Skocz do zawartości

[ZLOT] III Oficjalny Zlot FR.org

daid

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze powiedziawszy, racja. Co do wypożyczenia - wątpię, bym zorganizował jakieś pieniądze. I pewnie rodzice by mnie nie puścili. Niestety, mój wiek nie działa na moją korzyść.

Tak przy okazji, pozwolę sobie na mały OT.

Prosiłbym o pomoc przy wyborze roweru.

http://www.forumrowerowe.org/topic/85298-rower-cos-do-dirtu-do-2000zl/

To weź tatę ze sobą...

dziś przelewam za kolejnego kumpla, jeździł tyle co nic ale bedziemy walczyć z nadwagą od przyszłego tygodnia i na zlot forma będzie (o ile nie stracimy jej na dotarcie do schroniska jak ostatnio hehe, ale złoty płyn wieczorem przywrócił moc)

To weź tatę ze sobą...

dziś przelewam za kolejnego kumpla, jeździł tyle co nic ale bedziemy walczyć z nadwagą od przyszłego tygodnia i na zlot forma będzie (o ile nie stracimy jej na dotarcie do schroniska jak ostatnio hehe, ale złoty płyn wieczorem przywrócił moc)

Spokojnie będzie trochę nowych, będzie kto miał po piwo latać ;).

Ba! Nie tylko będzie miał kto latać, ale i spożyć będzie komu ;)

Będę pierwszy raz. Biorę 0,50zł od butelki/puszki :D

Muszę skombinować extrawheela i będę śmigał za 0,44zł :devil:

Za mną pierwsza regularnie przejeżdżona zima, a to oznacza, że nie tylko degustacja lokalnych browarów będzie zajmować mój czas, ale i wjechać tu i tam mi się uda. Uwielbiam eksplorację nowych terenów :thumbsup:

Będę pierwszy raz. Biorę 0,50zł od butelki/puszki :D

W zeszłym roku, to pewnie byś znalazł sporo chętnych na taką usługę. 1-go dnia zapomniałem wtaszczyć piwa do schroniska, na szczęście współlokatorzy mieli większe zapasy. Warunek był tylko jeden - pożyczone piwo dostarczę jutro na górę :), co nie było najprzyjemniejszą czynnością po całym dniu jeżdżenia po górach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...