daid Napisano 1 Czerwca 2011 Autor Napisano 1 Czerwca 2011 Dejot!! tym razem też weź pasztet i ogórki;)
zaDymek Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Będę was trzymał w niepewności do ostatniej chwili Może być tak, że wpadnę tylko na jeden dzień bez noclegu.
lipstein Napisano 1 Czerwca 2011 Napisano 1 Czerwca 2011 Ja podobnie jak kolega zaDymek. Bez żadnych deklaracji i obietnic. Po prostu jak sprawy potoczą się pomyślnie i nie będzie to kolidowało z pracą pojawię się w charakterze jednoosobowej wycieczki doczepnej
MarcinGoluch Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 Panie i Panowie jakieś nowe wieści, ktoś zaszczyci nas jeszcze swoją obecnością? Po awarii straciliśmy kilka postów ale temat jeszcze nie umarł.
dejot Napisano 10 Czerwca 2011 Napisano 10 Czerwca 2011 Kasa przelana, jeszcze tylko pasztet i ogórki...
Jergus Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 A ja odpadam - pieniadze przelalem juz jakis czas temu a z urlopu nici, wiec sie nie pojawie na zlocie
eloo Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 ja na dniach wpłacam kasę, mam nadzieję że zdążę złożyć rower
eloo Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 jak mają ci nie zwrócić wpisowego to chętnie, bo inaczej nie ma sensu robić zamieszania
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 13 Czerwca 2011 To jak dojdziecie do porozumienia to poproszę info na PW/e-mail.
premier2 Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Jadę na zlot samochodem, jeżeli ktoś szuka wolnego miejsca, to na razie dysponuję 2-3 miejscami. Startuję z Piotrkowa i kieruję się na południe, trasą Bełchatów, Wieluń, Opole, Głuchołazy lub Częstochowa, Krapkowice, Głuchołazy. Planuję pobyt od piątku do wtorku/środy. Jak komuś po drodze, to proszę o kontakt na PW
anulkaa Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 A ja mam pytania. Ciężki mam dojazd z Krk, plus akurat 1.07 mam jeszcze egzamin, a chcę wracać 3.07 ponieważ 5.07 mam jeszcze jeden egzamin. Jest pociąg (póki co) 15:35 do Kędzierzyna Koźla i niestety później mam albo 5 (odjeżdza 18:38) minut przesiadki na pociąg do Prudnika (co z rowerem będzie ciężko) albo kolejny dopiero o 21:38 co jest dosyć późno. 1. Czy ktoś mi może doradzić, czy jest lepszy sposób na dotarcie z Krk? 2. Mając rower ze sobą czy mogę liczyć na jakiś bus/pks z KK do Prudnika/Głuchołaz. 3. Jeżeli nie, czy będę mogła liczyć na kogoś z samochodem, aby podjechał do KK? A później w niedzielę zapewne odwiózł. Oczywiście za dopłatą :-)
Mod Team safian Napisano 16 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 16 Czerwca 2011 Ktoś jedzie może pociągiem TLK 16105 (rel. Warszawa - Wrocław) do Opola, lub później Regio 66937 (rel. Opole - Nysa) do Nysy?
1979majkel Napisano 17 Czerwca 2011 Napisano 17 Czerwca 2011 Witam Panie i Panowie - mam dwa pytania: 1. Co nalezaloby zabrac ze soba na taki 2-3 dniowy wyjazd (w sensie jakie ciuchy, jakie wyposazenie dodatkowe - cokolwiek czego czlowiek nie majacy stycznosci z takimi wyjazdami i schroniskami powinien miec i byc w to zaopatrzony) - odpowiedzi w stylu: ujemny jonizator zlego humoru lub zapasowa watroba nie beda brane pod uwage 2. Czy sa jeszcze wolne miejsca - w przypadku odpowiedzi negatywnej zezwala sie na zignorowanie pytania nr 1 Pozdrawiam Michal
DudiRadom Napisano 17 Czerwca 2011 Napisano 17 Czerwca 2011 Ktoś jedzie może pociągiem TLK 16105 (rel. Warszawa - Wrocław) do Opola, lub później Regio 66937 (rel. Opole - Nysa) do Nysy? Jak chcesz możesz przyjechać do Radomia i jechać z nami samochodem bo prawdopodobnie będzie jedno miejsce(osoba + rower). Jak jesteś zainteresowany to pisz.
n4k5 Napisano 17 Czerwca 2011 Napisano 17 Czerwca 2011 My jedziemy najpierw regionalnym 23441, potem TLK36200, a następnie 46731
Mod Team safian Napisano 17 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 17 Czerwca 2011 Jak chcesz możesz przyjechać do Radomia i jechać z nami samochodem bo prawdopodobnie będzie jedno miejsce(osoba + rower). Jak jesteś zainteresowany to pisz. Dzięki, ale mam 80% zniżki na kolej, więc jadę prawie za darmo i samochodem średnio się opłaca
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 17 Czerwca 2011 Witam Panie i Panowie - mam dwa pytania: 1. Co nalezaloby zabrac ze soba na taki 2-3 dniowy wyjazd (w sensie jakie ciuchy, jakie wyposazenie dodatkowe - cokolwiek czego czlowiek nie majacy stycznosci z takimi wyjazdami i schroniskami powinien miec i byc w to zaopatrzony) - odpowiedzi w stylu: ujemny jonizator zlego humoru lub zapasowa watroba nie beda brane pod uwage 2. Czy sa jeszcze wolne miejsca - w przypadku odpowiedzi negatywnej zezwala sie na zignorowanie pytania nr 1 Pozdrawiam Michal Na pytanie nr 2 - tak miejsca są Na pytanie nr 1 - nic szczególnego Trochę ciuchów, kasy, dokumenty, telefon też się przyda no i rower thats all
Draagus Napisano 17 Czerwca 2011 Napisano 17 Czerwca 2011 Ciekawe co by było, jakby ktoś.. Zapomniał roweru, hmm? Powrót do domu po zgubę?
1979majkel Napisano 17 Czerwca 2011 Napisano 17 Czerwca 2011 Zapewne zostalby na miejscu i pilnowal tych niewyobrazalnych ilosci procentow jakie sa zapowiadane A dla bikerow bylaby dodatkowa motywacja aby szybciej jezdzic i szybciej wracac do schroniska celem sprawdzenia czy pilnujacy ma jeszcze w ogole czego pilnowac
DudiRadom Napisano 17 Czerwca 2011 Napisano 17 Czerwca 2011 Panie i Panowie niestety sypie mi się skład, dwie os. towarzyszące się prawdopodobnie wyłamie. Wstępnie dogadałem się z Kyloziom i on jedzie a mam jeszcze 2 miejsca (os.+rower). Osoby z okolic Radomia lub chętne na przyjazd do Radomia i dalej samochodem, mogą pisać info. Sam będę szukał jeszcze wśród znajomych, ale że czasu mało to może być problem. Jeszcze do końca tygodnia się okaże, ale piszę wcześniej. Będą też 2 wpłaty do przejęcia jak ktoś ma wpłacać to niech pisze.
kyloziom Napisano 17 Czerwca 2011 Napisano 17 Czerwca 2011 Też szukam wśród znajomych. Jedna od ma mi dać znać koło środy
partyzant Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 Ktoś jedzie może pociągiem TLK 16105 (rel. Warszawa - Wrocław) do Opola, lub później Regio 66937 (rel. Opole - Nysa) do Nysy? Odcinek Komprachcice - Szydłów pokonasz na rowerze. http://okoko.net.pl/index.php/2011/06/komunikacja-zastepcza-na-odcinku-szydlow-komprachcice/
1979majkel Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 O ktorej najlepiej nalezaloby sie pojawic w piatek czyli 01.VI bo nie wiem jak sobie dzien rozplanowac?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.