piotrulek84 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Lookas i MarcinGoluch - co myślicie o tym, żeby zachęcić forumowiczów w nastepujący sposób. Każdy, kto właduje się razem z grupą zaawansowaną na ich cel dostanie się do Elity forum. Już w zeszlym roku ktoś podrzucił taki pomysł, że każdy kto był na szczycie Radziejowej dostanie taki prezent. Co o tym myśli reszta zlotowiczów? Można by np. ustalić w wyniku dyskusji odpowiednio trudną trasę żeby nie było, że ktoś pracował na elitę sporo czasu a drugi wjechał na byle górkę i ma z głowy w 5 minut. Można rozreklamować powyższy pomysł w widocznym miejscu na forum albo chociaż napisać o tym w przyklejonym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Moim zdaniem temat całkowicie chybiony! ZLOT JEST DLA WSZYSTKICH bez względu jak i na czym jeździ. Podziały niczemu nie służą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Lookas i MarcinGoluch - co myślicie o tym, żeby zachęcić forumowiczów w nastepujący sposób. Każdy, kto właduje się razem z grupą zaawansowaną na ich cel dostanie się do Elity forum. Już w zeszlym roku ktoś podrzucił taki pomysł, że każdy kto był na szczycie Radziejowej dostanie taki prezent. Co o tym myśli reszta zlotowiczów? Można by np. ustalić w wyniku dyskusji odpowiednio trudną trasę żeby nie było, że ktoś pracował na elitę sporo czasu a drugi wjechał na byle górkę i ma z głowy w 5 minut. Można rozreklamować powyższy pomysł w widocznym miejscu na forum albo chociaż napisać o tym w przyklejonym temacie Zrozumiałbym gdyby chodziło o elitę zlotu i darmową kratę piwa przy okazji. Ale związku z rangą na forum nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Nie na tym to polega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Jesli bedzie krata to wstaje o 5 rano i zapodaje pod goore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 piotrulek84, bardzo zły pomysł. Zlot, jak rozumiem, ma być imprezą na luzie a nie wyścigiem po status na forum. Lepiej zgromadzić mniejsze grono, ale zebrane wyłącznie w jednym celu: jazda dla czystej satysfakcji. Hmm... pewnie tuż przed zlotem chętnych i tak nie będzie brakować. BTW, po co komu status na forum? Jeśli pojadę z grupą ambitną i dojadę do szczytu, to już sam ten fakt będzie dla mnie największą nagrodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Panie i Panowie ja się tylko przypominam, że do końca marca musimy wpłacić 500zł zaliczki za schron. Nie boję się o całą grupę w czasie Zlotu bo schronisko zapełnimy ale obecnie nie mamy czym zapłacić rezerwacji. Pozdrawiam Marcin Przelew już poszedł. Dobrze, że przypomniałeś - czekałem do momentu, aż będę miał pewność, że mi legitymację podstemplują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Lookas i MarcinGoluch - co myślicie o tym, żeby zachęcić forumowiczów w nastepujący sposób. Każdy, kto właduje się razem z grupą zaawansowaną na ich cel dostanie się do Elity forum. Już w zeszlym roku ktoś podrzucił taki pomysł, że każdy kto był na szczycie Radziejowej dostanie taki prezent. Co o tym myśli reszta zlotowiczów? Można by np. ustalić w wyniku dyskusji odpowiednio trudną trasę żeby nie było, że ktoś pracował na elitę sporo czasu a drugi wjechał na byle górkę i ma z głowy w 5 minut. Można rozreklamować powyższy pomysł w widocznym miejscu na forum albo chociaż napisać o tym w przyklejonym temacie Sorry, ale ciebie chyba popie....o? Ja nawet po pijaku takich pomysłów nie mam ... Jak chcesz się wyżyć to startuj w 24h lub GSE non stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Wreszcie udało się temat rozruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Troche spóżnione ale moim zdaniem ZLOTY zawsze są integracyjne i nawet taki nieborak może świetnie się bawić... Przeżyłam I zlot wię nie ma się czego bać... POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Wreszcie udało się temat rozruszać Mamy polityka na pokładzie... "Nie ważne co, grunt, żeby mówili" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Marcinusz - nie bierz wszystkiego tak mocno do siebie. Nie mam złych intencji. Widocznie pomysł rzeczywiście zły i koniec tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Coś na zachętę dla lubiących zjeżdżać: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 piotrulek84, z tym politykiem to miał być żart a nie żaden przytyk, ale cos chyba nie chwycił... Skojarzyło mi się z takim dla przykładu Lepperem, co to co jakiś czas wyszłedł, gadał głupoty i tylko patrzył jak mu słupki poparcia odbijają się od dna. No i Tobie też udało się obudzić popularność wątku. Na tym filmiku ze zjazdu z Pradziada aż czuć te metry w dół Mam nadzieję, że jest tam alternatywny podjazd offroad'owy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 piotrulek84, z tym politykiem to miał być żart a nie żaden przytyk, ale cos chyba nie chwycił... Skojarzyło mi się z takim dla przykładu Lepperem, co to co jakiś czas wyszłedł, gadał głupoty i tylko patrzył jak mu słupki poparcia odbijają się od dna. No i Tobie też udało się obudzić popularność wątku. Na tym filmiku ze zjazdu z Pradziada aż czuć te metry w dół Mam nadzieję, że jest tam alternatywny podjazd offroad'owy. Na Pradziada jedynie czerwony szlak zostaje od Czervonohorskiego Sedla, szuterek bardzo przyjemny. Tam generalnie jest Park Narodowy, więc nie ma pola manewru Jazda po terenie zakazanym : 1000 koron czeskich Tłumaczenie do obrazka : żółta kreska : zjazd kolarza z YT powyżej zamieszczonego filmika, biała linia = szuterek do Czerwonohorskiego Sedla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczerb Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Tak sobie myślałem, że fajnie byłoby zabrać i szosę i mtb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Przeżyłam I zlot wię nie ma się czego bać... POLECAM myślę że wszyscy tamtejsi zlotowicze są z Ciebie dumni że udało Ci się przeżyć..... te wszystkie gleby na Twoim rumaku :icon_lol: kurcze może i ja się pojawię, pamiętam jak by to było wczoraj jak zasuwaliśmy rowerami z Głuchołaz do Pragi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Tak sobie myślałem, że fajnie byłoby zabrać i szosę i mtb... Dobry pomysł, w czasie jazdy asfaltem będziesz wiózł mtb na plecach, a jak wjedziesz w teren zamiana ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 W terenie może być mu trudniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Jak wjedziesz w teren to oddasz szosę komuś, kto jedzie w drugą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 11 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Tak sobie myślałem, że fajnie byłoby zabrać i szosę i mtb... Dobry pomysł, w czasie jazdy asfaltem będziesz wiózł mtb na plecach, a jak wjedziesz w teren zamiana ... W terenie może być mu trudniej Jak wjedziesz w teren to oddasz szosę komuś, kto jedzie w drugą stronę wystarczy szosa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Szosa 4x. Ciekawe jakie tam miał koła założone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 kasa przelana, ja i Kerownik standardowo pojawimy się, nie wiem czy to dobre czy złe wieści hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Dla okolicznych zakonnic nienajlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Łobuziaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.