoim ht podołam za wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 tu jest opis z głuchołaz na Pradziada http://www.jonasz.ov...g/pradziad.html To mam brać slicki? Przynajmniej w jedną stronę na Pradziada proszę teren, powrót...ważne, żeby wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Ja na Pradziada raczej się nie będę pisał ale za to pozwiedzam sobie okolice. Może ktoś bedzię chętny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Ponieważ dotrę pewnie po południu też nastawiam się na okolice. W przewodniku Pascala/Bb jest jakaś traska przez Górę Chrobrego na Biskupią Kopę. W sam raz na rozgrzewkę. A z powrotem poodwiedzam sklepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Ponieważ dotrę pewnie po południu też nastawiam się na okolice. W przewodniku Pascala/Bb jest jakaś traska przez Górę Chrobrego na Biskupią Kopę. W sam raz na rozgrzewkę. A z powrotem poodwiedzam sklepy Ja będę rano. Ale jak wycieczka z Pradziada jeszcze nie wróci to mogę sie też z tobą jeszcze przejechac. co ty na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Jasne, zgadamy się jakoś koło schroniska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 O której rusza piątkowa wycieczka? Osobiście będę przed 14 w Nysie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Tylko terenem na Pradziada. Powrót jak Miskov powiedział - jeden grzyb. Jak sił wystarczy to terenem. Jak nie wystarczy - ciufcią. ZaDymek - jak tam szlak żółty z twojej stronki; ten z miejscowości Rejviz pod Małego dziada? Jechałeś tamtędy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 O której myślicie jechać na Pradziada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Jak najwcześniej, koło 12-12.30 żeby sensownie wrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Jednak nie dojadę. Opór materii domowej okazał się większy niż sądziłem Miłych jazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 U, niedobrze. W takim tempie to niewiele nas przyjedzie ;-) Deszcz powoli znika z prognoz pogody! :-) 2-dniowa prognoza 4-dniowa prognoza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 to lubię n4k5 . A jakąś instrukcję jak to czytać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Po lewej - te wycinki - to jest instrukcja :-) Wygląda na to, że padać będzie tylko w piątek. Wykresy się zmieniają na bieżąco (co kilka godzin), całe szczęście, że na naszą korzyść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsSil Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 I u nas ekipa się przerzedziła, mieliśmy być w trójkę, będziemy we dwójkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Właśnie podpisałem urlopik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Słyszałem, że Biskupska Kupa ma całkiem śliską nawierzchnię ... Owszem ma ale i tak jest fajnie Co do jazdy na pradziada to już pisałem, że z Głuchołaz odchodzą czeskie cyklobusy, autokar z przyczepą na rowery( google) i można tym wjechać nawet na sam szczyt ale to opcja dla leniuchów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 właśnie się z kerownikiem pakujemy na auto i zaraz wyruszamy ... co do jutra, chcemy z rana gdzieś wyskoczyć, ale to się na miejscu ustali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 ktoś mi powie której pogodzie mam wierzyć?? NA jednej jest słonecznie a na innej znowu deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Co do pogody, to ja uwierzę tylko w taką, jaką jutro zobaczę na miejscu Byle deszczyk nas nie przestraszy, nie po to jadę w góry, żeby siedzieć w schronisku Ale fakt faktem, ze przez tą zmienną pogodę trzeba zabrać ciuchy na każdą okazję ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Fajnie, że są cyklobusy. W razie czego będzie czym wrócić. I jest jeszcze pytanko - na samego pradziada jest tylko asfalt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Tylko terenem na Pradziada. Powrót jak Miskov powiedział - jeden grzyb. Jak sił wystarczy to terenem. Jak nie wystarczy - ciufcią. ZaDymek - jak tam szlak żółty z twojej stronki; ten z miejscowości Rejviz pod Małego dziada? Jechałeś tamtędy? Kurka, nie wiem czy nie lepiej wracać terenem ( zawsze to z górki ) żółty na Małego Dziada = Wypych :)lub jak ktoś woli= noszenie roweru . Właśnie nim częściowo wracałem z Pradziada , Zobacz sobie na poziomice, i masz jasną odpowiedź. https://picasaweb.google.com/108820166494168296830/Pra#5621500850006521522 żółty na północ . zdjęcia 20-23 niebieski https://picasaweb.google.com/108820166494168296830/Pra#5621500104437251330 do Bela (nie do konca można nim jechać ) Mam kilka map (zalaminowanych, na miejscu mogę pomóc w planowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Jak dojedziemy to pogadamy przy mapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Info dla tych co zostają na dłużej i chcieliby spróbować swoich sił na arenie międzynarodowej 5 lipca odbędą się 6 Rowerowe Zawody MTB"3xPricna" Zlate Hory, stoki Pricnego vrchu. Zapisy w godz. 8.00-9.45 w ośrodku Bohema, start o godz. 10.00 z Rynku; trasy:10-52km http://skmzlatehory.ic.cz/?page_id=43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 30 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Mam ogromną prośbę do kogokolwiek: mam nieco za krótką sterówkę, która obecnie sięga mi do połowy mostka, gdyby była możliwość, żeby ktoś wziął, pożyczył na kilka dni jakiś niższy mostek to byłbym niezmiernie wdzięczny. Mój obecny ma 4 cm, 100 mm +/-6st, może być nawet 90 mm, oby tylko był niższy :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.