kabanosdg Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 przyjeżdzamy w piatek i browar, browar, może jazda, browar, browar, luluw sobote browar, sniadanie, jazda, browar, jazda, browar, jazda, browar, ognicho, browar, browar, browar, w niedziele, kierowcy śniadanie reszta browar, browar, browar... jest git ... dlaczego tak mało browara... ? No to w takim razie, spróbujemy w tym roku pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 12 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Wiecie, kiedyś była taka partia o nazwie PPP- Partia Przyjaciół Piwa. Czy Wy przypadkiem nie należycie do ich bojówek? Normalnie wychodzi na to ,że kupa ludzi zjedzie się w jednym miejscu co by się browara napić ,a rowery biorą po to ,żeby było czym po browary skoczyć. Nie , to nie dla mnie. Za często trzeba na rower wsiadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabanosdg Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Wiecie, kiedyś była taka partia o nazwie PPP- Partia Przyjaciół Piwa. Czy Wy przypadkiem nie należycie do ich bojówek? Normalnie wychodzi na to ,że kupa ludzi zjedzie się w jednym miejscu co by się browara napić ,a rowery biorą po to ,żeby było czym po browary skoczyć. Nie , to nie dla mnie. Za często trzeba na rower wsiadać. Hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 można tez konsumować inne tzw mocniejsze napoje.....mniej jeżdżenia do sklepu i ciężar mniejszy:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Jak to zrobiłem sam nie wiem bo nigdy na nim FR nie uprawiałem. http://img23.imageshack.us/g/obraz010ao.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Naprawdę wielkiego współczucia. Trzymaj się. ;-) ---- Letters from earth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Poszła wpłata, mam nadzieję, że tym razem się nie "zgubimy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Eh... W związku z pęknięciem mojej ramy całe moje rowerowe plany w tym sezonie poszły się ekhm... Chyba w tym roku nie nasikam na ognisko ;( No weź przestań... ognisko ma się nam przez całą noc palić? Dasz radę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Wpłata poszła Widzimy się na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Coraz nas więcej Fajnie. Dejot kombinuj kozę jakąś. Nie możesz nie jechać. Na serio nie wiesz w którym momencie ramka strzeliła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Na ostatnim zlocie - tym długim zjeździe :)P A tak serio, Ci którzy mieli liczniki, pamiętacie ile km miał ten kozacki zjazd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Czy Panowie z Heavy Poldka również będą ? Dejot ramkę Ci znajdziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Ekipa z Poldka zbiera siły i pieniądze.. postaramy się być ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wybiera sie moze ktos jeszcze ze Świdnicy badz okolic chetnie bym sie wybral w tamtym roku nie dalem rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 no nas czterech ze Świdnicy już przelało kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 23 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Tak sie zapytam, sa jeszcze miejsca ... ?? tak sie jakoś zagapiłem z tym zlotem i mi czas umkną ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Są miejsca Na liście osób które już wpłaciły pieniądze są obecnie 24 osoby http://www.forumrowerowe.org/topic/81361-trzeci-zlot-zapisy-lista-uczestnikow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Tym razem żeby zapisać się w pamięci zlotowiczów chłopaki od Poldka będą musieli wymyśleć coś z innej bajki. Ale... Są plusy i minusy schroniska umiejscowionego w pobliżu szczytów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Dziś traskę robiłem: start i finisz w Głuchołazach ( ogólnie po czeskiej stronie jeździłem) Zapraszam do oglądania zdjęć https://picasaweb.google.com/108820166494168296830/LanyPoniedziaEk# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 fajna galeria i całkiem zacny rowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Rower jak rower, trochę aluminium, gumy i plastiku Trasę możemy na zlocie powtórzyć ( zmodyfikować ,dodając Rychlebskie Stezki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 szkoda, że nie mam możliwości przyjazdu na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 fajna wycieczka tylko pogoda taka słaba chyba ........ a rowerek faktycznie bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 26 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Rower warty więcej niż samochód A tak na serio to zacna trasa, a te widoki :woot: chociaż te kamulce to nie na mój rower ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 fajna wycieczka tylko pogoda taka słaba chyba ........ a rowerek faktycznie bardzo fajny Pogoda fajna była, tylko na koniec mnie zmoczyło trochę ( tylko kurtkę miałem ). Dzięki, rowerek na pewno rzuca się w oczy No i pancerny jest . Wyobrazcie sobie opory toczenia Muddy Mary (2.5") na asfalcie Dziś właśnie zrobiłem wypad na Górę Świętej Anny (46km asfaltu) i spoko @ Safian : Miecio nie jest taki tani jak się wydaję, myślę że podobnie kosztują obie 2 zabawki Co do trasy : kamolce zawsze można ominąć i FR zjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.