piotrulek84 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Rewelacja. Trochę od Ciebie odstaję ale damy radę. Miskov też się pisze. To już jest nas trzech Ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 W związku z pytaniami. Mamy dostęp do kuchni i lodówki. Jest miejsce na ognisko. Nie wiem na razie jak wygląda temat z tworzywem do palenia ale kilka rowerów węglowych będzie więc też damy rade . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Pytanie do lokalnych - ponoć da radę wrócić spod Pradeda busem. Weźmie rowery? Mógłby ktoś podpowiedzieć? ZaDymek, Ty będziesz wiedział, a może nas poprowadzisz?. Jakim szlakiem tam wjechać aby na samą górę nie jechać asfaltem? Przez Kopę Biskupią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Ja będę w piątek rano, więc też łapę się na wycieczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Jak będę w piątek rano, to też łapę się na wycieczkę. Moja decyzja będzie wypadkową oceny pogody i poziomu zapieprzu w robocie. BTW, patrzę na czasy na przesiadek, jakie będę miał na stacjach w Gliwicach i Kędzierzynie - a będą to okolice 5 minut - i stres mnie ogarnia. Jakby ktoś jechał z/przez Sosnowiec lub Katowice bądź DG i miał wolny osoborower, to proszę o PW. Podróży PKP z takimi przesiadkami mogę nie zdzierżyć nerwowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Ja z kumplem będę w piątek koło 9 rano, rozpakujemy się na szybkości i możemy atakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Pytanie do lokalnych - ponoć da radę wrócić spod Pradeda busem. Weźmie rowery? Mógłby ktoś podpowiedzieć? ZaDymek, Ty będziesz wiedział, a może nas poprowadzisz?. Jakim szlakiem tam wjechać aby na samą górę nie jechać asfaltem? Przez Kopę Biskupią? Hm, busami nigdy nie jezdziłem Może pociąg? Z Głuchołaz na szczyt Pradziada masz 41 km oraz 1700 m przewyższeń ,myślę w dobrym tempie 3h :)A z powrotem proponuję terenem wrócić, choć ciężko jest dobrać fajną trasę ( jak nie parki narodowe to wspinaczka ) Z resztą teren a teren to różnica ( dlamnie to równoznaczne ze szlakami pieszymi ) Z resztą polecam mapkę : http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/#pos=50.21668|17.42243|13 Można fajnie zaplanować tripa Pozdro P.S.Pogoda http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_coamps.php?ntype=2n&id=921 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Nie ma co linków do pogody wrzucać, to wszystko są tak naprawdę tylko przewidywania, co będzie zobaczymy w piątek, byle nie padało będzie dobrze Ja z kumplem będę w piątek koło 9 rano, rozpakujemy się na szybkości i możemy atakować No możecie, ale tak sami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Nie ma co linków do pogody wrzucać, to wszystko są tak naprawdę tylko przewidywania, co będzie zobaczymy w piątek, byle nie padało będzie dobrze Jak dla mnie błoto może być, byle by nie padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Również proponuję nie mówić o pogodzie. Tak niczego nie zaplanujemy. A w kwestii tempa - to wycieczka, nie wyścig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsSil Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Będziemy z Małżonem w czwartek wieczorem wiec w piątek ew. możemy się pisać na wszelkie wycieczki. Obawiam się tylko o moją słabą kondycję więc ewentualnie zostanę gdzieś w połowie drogi i poczekam na Was próbując butelkowych specjałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Rulez, skądże, na pewno już ktoś będzie, można będzie wsiąść i rozejrzeć się po okolicy Na coś dłuższego to wiadomo, że w większej grupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 My tak pewnie zawitamy w okolicach południa, więc też na pewno ruszamy - tylko już może nie z "poranną" ekipą, ale mam nadzieję, że się jakaś jeszcze zbierze w tym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Ok. Więc w piątek o 12.00 lub chwilkę wcześniej przejdę się po pokojach i zobaczymy ile osób pisze się na Pradziada. Info zaDymka jak zwykle bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 bez flachy nie rób obchodu:D:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Dzisiaj wszystkie wypiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 masz jeszcze dwa dni by uzupełnić zapasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 My tak pewnie zawitamy w okolicach południa, więc też na pewno ruszamy - tylko już może nie z "poranną" ekipą, ale mam nadzieję, że się jakaś jeszcze zbierze w tym czasie Tylko żeby to była ekipa terenowa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 29 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Będziemy z kumplem pewnie jakoś 16 - 17 dopiero. Oby pogoda dopisała bo planujemy coś szybko pożreć i ruszyć gdziekolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 29 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Załapię się jeszcze na jakiś wypad z kimś, kto ogarnia trasę? Będę pewnie przed 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Pytanie za kilka butelek złocistego specjału z "pewnego, pobliskiego marketu, u naszych południowych sąsiadów" : czy będzie ktoś w piątek rano, kto będzie mógł odpowietrzyć mi hamulce? Pacjent to Formula Oro (strzykawki, końcówki i płyn będę posiadał ze sobą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Wygląda mi na to że skasowali cyklobusa który by nas interesował. Na tegoroczynym rozkładzie go ni ma http://morava.veolia-transport.cz/res/data/011/001214.pdf . Co do trasy na Pradziada to można wbić na Rejviz, wskoczyć na cyklotrase, przejechać nią do Vbrno, a w nim wskoczyć na następną cyklo i wyjechać w okolicy Karlovej Studenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsSil Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Premier2 Małżon mówi, że damy rade Sam właśnie przewierca się przez ukręconą śrubkę w przedniej przerzutce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Ja będę od rana. Tez bym się pisał na Pradziada chociaż może z "motyką na słońce" ale do odważnych świat należy he he tu jest opis z głuchołaz na Pradziada http://www.jonasz.ovh.org/pradziad.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 @MrsSil, thx za dobre słowo Do zobaczenia w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.