Skocz do zawartości

[ZLOT] III Oficjalny Zlot FR.org

daid

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Będę was trzymał w niepewności do ostatniej chwili :D Może być tak, że wpadnę tylko na jeden dzień bez noclegu.

Napisano

Ja podobnie jak kolega zaDymek. Bez żadnych deklaracji i obietnic. Po prostu jak sprawy potoczą się pomyślnie i nie będzie to kolidowało z pracą pojawię się w charakterze jednoosobowej wycieczki doczepnej ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jadę na zlot samochodem, jeżeli ktoś szuka wolnego miejsca, to na razie dysponuję 2-3 miejscami.

Startuję z Piotrkowa i kieruję się na południe, trasą Bełchatów, Wieluń, Opole, Głuchołazy lub Częstochowa, Krapkowice, Głuchołazy. Planuję pobyt od piątku do wtorku/środy.

Jak komuś po drodze, to proszę o kontakt na PW

Napisano

A ja mam pytania.

Ciężki mam dojazd z Krk, plus akurat 1.07 mam jeszcze egzamin, a chcę wracać 3.07 ponieważ 5.07 mam jeszcze jeden egzamin.

Jest pociąg (póki co) 15:35 do Kędzierzyna Koźla i niestety później mam albo 5 (odjeżdza 18:38) minut przesiadki na pociąg do Prudnika (co z rowerem będzie ciężko) albo kolejny dopiero o 21:38 co jest dosyć późno.

1. Czy ktoś mi może doradzić, czy jest lepszy sposób na dotarcie z Krk?

2. Mając rower ze sobą czy mogę liczyć na jakiś bus/pks z KK do Prudnika/Głuchołaz.

3. Jeżeli nie, czy będę mogła liczyć na kogoś z samochodem, aby podjechał do KK? A później w niedzielę zapewne odwiózł. Oczywiście za dopłatą :-)

Napisano

Witam Panie i Panowie - mam dwa pytania:

1. Co nalezaloby zabrac ze soba na taki 2-3 dniowy wyjazd (w sensie jakie ciuchy, jakie wyposazenie dodatkowe - cokolwiek czego czlowiek nie majacy stycznosci z takimi wyjazdami i schroniskami powinien miec i byc w to zaopatrzony) - odpowiedzi w stylu: ujemny jonizator zlego humoru lub zapasowa watroba nie beda brane pod uwage ;)

2. Czy sa jeszcze wolne miejsca - w przypadku odpowiedzi negatywnej zezwala sie na zignorowanie pytania nr 1 :)

Pozdrawiam

Michal

Napisano

Ktoś jedzie może pociągiem TLK 16105 (rel. Warszawa - Wrocław) do Opola, lub później Regio 66937 (rel. Opole - Nysa) do Nysy? :)

Jak chcesz możesz przyjechać do Radomia i jechać z nami samochodem bo prawdopodobnie będzie jedno miejsce(osoba + rower). Jak jesteś zainteresowany to pisz.

• Mod Team
Napisano

Jak chcesz możesz przyjechać do Radomia i jechać z nami samochodem bo prawdopodobnie będzie jedno miejsce(osoba + rower). Jak jesteś zainteresowany to pisz.

Dzięki, ale mam 80% zniżki na kolej, więc jadę prawie za darmo i samochodem średnio się opłaca :)

• Mod Team
Napisano

Witam Panie i Panowie - mam dwa pytania:

1. Co nalezaloby zabrac ze soba na taki 2-3 dniowy wyjazd (w sensie jakie ciuchy, jakie wyposazenie dodatkowe - cokolwiek czego czlowiek nie majacy stycznosci z takimi wyjazdami i schroniskami powinien miec i byc w to zaopatrzony) - odpowiedzi w stylu: ujemny jonizator zlego humoru lub zapasowa watroba nie beda brane pod uwage ;)

2. Czy sa jeszcze wolne miejsca - w przypadku odpowiedzi negatywnej zezwala sie na zignorowanie pytania nr 1 :)

Pozdrawiam

Michal

Na pytanie nr 2 - tak miejsca są :)

Na pytanie nr 1 - nic szczególnego ;) Trochę ciuchów, kasy, dokumenty, telefon też się przyda no i rower thats all ;)

Napisano

Zapewne zostalby na miejscu i pilnowal tych niewyobrazalnych ilosci procentow jakie sa zapowiadane ;) A dla bikerow bylaby dodatkowa motywacja aby szybciej jezdzic i szybciej wracac do schroniska celem sprawdzenia czy pilnujacy ma jeszcze w ogole czego pilnowac ;)

Napisano

Panie i Panowie niestety sypie mi się skład, dwie os. towarzyszące się prawdopodobnie wyłamie. Wstępnie dogadałem się z Kyloziom i on jedzie a mam jeszcze 2 miejsca (os.+rower). Osoby z okolic Radomia lub chętne na przyjazd do Radomia i dalej samochodem, mogą pisać info. Sam będę szukał jeszcze wśród znajomych, ale że czasu mało to może być problem. Jeszcze do końca tygodnia się okaże, ale piszę wcześniej. Będą też 2 wpłaty do przejęcia jak ktoś ma wpłacać to niech pisze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...