Skocz do zawartości

[ZLOT] III Oficjalny Zlot FR.org

daid

Rekomendowane odpowiedzi

przyjeżdzamy w piatek i browar, browar, może jazda, browar, browar, lulu

w sobote browar, sniadanie, jazda, browar, jazda, browar, jazda, browar, ognicho, browar, browar, browar,

w niedziele, kierowcy śniadanie reszta browar, browar, browar...

jest git

... dlaczego tak mało browara... ?

No to w takim razie, spróbujemy w tym roku pierwszy raz :)

• Mod Team

Wiecie, kiedyś była taka partia o nazwie PPP- Partia Przyjaciół Piwa. Czy Wy przypadkiem nie należycie do ich bojówek?

Normalnie wychodzi na to ,że kupa ludzi zjedzie się w jednym miejscu co by się browara napić ,a rowery biorą po to ,żeby było czym po browary skoczyć.

Nie , to nie dla mnie.

Za często trzeba na rower wsiadać.

Wiecie, kiedyś była taka partia o nazwie PPP- Partia Przyjaciół Piwa. Czy Wy przypadkiem nie należycie do ich bojówek?

Normalnie wychodzi na to ,że kupa ludzi zjedzie się w jednym miejscu co by się browara napić ,a rowery biorą po to ,żeby było czym po browary skoczyć.

Nie , to nie dla mnie.

Za często trzeba na rower wsiadać.

Hahaha

fajna wycieczka tylko pogoda taka słaba chyba ........

a rowerek faktycznie bardzo fajny

Pogoda fajna była, tylko na koniec mnie zmoczyło trochę ( tylko kurtkę miałem ).

Dzięki, rowerek na pewno rzuca się w oczy :) No i pancerny jest . Wyobrazcie sobie opory toczenia Muddy Mary (2.5") na asfalcie :D Dziś właśnie zrobiłem wypad na Górę Świętej Anny (46km asfaltu) i spoko :P

@ Safian : Miecio nie jest taki tani jak się wydaję, myślę że podobnie kosztują obie 2 zabawki :) Co do trasy : kamolce zawsze można ominąć i FR zjechać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...