dejot Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Może się uda jednak na zlot dotrzeć ale to w ostatniej chwili będę wiedział. Na pewno będę piechotą jak będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 jedzie ktoś w piątek po godz 12 z Warszawy lub przez Warszawę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 PytAnie techniczne bo nie wiem czy padło: Czy jest tam w okolicy sklep z kiełbą piwem itd i w jakich godzinach czynny ? Głównie jak to będzie w ogniskiem i jego zaopatrzeniem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Za takie pytanie Ukasz na karnego jeżyka zapraszam! Sklep mamy pod samym nosem. Jak będzie zamknięty w godzinach naszego urzędowania to się go otworzy ............. łomem . Sklep otarty dość długo z tego co kojarze jest praktycznie przez ulicę ze schroniskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 padło;] Byłem dziś w schronisku, w sumie to już wczoraj. Info dla osób które były na poprzednich zlotach. Schronisko w Głuchołazach dla odmiany nie jest położone jak dwa poprzednie na szczycie szczytów lecz dosłownie przy drodze Extremalnie łatwo jest dojechać względem poprzednich. Jest parking dla aut, sklepy są i to nie jeden w razie co można podbić do 24h który jest ponoć niedaleko ( zarówno w poziomie jak i pionie W razie co pytajcie Bym był zapomniał obok jest szpital, a kawałeczek dalej fajna smażalnia rybek tzn fajnie wygląda ale jak rybki tam to jeszcze nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 27 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Też już próbowałem orientować się w temacie, choć bardziej interesowały mnie markety i okazało się, że jest tam Biedronka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Tak sie zastanawiam czy to zlot AA czy bikerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Tak sie zastanawiam czy to zlot AA czy bikerów Z tym że pierwsze A nie jest od Anonimowi tylko od Aktywni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 To może AAA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Podobno w Czechach blisko granicy jaest całkiem nieźle zaopatrzony sklepik i jakiś market Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 market w Czechach jest całkiem nieźle zaopatrzony w specjały czeskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 jedzie ktoś w piątek po godz 12 z Warszawy lub przez Warszawę?? My z Patryke jedziemy - ale startujemy ok. 7:00. PS. Dejot: a Ty masz być! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 no i na taką wypowiedź jak ta ostatnia czekałem, premier2 - wreszcie ktoś zorientowany w temacie nie jakieś wiejskie SlEpY Spoczywne czy robactwo = biedronki, polski browar to ja mam pod nosem na codzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ja tylko dodam, że dalej mam wolne miejsca w aucie. Jeżeli ktoś szuka transportu i jest mu po drodze, to pisać na PW. Start z Piotrkowa T., prawdopodobnie przez Częstochowę lub Bełchatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 a o której wyjeżdżasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Chyba będzie jak na pierwszym zlocie, jakiś deszcze zapowiadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Widzę, że ekipa się mocno powiększyła, klawo Z tym deszczem fatalnie, ale może jeszcze sytuacja się na obróci na naszą korzyść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Glucholazy/ W czwartek trochę zwilży szlaki a później powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Trzeba być dobrej myśli. Ale... nawet jak popada to i tak klimatu nic nie zabije. Dejot ale bube zaliczyłeś! Naprawiaj się w tempie ekspresowym i dawaj do nas choćby bez sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 @eloo, planuję wyjazd w piątek, wczesnym rankiem. Jazda na miejsce to ok 4h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 W Czechach , jakieś 30 km w linii prostej od Głucholaz jest nowy Bike Park. Mój filmik z niedzieli :http://www.youtube.com/watch?v=h-LmhB7g5g0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 a czy planowane jest na weekend coś ciekawego ? - turystycznie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 wstępnie trip na rychlebskie sciezki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Właśnie, właśnie... Pytanie do tubylców Jak tam warunki na szlakach? Jakie oponki preferowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Ja też mam pytanie do tubylców, będzie można gdzieś oglądnąć walkę Kliczko - Haye? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.