Skocz do zawartości

[ZLOT] III Oficjalny Zlot FR.org

daid

Rekomendowane odpowiedzi

po prostu wiem co napisać, żeby wywołać dyskusję ;). Od nas jest już 4rech. Kilku nadal się zastanawia.

Ach jak sobie przypomnę te zeszłoroczne trasy... i te wieczory z piwkiem przy ognisku i to nocne przytulanie pod wpływem emocji z puszki z napotkaną przypadkowo Słowaczką na polanie. Była taka piękna, pachnąca i zielona ;). Aż chce się wracać...

A na imię jej było Choinka.

Nie piszcie niektórych rzeczy bo potem nie da rady nikogo po pijaku namówić, żeby np. zgwałcił owcę...

oj i teraz już nie wiem czy jechać, jako że mam Baran na nazwisko czasem zwą mnie Owcą ... po wypowiedzi wyżej mam obawy ;)

Czy ktoś się orientuje ile km jest z bazy zlotowej na rychlebskie steżky? Bo szukam po mapach i nie umiem nic sensownego znaleźć :/

Czy jest możliwość przejechania na spokojnie tej trasy na hardtailu? Bo z tego co widzę to wszyscy na fullach. :)

Czy jest możliwość przejechania na spokojnie tej trasy na hardtailu? Bo z tego co widzę to wszyscy na fullach. :)

Myślę, że na sztywniaku bez amora też da się przejechać, kwestia wygody i techniki. W zeszłym roku jechałem z kolegą na rowerach HT i było OK. Jedyny minus, to omijanie hopek :), ale można przecież wypożyczyć na miejscu fula...

Marylka - spróbuj zagadać z Patryke. My z nim jedziemy z Wawy - razem trzy osoby, więc czwarta teoretycznie by się zabrała. O ile Patryk już kogoś nie dokooptował do teamu ;) .

PS. Z tym, że my wracamy dopiero 10.07., więc albo musiałabyś sobie zorganizować powrót, albo... zostać i śmigać z nami jeszcze tydzień ;) .

E no, nie jedźcie wszyscy autami, mam nadzieję, że ktoś jedzie pociągiem przez WWe? :<

Dzięki Ecia ;)

... podróż pociągiem potrwa prawdopodobnie kilkanaście godzin (tak mi się wydaje), jeśli nie ma przesiadek to będzie super. Dla mnie nie jest to korzystne rozwiązanie...

Dla tych co mają kosmos z dojazdem z wawy... Pociąg wawa-nysa z przesiadką w kędzierzynie czas całkowity przejazdu 5:48 a z nysy do głuchołazów rzut beretem

EIC 1611 i przesiadka w osobówkę 46741 (szynobus) 14:30>18:13>18:36>20:18

Ten sam czas przejazdu można uzyskać też bez EIC za pomocą TLK - taniej ale 1 przesiadka więcej...

TLK14102>TLK35108>>46735

8:30>11:08>11:25>12:31>12:36>14:18 Czas jazdy 5:48

Nysa>Głuchołazy nie więcej niż 20km.

Niebawem spłodzę wątek ze skarpetą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...