tobo Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Ja prawie na pewno się na trzecim zlocie nie pojawię. W tym roku zbiegło się kilka spraw w czerwcu które musiałem załatwić osobiście w Polsce, do tego miałem tam rower w kawałkach który miałem zbarać a przy okazji wpaść na zlot. Było miło ale tym razem się (ze względów rozsądkowych) nie da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Żałuję, że nie byłem jeszcze na zlocie i jeśli przyszłoroczny miał by wypalić, to pewnie już bym się pojawił Tylko mam kilka pytań. Jak przebiega dzień na takim zlocie ?? Rozumie, że śmigamy na rowerach ale to dla różnych grup są różne trasy czy jak ?? Ja np. lubię turystycznie śmigać po górach, bez patrzenia na licznik czy tym bardziej pulsometr. Urzeka mnie miejsce- siadam patrze, robię foty itp. Wieczorem jakiś browar, tańce itp sa dwie grupy: pro i turystyczna:D chociaż w zeszłym roku była też trzecia... emerytów;) po jezdzie ognisko browar i rozmowy Może ktoś dać galerie z poprzednich zlotów ?? http://picasaweb.google.com/104404674422220537770/IIZlotDurbaszka# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 chociaż w zeszłym roku była też trzecia... emerytów;) No i FOCH pier...e,nie dam się obrażać :D ! ! ! Było fajnie ale ze względów ekonomicznych i praktycznych na kolejnym zlocie będę tylko obserwatorem. Organizacja jednak pochłania nieco czasu i kosztów chociażby związanych z telefonami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Eee tam gadasz głupoty... Przejdź do Play! Ktoś musi się podjąć wyzwaniu Actimela. A jakbyś poprosił jakiegoś giermka do pomocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 No i FOCH pier...e,nie dam się obrażać :D:D ! ! ! Było fajnie ale ze względów ekonomicznych i praktycznych na kolejnym zlocie będę tylko obserwatorem. Organizacja jednak pochłania nieco czasu i kosztów chociażby związanych z telefonami. Czyli co, przyjedziesz, żeby popatrzeć jak inni jeżdżą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 A w takim zlocie mogą wziąśc osoby poniżej 18 roku życia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Czyli co, przyjedziesz, żeby popatrzeć jak inni jeżdżą? Czyli standard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 A w takim zlocie mogą wziąśc osoby poniżej 18 roku życia? TAK >> odwieczne pytanie przed każdym zlotem , nawet pozwolenie od rodziców nie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 http://www.kr-olomou...y/cyklobusy.htm lipiec/sierpień pasuje ? Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 29 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Wyrażam ostrożną aprobatę co do terminu ,lokalizacji oraz wnoszę projekt o stworzenie osobnej zagrody dla podeszłych wiekiem. Tylko coby trasy nie były za ciężkie- będą płaskie zjazdy? Jakieś wyciągi by się zdały coby w górę nie pedałować. Będzie wóz serwisowy SRAMa? Aha, i ma nie być błota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Tak, to wszystko będzie, a obowiązujący sprzęt będzie taki : http://www.wozek-inwalidzki.adverti.com.pl/item.php?id=WZKINW-VMR-027&nazwa=Wózek_inwalidzki_EclipsXXL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Hm widzę, że na trzeci zlot się wybiera parę osób które bardzo chętnie bym poznał... eh, życie to nie je bajka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Jakieś wyciągi by się zdały coby w górę nie pedałować. Odezwij się do Marcina, może załatwi białego hiluxa, to sobie powjeżdżacie na górki... P.S. Wybacz Marcin.... musiałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 29 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Rulez, rozwiązałeś moje problemy sprzętowe. W końcu nie będzie problemów z siodełkiem.Tylko gumy muszę zmienić. Daid, hilux? To takie plebejskie. Jedyne dopuszczalne wozidełko http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Land_Rover_Defender_110_Crew_Cab.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 W sumie to i ja bym bardzo chętnie się wybrał na taki zlot O ile cena, lokalizacja i termin byłyby przyzwoite - czyli nie centrum Warszawy w środku lutego, w cenie 690zł za dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Sądząc z postu MarcinaG., będą to raczej kolonie letnie, a przynajmniej taka atmosfera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Czyli co, przyjedziesz, żeby popatrzeć jak inni jeżdżą? Czyli standard Panowie za dobrze wam się oddycha przez proste nosy? Tak, to wszystko będzie, a obowiązujący sprzęt będzie taki : http://www.wozek-inw...idzki_EclipsXXL Nie ma silnika, nie ma amortyzacji, nie ma zabawy . Odezwij się do Marcina, może załatwi białego hiluxa, to sobie powjeżdżacie na górki... P.S. Wybacz Marcin.... musiałem... j.w. Rulez, rozwiązałeś moje problemy sprzętowe. W końcu nie będzie problemów z siodełkiem.Tylko gumy muszę zmienić. Daid, hilux? To takie plebejskie. Jedyne dopuszczalne wozidełko http://commons.wikim...10_Crew_Cab.jpg Kocie Ty chyba nie widziałeś zabawki która jechałem z Bossem schroniska. Hilux był na modyfikowany z podniesionymi portalami. Panowie ja tylko podpowiem, że z początkiem roku trzeba już rezerwować więc czas stworzyć ankietę terminową i dowiedzieć się o koszty oraz możliwość wynajmu schroniska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Nigdy nie byłem na takim zlocie i - o ile terminy w pracy pozwolą (najpóźniej 1-1,5 miesiaca wcześniej musiałbym sobie zarezerwować wolne) - bardzo chętnie się wybiorę. Termin lipiec/sierpień wstępnie mi odpowiada. Chętnie poznam zawodowców i popatrzę jak jeżdżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Kurcze, a miało być ja jakichś równinach PS Marcin, taki sprzęt był by lepszy ? : http://www.wozek-inwalidzki-elektryczny.adverti.com.pl/item.php?id=WZKINW-VMR-013&nazwa=W%F3zek_elektryczny_RAPIDO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Chętnie poznam zawodowców i popatrzę jak jeżdżą. Niczym się nie wyróżniamy, jesteśmy tacy jak inni Dobra, żartówka, ja też chętnie popatrzę jak tacy jeżdżą Termin mi też odpowiada, mam nadziej że tym razem się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Niczym się nie wyróżniamy, jesteśmy tacy jak inni Ehmmm, taaa na pewno. W czymś musi tkwić jakiś HACZYK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Tak, jest HACZYK, trzeba lubić jeździć na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 30 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Tak, jest HACZYK, trzeba lubić jeździć na rowerze Hahaha, no to spoko w takim razie. Z innej beczki: jak długo trwa taki zlot ? Jeden nocleg, dwa, trzy ? Jak wyglądało to w zeszłym roku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 30 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Czyzby, haczyków jest kilka. Pierwszy jest z zasady z tyłu- do niego przykręcasz przerzutnik. Kolejny może być przy plecaku, żeby było jak powiesić. Nastepnie haczyki są w ścianach,żeby było gdzie powiesić mokre ciuchy. Aha, wiekszośc ludzi udzielających sie na tym forum nie jest normalna. kto normalny wydaje kilka stów na część lżejszą o 20 gramów od obecnej? Kto normalny wydaje kilkanaście tysięcy papierów na coś bez klimy, elektrycznych szyb,ogrzewania i skóry? MarcinGoluch- żaden Hilux nie przebije Defendera- sprawdzone na własnej skórze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Z innej beczki: jak długo trwa taki zlot ? Jeden nocleg, dwa, trzy ? Jak wyglądało to w zeszłym roku ? zwykle zaczyna się w piątek a kończy w niedziele, jednak nic nie stoi na przeszkodzie przyjechać na dłużej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.