piotrulek84 Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Ja w zeszłym roku miałem dostać bana za nawiasy przy tworzeniu tematu (trzy pomyłki). Ban został odwołany za udział w Drugim Zlocie pozdro Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Info od Marcina: Mam ściągniętego bana ale nadal zablokowaną możliwość postowania dlatego wciąż nie jasny jest mój status. Z banem się dyskutuje jeżeli jest on wrzucony bez żadnego słowa wyjaśnienia i jak udowodniłem bez uzasadnienia w faktach. Nie do końca jest to sprawa prywatna acz kol wiek taka zaczyna pomału być! Jak już chciałem napisać z rańca „temat musi znaleźć finał” i niektóre osoby muszą się przyznać do rozminięcia z prawdą. Dopiero wtedy odpuszczę i jeżeli nadal będzie takie życzenie zniknę z forum. Konkretnie o Zlocie. To nie jest mój Zlot i nigdy sobie nie przypisywałem jego ojcostwa, wujostwa czy tez zostania ojcem chrzestnym. Taka sama akcja z koszulkami, ja się zajmowałem, pomagało mi kilka osób m.in. Lookas i Qba66. Qba66 od dłuższego czasu nie bywa w ogóle, Lookash bywa coraz rzadziej, a ja dostałem Bana więc jeżeli ktoś chce przejąć organizację to jedynie mogę mu przybić piątkę i życzy powodzenia. Dziękuje Najwyższemu za interwencję, a z osobami które mnie zaatakowały chętnie otworzył bym małą polemikę w której będziemy się wypowiadać tylko my ku uciesze gawiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Emm, mam trochę wrażenie jakby mój post został odczytany jako krytyka Marcina. Otóż nie - napisałem tylko, że ban jest faktem i forumowicze nieuczestniczący w sporze (czyli 99% nas) mogą go w zasadzie tylko przyjąć do wiadomości. I tyle Jak najszczerzej życzę wyprostowania nieporozumień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jergus Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Twój post został tak odebrany bo na zlotach jakos nie bylo administracji forum a wiekszosc rzeczy zalatwialo sie z Marcinem ktory to wszystko ogarnial by sie udało wiec większośc z tych co było na którymś ze zlotów odbiera Marcina jako organizatora (nie ojca, własciciela czy dyktatora ale czlowieka który pomaga w organizacji na całej linii:) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 To przeczytaj jeszcze raz. Ban Marcina miałby wpływ na zlot, gdyby nie był to zlot FR. A ponieważ jednak jest to zlot FR, obowiązkiem zarządu jest pociągnięcie tematu dalej. Dlaczego? Dlatego, że jest to zlot FR, a nie Marcina. Tylko tyle miałem na myśli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 23 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Jergus administracja forum była w mojej osobie na poprzednim zlocie, na pierwszym byłem drugiego dnia. Ale fakt wszystkimi ustaleniami zajmował się Marcin. Jednak jak była potrzeba to działałem, żeby nie było Co by nie było Marcin już wylądował w grupie fioletowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 ! ! ! ZLOT JEST NIE ZAGROŻONY, W 2011 ROKU NA 101% SIĘ ODBĘDZIE ! ! ! Udział administracji był Zlot I Lookash'a w dwóch osobach bo był też jego brat, na drugim zlocie w szeregach modów była moja skromna osoba i oczywiście był Lookash. Panowie i Pani temat czy się Zlot odbędzie czy nie nie podlega dyskusji. Teraz tylko czekamy na wasze zapisy! Jak ktoś ma jakieś pytania GG3682135. Pozdrawiam i do zobaczenia 1 Lipca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 23 Maja 2011 Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Udział administracji był Zlot I Lookash'a w dwóch osobach bo był też jego brat Zaraz, zaraz - na I Zlocie to i ja jeszcze byłam z administracji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 23 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Właśnie miałem pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 24 Maja 2011 Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Jest Goluch jest Zlot = jedziemy ... to tyle z mojej strony.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 25 Maja 2011 Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 No i całe szczęście Ekipa z Poznania prawie gotowa do wyjazdu Oj będzie się działo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Gotowa gotowa. Na koniec uformujemy szyki i w drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 28 Maja 2011 Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Ktoś buja się pociągiem z Podkarpacia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Pytanie do "obserwujących" kto jeszcze z osób, które nie wpłaciły mają zamiar pojawić się na zlocie ? Nie mówcie, że tylko 25 osób chce zaatakować rychleby, pradziada, kopę etc ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Ahoy Wszystkim! Prośba, zróbcie hałas na regionalnych forach, namawiajcie znajomych i zapraszamy do Głuchołaz. Czasu coraz mnie a mamy na teraz zapisy na połowę miejsc. Punkt kulminacyjny to wypad na jedną z lepszych europejskich tras w Rychlebach. ZAPRASZAMY ! ! ! Pozdrowienia Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Z Poznania ok 6 osób jedzie na pewno, wpłaty wpłyną na początku czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundello Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Dobrze że koleżanka napisała na innym forum gdzie to jest, bo normalnie trzeba by przekopać dzięsiąt postów by się dowiedzieć gdzie i kiedy 1-3 lipca w Głuchołazach. Dobrze? Równoleżniki się zgadzają, ale południk gdzieś kopnęło w lewo za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 kundello, widzimy się w pociągu Przeworsk - Kędzierzyn Koźle? :-) zapraszam na regionalne "podforum" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Nasza trójka koksów też wpadnie, ale raczej bez noclegu na Głuchołazach bo mamy niedaleko dobrą miejscówke w Nysie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek10 Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Nie będziemy Was już dłużej trzymać w niepewności wpłata poszła, przyjadą łącznie 3 osoby z Wawy, byliśmy w tamtym roku to i teraz trzeba być. Wpłata tak poźno ze wzgledu na trudny wybór między zlotem a wyjazdem do Livigno, jednak Włochy nam nie uciekna a klimat Zlotu jest tylko raz w roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Ja też będe jechał( w końcu:))postaram się w ten poniedziałek co będzie wpłacić lub w tym tygodniu:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek10 Napisano 31 Maja 2011 Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Bez Dejota nie Robota:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Jak nie będzie Dejota to pies kota wychrobota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Ankieta koszulkowa zakończona, kto zajmie się zbiórką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.