Rulez Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 wystarczy szosa... http://www.youtube.c...1fSpZNXhU&gl=PL Taaa, ciekawe jak jechał tym rowerkiem po piachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Mam nadzieję że i tym razem Grabarz przybędziesz bo kto nas tym razem późno przybyłych w pokoju pochowa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draagus Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Z chęcią wybrałbym się na taki zlot. Niestety, wiek, kondycja oraz brak sprzętu mi nie pozwala. Nic, tylko czekać na relacje, ale to jeszcze mamy czas. ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Jeśli zamierzasz zabrać ze sobą chęci, to najważniejsze już masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Rower można na ten weekend pożyczyć, na poprawienie kondycji masz ponad 3 miesiące, do tego będą na pewno grupy o różnych potrzebach kręcenia i zaawansowania, więc będzie można się zorganizować. Każdy jest mile widziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draagus Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Szczerze powiedziawszy, racja. Co do wypożyczenia - wątpię, bym zorganizował jakieś pieniądze. I pewnie rodzice by mnie nie puścili. Niestety, mój wiek nie działa na moją korzyść. Tak przy okazji, pozwolę sobie na mały OT. Prosiłbym o pomoc przy wyborze roweru. http://www.forumrowerowe.org/topic/85298-rower-cos-do-dirtu-do-2000zl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 To weź tatę ze sobą... dziś przelewam za kolejnego kumpla, jeździł tyle co nic ale bedziemy walczyć z nadwagą od przyszłego tygodnia i na zlot forma będzie (o ile nie stracimy jej na dotarcie do schroniska jak ostatnio hehe, ale złoty płyn wieczorem przywrócił moc) To weź tatę ze sobą... dziś przelewam za kolejnego kumpla, jeździł tyle co nic ale bedziemy walczyć z nadwagą od przyszłego tygodnia i na zlot forma będzie (o ile nie stracimy jej na dotarcie do schroniska jak ostatnio hehe, ale złoty płyn wieczorem przywrócił moc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprezyn Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalin20 Napisano 19 Marca 2011 Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 a mam takie pytanie, jedzie ktoś z warmi i mazur ? Chętnie bym pojechał ale samemu nie chce mi się tłuc pkp itp. Gdyby zebrało się 2 osoby można by było wtedy pojechać samochodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Rozumiem że Ty wtedy byś brał samochód? Jak tak to myślę, że z dodatkową osobą nie byłoby problemu. Ew. zawsze kogoś możesz zawinąć po drodze. Daj najlepiej jakieś info na forum regionalnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 21 Marca 2011 Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Kiedy i gdzie ten zlot? nie dałoby się tej informacji zamieścić gdzieś na pierwszej stronie wątku ? o, widzę że jest w innym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 coś ta lista wolno rośnie, pomimo zamiaru codziennej aktualizacji; najwyżej będzie to kameralne spotkanie najwierniejszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Na mojej prywatnej liście jest co najmniej 10osób więcej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 23 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Ukasz nie ilość najważniejsza Choć i na tym polu źle nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Ja jadę + 2 os. ale kasę wpłacę po 1 kwietnia. Radom będzie reprezentowany ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 23 Marca 2011 Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 najwyżej będzie to kameralne spotkanie najwierniejszych Witam. No nie tak do końca bo ja będę pierwszy raz, ale mam nadzieję że przyjmiecie mnie jak "najwierniejszego". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Spokojnie będzie trochę nowych, będzie kto miał po piwo latać . Spoko żart. Wszyscy mile widziani. Na II Zlocie pojawiła się naprawdę fajna nowa ekipa i liczę że teraz też będzie lux. Mnie już skręca i czekam z niecierpliwością . Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Spokojnie będzie trochę nowych, będzie kto miał po piwo latać . A ja myślałem że najmłodsi będą latali po piwko a tu podejście falowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 24 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 najmłodsi mogą nie mieć dowodu, dlatego takie podejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 najwyżej będzie to kameralne spotkanie najwierniejszych Witam.No nie tak do końca bo ja będę pierwszy raz, ale mam nadzieję że przyjmiecie mnie jak "najwierniejszego". Brzmi jak jakaś sekta. A co, musisz przejsć inicjację - wykonać obrót na rowerze o 666 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Kurczę fajnie by było pojechać ale trzeba namówić tatę bo sam raczej nie pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 24 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Spokojnie będzie trochę nowych, będzie kto miał po piwo latać . Będę pierwszy raz. Biorę 0,50zł od butelki/puszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Spokojnie będzie trochę nowych, będzie kto miał po piwo latać . Ba! Nie tylko będzie miał kto latać, ale i spożyć będzie komu Będę pierwszy raz. Biorę 0,50zł od butelki/puszki Muszę skombinować extrawheela i będę śmigał za 0,44zł Za mną pierwsza regularnie przejeżdżona zima, a to oznacza, że nie tylko degustacja lokalnych browarów będzie zajmować mój czas, ale i wjechać tu i tam mi się uda. Uwielbiam eksplorację nowych terenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 24 Marca 2011 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Będę pierwszy raz. Biorę 0,50zł od butelki/puszki W zeszłym roku, to pewnie byś znalazł sporo chętnych na taką usługę. 1-go dnia zapomniałem wtaszczyć piwa do schroniska, na szczęście współlokatorzy mieli większe zapasy. Warunek był tylko jeden - pożyczone piwo dostarczę jutro na górę , co nie było najprzyjemniejszą czynnością po całym dniu jeżdżenia po górach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 24 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ha! To już wiem jak zarobię na nowe opony. Ja to mam łeb do interesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.