Skocz do zawartości

[ZLOT] III Oficjalny Zlot FR.org

daid

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Byłem dziś w schronisku, w sumie to już wczoraj.

Info dla osób które były na poprzednich zlotach. Schronisko w Głuchołazach dla odmiany nie jest położone jak dwa poprzednie na szczycie szczytów lecz dosłownie przy drodze :) Extremalnie łatwo jest dojechać względem poprzednich. Jest parking dla aut, sklepy są i to nie jeden w razie co można podbić do 24h który jest ponoć niedaleko ( zarówno w poziomie jak i pionie ;)

W razie co pytajcie :)

Bym był zapomniał obok jest szpital, a kawałeczek dalej fajna smażalnia rybek tzn fajnie wygląda ale jak rybki tam to jeszcze nie wiem ;)

Czyli zabraknie zwieńczenia dnia ostrym podjazdem B)

No i z towarem ze sklepu nie trzeba będzie ganiać pod górę ;)

Dzięki Ecia ;)

... podróż pociągiem potrwa prawdopodobnie kilkanaście godzin (tak mi się wydaje), jeśli nie ma przesiadek to będzie super. Dla mnie nie jest to korzystne rozwiązanie...

Jak coś to odezwij się na PW jeśli chodzi o ten transport z Ecią :)

Nie obrażając nikogo, ale generalnie ten temat jest o wszystkim i o niczym (jednocześnie kręcąc się oczywiście koło tematyki zlotu).

Edit:

Mam na myśli to, iż ja generalnie właśnie w temacie o zlocie bym prędzej szukała kompanów do podróży i informacji o schronisku.

Edit2:

Kurczę. Po dwóch kolosach mam problem z wysłowieniem się.

Dlatego tutaj byłoby mi łatwiej, ponieważ w przypadku gdyby nikt bezpośrednio z Krk by nie jechał, to mam lepszy wgląd do ewentualnego się załapania z innych miejscowości.

Nikogo oczywiście nie urażając.

----

Letters from earth

przyjeżdzamy w piatek i browar, browar, może jazda, browar, browar, lulu

w sobote browar, sniadanie, jazda, browar, jazda, browar, jazda, browar, ognicho, browar, browar, browar,

w niedziele, kierowcy śniadanie reszta browar, browar, browar...

jest git

przyjeżdzamy w piatek i browar, browar, może jazda, browar, browar, lulu

w sobote browar, sniadanie, jazda, browar, jazda, browar, jazda, browar, ognicho, browar, browar, browar,

w niedziele, kierowcy śniadanie reszta browar, browar, browar...

Ja bym jeszcze dodał kilka browarków trzy dni to dużo czasu :icon_lol:

Daid pięknie oddał charakter Zlotu :).

Nie mniej dodam, że jak ktoś zaszaleje i zacznie się demolka nie będę miał skrupułów i na dzień dobry karny jeżyk a później piaskownica noclegowa przed schroniskiem.

Ja ze swojej strony dodam, że sale noclegowe są sporych rozmiarów co mnie niesamowicie cieszy. Na pierwszym Zlocie pchaliśmy się do małych pokojów a później się okazało, że najlepsze biby odchodziły w "noclegowniach".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...