Mod Team Lookas 46 Napisano 2 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Byłem dziś w schronisku, w sumie to już wczoraj. Info dla osób które były na poprzednich zlotach. Schronisko w Głuchołazach dla odmiany nie jest położone jak dwa poprzednie na szczycie szczytów lecz dosłownie przy drodze Extremalnie łatwo jest dojechać względem poprzednich. Jest parking dla aut, sklepy są i to nie jeden w razie co można podbić do 24h który jest ponoć niedaleko ( zarówno w poziomie jak i pionie W razie co pytajcie Bym był zapomniał obok jest szpital, a kawałeczek dalej fajna smażalnia rybek tzn fajnie wygląda ale jak rybki tam to jeszcze nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Czyli zabraknie zwieńczenia dnia ostrym podjazdem No i z towarem ze sklepu nie trzeba będzie ganiać pod górę Dzięki Ecia ... podróż pociągiem potrwa prawdopodobnie kilkanaście godzin (tak mi się wydaje), jeśli nie ma przesiadek to będzie super. Dla mnie nie jest to korzystne rozwiązanie... Jak coś to odezwij się na PW jeśli chodzi o ten transport z Ecią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Tak, trzeba będzie się zarżnąć na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bananowo Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Przejrzałam wątek w miare uważnie ;P Czy gdzieś krąży lista chętnych na zlot? :> Czy są jeszcze wolne miejsca? Dobrym ludziom za link z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsSil Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 http://www.forumrowerowe.org/topic/81361-trzeci-zlot-zapisy-lista-uczestnikow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 No no, lista się rozrasta. Jeszcze trochę i będę mógł odsprzedać swoją wejściówkę za 350zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Heh, ciekawe, ile będzie warte miejsce pierwsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Co prawda jeszcze czas jest, ale się przypominam. Będzie ktoś jechać z Krakowa? Bo ja będę. :-) ---- Letters from earth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 ja poki co planuje sie zapisać, jeśli bede jechał to właśnie z krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Ponawiam pytanie czy ktoś będzie jechał z okolic Katowic, Piekar, Bytomia, Siemianowic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 czy nie prościej zapytać na forach regionalnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Teoretycznie masz rację. W praktyce fora regionalne są w różnym stanie rozkładu. ---- Letters from earth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 To teraz wyobraź sobie ten wątek, gdzie każdy zainteresowany zadaje tylko to jedno pytanie . Na pewno stanie się bardziej czytelny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Nie obrażając nikogo, ale generalnie ten temat jest o wszystkim i o niczym (jednocześnie kręcąc się oczywiście koło tematyki zlotu). Edit: Mam na myśli to, iż ja generalnie właśnie w temacie o zlocie bym prędzej szukała kompanów do podróży i informacji o schronisku. Edit2: Kurczę. Po dwóch kolosach mam problem z wysłowieniem się. Dlatego tutaj byłoby mi łatwiej, ponieważ w przypadku gdyby nikt bezpośrednio z Krk by nie jechał, to mam lepszy wgląd do ewentualnego się załapania z innych miejscowości. Nikogo oczywiście nie urażając. ---- Letters from earth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Dokładnie, dobrze pisać tu i tu - więcej miejsc, a zawsze szanse rosną Tak samo jak w innych wątkach na forum ludzie pytają się na wzmiankę o zlocie "Co? Gdzie? Jaki zlot?", a jest nawet całkiem dobrze wyszczególniony na głównej. Przyzwyczajenia biorą górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Eh... W związku z pęknięciem mojej ramy całe moje rowerowe plany w tym sezonie poszły się ekhm... Chyba w tym roku nie nasikam na ognisko ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 nie rób scen...:] rower się znajdzie... jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabanosdg Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Panowie/nie, a jak w ogóle wygląda mniej więcej harmonogram takiego zlotu... ? Tak z grubsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 jazda-browar-lulu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 przyjeżdzamy w piatek i browar, browar, może jazda, browar, browar, lulu w sobote browar, sniadanie, jazda, browar, jazda, browar, jazda, browar, ognicho, browar, browar, browar, w niedziele, kierowcy śniadanie reszta browar, browar, browar... jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 przyjeżdzamy w piatek i browar, browar, może jazda, browar, browar, lulu w sobote browar, sniadanie, jazda, browar, jazda, browar, jazda, browar, ognicho, browar, browar, browar, w niedziele, kierowcy śniadanie reszta browar, browar, browar... Ja bym jeszcze dodał kilka browarków trzy dni to dużo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Daid pięknie oddał charakter Zlotu . Nie mniej dodam, że jak ktoś zaszaleje i zacznie się demolka nie będę miał skrupułów i na dzień dobry karny jeżyk a później piaskownica noclegowa przed schroniskiem. Ja ze swojej strony dodam, że sale noclegowe są sporych rozmiarów co mnie niesamowicie cieszy. Na pierwszym Zlocie pchaliśmy się do małych pokojów a później się okazało, że najlepsze biby odchodziły w "noclegowniach". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 do dzisiaj nie wiem dlaczego w naszej "noclegowni" nie było biby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Eh... W związku z pęknięciem mojej ramy całe moje rowerowe plany w tym sezonie poszły się ekhm... Chyba w tym roku nie nasikam na ognisko ;( Nie wiem jak to zrobiłeś, ale poproszę o fotki :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Nie wiem jak to zrobiłeś, ale poproszę o fotki :-)) są na innym forum:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.