MarcinGoluch Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Mamy TVP 1/2 i Polsat. Pamiętajcie o dokumentach uprawniających do zniżki. Generalnie obsługa schroniska jest niesamowicie ugodowa ale nie chciałbym się rozczarować na miejscu, że ktoś jednak ze zniżki nie będzie mógł skorzystać. Aha i w razie jakiś problemów, wypadnięcia kogoś na ostatnią chwile lub dotarcia powiedzmy w godzinach nocnych będę wdzięczny za info. Jestem pod telefonem 509 551 144. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Właśnie, właśnie... Pytanie do tubylców Jak tam warunki na szlakach? Jakie oponki preferowane? Warunki na chwilę obecną są dobre. Ja śmigam na Mudy Mary 2.5 z przodu i Big Bety 2.4 z tyłu . Jeżeli popada ,tył zmieniam na Maxxis Wetscream Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Niezłe kloce Ja biorę standardowo Conti MK 2.2 bo tylko takie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 A ja wreszcie będę mógł porządnie sprawdzić czy SnakeSkin w Schwalbe to prawdziwa prawda czy takie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Czy ma ktoś możliwość wziąć dla mnie w lokalnym sklepiku pedały "NS Bikes Aerial" na kulkach, kolor czarny? Płatność na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Warunki w tej chwili są takie że słupek rtęci właśnie przekroczył +30C. Co do opon to ja na szerszych jak 2.0 raczej nie śmigam, ale wiadomo każdy lubi co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Próbuję podjąć decyzję i nie wiem co zrobić. Brać urlop na piątek i wpadać przed południem czy pojawić ok. 21 po pracy? Są jakieś plany na piątkową wycieczkę w grupie na poziomie byłem-już-w-górach-ale-nie-śmigam-giga-u-Golonki ? Jeszcze te prognozy... zdają się mówić "oszczędzaj urlop" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 A ja wreszcie będę mógł porządnie sprawdzić czy SnakeSkin w Schwalbe to prawdziwa prawda czy takie tam. Jaki dokładnie model ujeżdżasz? Ja to licze na to, że nie będzie strasznie dużo błota i Conti RK 2.2 dadzą radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 co do piątku to może podjedziemy zobaczyć co do opon to biorę Conti Race Kingi 2,2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Jak jest plan zobaczenia zamku w Mosznej to raczej bym proponował oponki 1.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 planu nie ma, to raczej luźna propozycja. czekamy na inne pomysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Jaki dokładnie model ujeżdżasz? Ja to licze na to, że nie będzie strasznie dużo błota i Conti RK 2.2 dadzą radę Klasyk czyli RaRa tył i NN przód . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 co do piątku to może podjedziemy zobaczyć E no - ale nie po szosie? Bo jak tak... to ja się z Wami nie bawię ! Ja to licze na to, że nie będzie strasznie dużo błota i Conti RK 2.2 dadzą radę U mnie nawet jak jest dużo błota zestaw 2x NN 2,25 daje radę. W górach też (chyba że jakiś stromszy podjazd, to się jedzie metodą metr do przodu, półtora w tył ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Czy ja nie wiem o jakiś tajemniczych destrukcyjnych wpływach deszczu na człowieka i stopy alu? Nawet jak w piątek popada co stanie się prawdopodobnie późnym wieczorem, to sobota ma być sucha z idealną temperaturą bo ok 20stopni. Na pierwszym Zlocie padało, wiało i była mgła że wyciągniętej ręki nie było widać. Na drugim sauna ale mimo bliskiego zawału serca wszyscy dali rade. Jak nas nie zaskoczy mróz i śnieg nie widzę komplikacji. Apropo mrozu i śniegu to w padającym deszczu, kałużach, że schować można było pół koła i mrozie na szczycie, zakończyliśmy w ubiegłym roku z Daidem sezon na Smrku. https://picasaweb.google.com/104404674422220537770/SingletrackPodSmrkem7112010#5536848530820676818 https://picasaweb.google.com/104404674422220537770/SingletrackPodSmrkem7112010#5536849847049203330 To był hardkore, teraz nawet w deszczu będzie luzik . Aha i od tamtego wypadu nie siedziałem na rowerze wiec bądźcie dla mnie łagodni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Słyszałem, że Biskupska Kupa ma całkiem śliską nawierzchnię ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Ja również NNx2. Większość ma ochotę na Rychlebskie więc pewnie tam wylądujemy w sobotę. A co z Pradziadem? Może pisze się ktoś na piątek chociaż z powrotem busem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Nie to, abym jakoś narzekał na pogodę - po prostu lepiej się mentalnie i sprzętowo przygotować na nadciągające warunki Deszcz czy nie deszcz, wiadomo że damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 A co z Pradziadem? My z Patryke zostajemy do 10.07. Pradziada mamy w zamyśle, jakby co . Aha i od tamtego wypadu nie siedziałem na rowerze wiec bądźcie dla mnie łagodni . Spokojnie. My z Księciem zaczęliśmy sezon 2 tygodnie temu - a poprzedni zakończyliśmy praktycznie we wrześniu 2009 r. wypadem na Czarną Górę (przez cały 2010 r. przejechaliśmy coś koło 200 km po podwarszawskich lasach) . Więc spokojnie. Ale kondycja, o dziwo, jakoś dopisuje - a i z psychiką problemów nie widzę, wręcz przeciwnie. Głód jazdy jest ! Więc będzie dobrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 29 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 My z Patryke zostajemy do 10.07. Pradziada mamy w zamyśle, jakby co . U mnie chyba właśnie odpadł drugi wakacyjny wyjazd, więc pewnie też będę miał więcej czasu niż do wtorku/środy, więc może też zostanę dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Niezłe kloce Ja biorę standardowo Conti MK 2.2 bo tylko takie mam EEe tam,ostatnio na takim zestawie 188km zrobiłem,właśnie na Pradziada z Walec Kilka fot https://picasaweb.google.com/108820166494168296830/Pra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Ponawiam prośbę, może byłby ktoś w stanie zakupić pedały "NS Bikes Aerial" na kulkach, kolor czarny? Mieszkam na zadupiu, nie mam możliwości. Zapłata na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Ponawiam prośbę, może byłby ktoś w stanie zakupić pedały "NS Bikes Aerial" na kulkach, kolor czarny? Mieszkam na zadupiu, nie mam możliwości. Zapłata na zlocie Jak nie masz na czym jeździć,mogę pożyczyć platformy na maszynach ( z pinami ). Ponawiam prośbę, może byłby ktoś w stanie zakupić pedały "NS Bikes Aerial" na kulkach, kolor czarny? Mieszkam na zadupiu, nie mam możliwości. Zapłata na zlocie Jak nie masz na czym jeździć,mogę pożyczyć platformy na maszynach ( z pinami ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 W niedzielę muszę wracać. Więc na Pradziada zostaje tylko piątek od południa, bo ok tej godziny się zjawimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Ja tez bede koło południa, a że w planach mam zaliczyć jak najwiecej, takze piszę się na tego Pradziada w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Ja biorę Maxxis ADvantage 2.1, na śliskim też dają radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.