daid Napisano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 zależy czy chcesz pokręcić w piątek czy tylko integracyjne ognisko cię interesuje, jeżeli to pierwsze to im szybciej, tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1979majkel Napisano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Zatem jesli nic sie nie stanie i nie zmieni to bede w Nysie o 9.40 wyjezdzajac z Wroclawia o 7.40. Pieniadze za rezerwacje wplace w poniedzialek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 18 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Odcinek Komprachcice - Szydłów pokonasz na rowerze. http://okoko.net.pl/index.php/2011/06/komunikacja-zastepcza-na-odcinku-szydlow-komprachcice/ No jak zwykle coś się musiało stać Z tego co widzę nie ma opcji przewozu rowerów już na całej trasie :c Tak więc może ktoś jedzie TLK14102, TLK38100, Regio 46739 (Warszawa - Katowice - Kędzierzyn K. - Nysa)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Informacja dla osób zamierzających jeszcze dokonać wpłaty na trzeci zlot. Najpóźniej proszę puszczać przelewy (nie pocztowe przekazy) do 26go czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Jeżeli ktoś się obudzi po w/w terminie podanym przez Lookas'a to najpierw zapraszam z meldunkiem na telefon 509 551 144 a pieniążki będzie można wpłacić na Zlocie. Przypominam, że osoby które skorzystały z opcji tańszej dla osób uczących się MUSZĄ POSIADAĆ BEZWZGLĘDNIE AKTUALNĄ LEGITYMACJĘ studencką tudzież uczniowską uprawniającą do zniżki. Jeżeli ktoś nie będzie posiadał dokumentu będzie należało dopłacić różnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 20 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Na miejscu można dopłacić? Bo ja chyba nie zdobędę naklejki na legitkę :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Będzie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Ludziska dzwoniłem dzisiaj do schroniska i meldować się możemy od wczesnych godzin porannych. Wspomniałem wstępnie o godzinie 10 i zero problemu Pokoje które mamy do dyspozycji są 6 i 8 osobowe. Rozpiskę zaatakujemy na miejscu. Pokoje: uczestnicy solo według płci, uczestnicy łon+łona dostaną w zależności od liczebności dostaną jeden pokój. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 My z Księciem i z Patryke wspólny prosimy. Od razu można zapisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Będzie ktoś prowadził grupę dla początkujących... dla tych co się uczą po górach jeździć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 To będzie jedna wielka grupa początkujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 heh no pamiętając I ZLOT to była grupa dla tych co raczkują po górach ach to były piękne czasy... i najweselsza grupa rowerowa Ps. Agenciara, to co jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Patrząc Kubusiowa na foty z Twoich wypraw aż strach się bać twojej obecności w grupie początkuących . Właśnie zostałaś jednogłośnie skreślona z listy początkujących Zapraszamy na Zlot oczywiście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 heh ale ja się czuję duchowo z nimi związana Ogólnie fajnie byłoby znów się spotkać na zlocie, ale sprawdzałam połączenia i podróż w jedną stronę będzie trwała najmniej od 13h i w górę a przesiadek tyle, że można ogłupieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Czerwca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 To może rowerem - będzie bez przesiadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Już czuję w kolanach że będzie grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Kolana Ci się uginają jak byś już był nawalony Mam nadzieję, że dam radę zgodnie z planem zacząć ogniskowanie dopiero w sobotę wieczorem... Tydzień po Zlocie mam małą misję do wypełnienia więc piwka ograniczam, ale jak tu flaszeczki nie otworzyć w takim towarzystwie. Szkoda, że pyruską grupę nam okroiło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 mam inną teorię, po prostu wie, że tym razem nie uda się jemu zdezerterować razem z Marcinem z wycieczki zlotowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Pięknego kloca nawalił Dejot, jak da radę tym klocem zrobić coś więcej to szacun. W zeszłym roku na Ransomie miał co kręcić. Canyon podobnie. Nie puszczę przecieku, że radzi sobie dzielnie, bo więcej niż dwa piwa ze mną za Zlocie nie wypije. Ale jaki pikny... Miałem okazję pośmigać. Może i nawet w porównaniu do sztywniaka jeśli chodzi o odejście dramatu nie ma. Kierownica tylko mi przeszkadzała (jakieś 15cm różnicy). I gratulacje w kwestii ustawienia tyłu. Na serio nie spodziewałem się, że tak mało siły pójdzie w pole Kiedy mi ten "status ostrzezeń" wyzerujecie... Przecież to było za nawiasy przy tworzeniu tematu dwa lata temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 No w końcu góry zobaczy. Mam nadzieję, że jakieś fajne zjazdy będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 czy jedzie ktoś z Kielc ? Jadę z Radomia przez Kielce, Zawiercie itd. Mogę zabrać 2 osoby z rowerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 My przynajmniej w trójkę meldujemy się w czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 czy jedzie ktoś z Kielc ? Jadę z Radomia przez Kielce, Zawiercie itd. Mogę zabrać 2 osoby z rowerami. Z Zawiercia poproszę butelkę bursztynowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Dziś zdarzyła mi się awaria i z powodu uszkodzenia stawu skokowego nie pojawię się niestety na zlocie... ;( Niniejszym proszę moje wpisowe, jeśli jest taka możliwość przekierować na koszulkę a jeśli byłby to za duży problem proszę o zorganizowanie konkursu, którego zwycięzca w nagrodę otrzyma dwa piwa. Relację z konkursu bardzo chciałbym ujrzeć i liczę na Waszą fantazję. Reszta z 2 piw niech powędruje do wspólnego gara na kiełbaski lub co tam wymyślicie. Oto moja awaria: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Dejot kurcze żeby tak przed Zlotem . Z kim teraz będę pił wynalazki ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.