Ukasz Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 po prostu wiem co napisać, żeby wywołać dyskusję . Od nas jest już 4rech. Kilku nadal się zastanawia. Ach jak sobie przypomnę te zeszłoroczne trasy... i te wieczory z piwkiem przy ognisku i to nocne przytulanie pod wpływem emocji z puszki z napotkaną przypadkowo Słowaczką na polanie. Była taka piękna, pachnąca i zielona . Aż chce się wracać... A na imię jej było Choinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 A szef wszystkich szefów znowu zatrudni szofera z Hiluxem i z Twoich opon bleeeeeeee . Tylko pilnujcie Dejota żeby znowu nie sikał do ogniska . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Tylko pilnujcie Dejota żeby znowu nie sikał do ogniska . ... przed zakończeniem imprezy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Jeśli można wiedzieć kto z okolic Katowic Bytomia Piekar ma zamiar pojawić się na zlocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 ... przed zakończeniem imprezy . Po kiełbaskach? No bez przesady... To nie piwo... Chociaż w takie wieczory składem może znacząco się od piwa nie różnić... Ciekawe czy zdążę rower zmienić przed zlotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Nie piszcie niektórych rzeczy bo potem nie da rady nikogo po pijaku namówić, żeby np. zgwałcił owcę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Nie piszcie niektórych rzeczy bo potem nie da rady nikogo po pijaku namówić, żeby np. zgwałcił owcę... oj i teraz już nie wiem czy jechać, jako że mam Baran na nazwisko czasem zwą mnie Owcą ... po wypowiedzi wyżej mam obawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 nic się nie bój, obronimy Cię przed Piotrulkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 http://rowery.onet.pl/reportaze/rychlebskie-sciezki,1,4109227,artykul.html - to tak jakby ktoś przypadkiem zabrał rower na zlot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Znamy, znamy , jak pisaliśmy kilka stron wcześniej Rychleby mogą stać się jednym z celów głównego wypadu sobotniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 O kurdę. Jakbym dała radę wjechać byłoby super. :-D ---- Letters from earth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Na bank dasz radę wjechać. Za to w dół miejscami trzeba sprowadzać, bo na skałach może być ślisko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Czy ktoś się orientuje ile km jest z bazy zlotowej na rychlebskie steżky? Bo szukam po mapach i nie umiem nic sensownego znaleźć :/ Czy jest możliwość przejechania na spokojnie tej trasy na hardtailu? Bo z tego co widzę to wszyscy na fullach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Około 20km. Mapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 31 Marca 2011 Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Czy jest możliwość przejechania na spokojnie tej trasy na hardtailu? Bo z tego co widzę to wszyscy na fullach. Myślę, że na sztywniaku bez amora też da się przejechać, kwestia wygody i techniki. W zeszłym roku jechałem z kolegą na rowerach HT i było OK. Jedyny minus, to omijanie hopek , ale można przecież wypożyczyć na miejscu fula... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Z tego co kojarzę z Głuchołaz krążą busy w kierunku na Rychleby. Zdradzę Wam mała tajemnicę, że wysłaliśmy do schroniska naszego szpiega . Od dzisiaj stacjonuje tam Lookash . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 mam pytanie ......czy są jeszcze miejsca noclegowe na zlot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Kurde chciałabym, chciała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 No to sru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 ja się też zastanawiam bo nie wiem czy dostanę wolne......:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Z tym wolnym to właśnie przechlapane. Zresztą tak, jak z odległością. Jedzie ktoś z wawy, z kim można by się zabrać (z rowerem oczywiście)? Pociągiem to chyba całą noc trzeba się telepać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Marylka - spróbuj zagadać z Patryke. My z nim jedziemy z Wawy - razem trzy osoby, więc czwarta teoretycznie by się zabrała. O ile Patryk już kogoś nie dokooptował do teamu . PS. Z tym, że my wracamy dopiero 10.07., więc albo musiałabyś sobie zorganizować powrót, albo... zostać i śmigać z nami jeszcze tydzień . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 E no, nie jedźcie wszyscy autami, mam nadzieję, że ktoś jedzie pociągiem przez WWe? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 E no, nie jedźcie wszyscy autami, mam nadzieję, że ktoś jedzie pociągiem przez WWe? :< Dzięki Ecia ... podróż pociągiem potrwa prawdopodobnie kilkanaście godzin (tak mi się wydaje), jeśli nie ma przesiadek to będzie super. Dla mnie nie jest to korzystne rozwiązanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Dla tych co mają kosmos z dojazdem z wawy... Pociąg wawa-nysa z przesiadką w kędzierzynie czas całkowity przejazdu 5:48 a z nysy do głuchołazów rzut beretem EIC 1611 i przesiadka w osobówkę 46741 (szynobus) 14:30>18:13>18:36>20:18 Ten sam czas przejazdu można uzyskać też bez EIC za pomocą TLK - taniej ale 1 przesiadka więcej... TLK14102>TLK35108>>46735 8:30>11:08>11:25>12:31>12:36>14:18 Czas jazdy 5:48 Nysa>Głuchołazy nie więcej niż 20km. Niebawem spłodzę wątek ze skarpetą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.