Skocz do zawartości

[ZLOT] III Oficjalny Zlot FR.org

daid

Rekomendowane odpowiedzi

Lookas i MarcinGoluch - co myślicie o tym, żeby zachęcić forumowiczów w nastepujący sposób. Każdy, kto właduje się razem z grupą zaawansowaną na ich cel dostanie się do Elity forum. Już w zeszlym roku ktoś podrzucił taki pomysł, że każdy kto był na szczycie Radziejowej dostanie taki prezent. Co o tym myśli reszta zlotowiczów? :)

Można by np. ustalić w wyniku dyskusji odpowiednio trudną trasę żeby nie było, że ktoś pracował na elitę sporo czasu a drugi wjechał na byle górkę i ma z głowy w 5 minut. Można rozreklamować powyższy pomysł w widocznym miejscu na forum albo chociaż napisać o tym w przyklejonym temacie

Lookas i MarcinGoluch - co myślicie o tym, żeby zachęcić forumowiczów w nastepujący sposób. Każdy, kto właduje się razem z grupą zaawansowaną na ich cel dostanie się do Elity forum. Już w zeszlym roku ktoś podrzucił taki pomysł, że każdy kto był na szczycie Radziejowej dostanie taki prezent. Co o tym myśli reszta zlotowiczów? :)

Można by np. ustalić w wyniku dyskusji odpowiednio trudną trasę żeby nie było, że ktoś pracował na elitę sporo czasu a drugi wjechał na byle górkę i ma z głowy w 5 minut. Można rozreklamować powyższy pomysł w widocznym miejscu na forum albo chociaż napisać o tym w przyklejonym temacie

Zrozumiałbym gdyby chodziło o elitę zlotu i darmową kratę piwa przy okazji.

Ale związku z rangą na forum nie rozumiem.

piotrulek84, bardzo zły pomysł. Zlot, jak rozumiem, ma być imprezą na luzie a nie wyścigiem po status na forum. Lepiej zgromadzić mniejsze grono, ale zebrane wyłącznie w jednym celu: jazda dla czystej satysfakcji. Hmm... pewnie tuż przed zlotem chętnych i tak nie będzie brakować.

BTW, po co komu status na forum? Jeśli pojadę z grupą ambitną i dojadę do szczytu, to już sam ten fakt będzie dla mnie największą nagrodą :thumbsup:

Panie i Panowie ja się tylko przypominam, że do końca marca musimy wpłacić 500zł zaliczki za schron.

Nie boję się o całą grupę w czasie Zlotu bo schronisko zapełnimy ale obecnie nie mamy czym zapłacić rezerwacji.

Pozdrawiam

Marcin

Przelew już poszedł.

Dobrze, że przypomniałeś - czekałem do momentu, aż będę miał pewność, że mi legitymację podstemplują B)

Sorry, ale ciebie chyba popie....o? :D Ja nawet po pijaku takich pomysłów nie mam ... Jak chcesz się wyżyć to startuj w 24h lub GSE non stop :P

piotrulek84, z tym politykiem to miał być żart a nie żaden przytyk, ale cos chyba nie chwycił... Skojarzyło mi się z takim dla przykładu Lepperem, co to co jakiś czas wyszłedł, gadał głupoty i tylko patrzył jak mu słupki poparcia odbijają się od dna. No i Tobie też udało się obudzić popularność wątku.

Na tym filmiku ze zjazdu z Pradziada aż czuć te metry w dół :thumbsup: Mam nadzieję, że jest tam alternatywny podjazd offroad'owy.

piotrulek84, z tym politykiem to miał być żart a nie żaden przytyk, ale cos chyba nie chwycił... Skojarzyło mi się z takim dla przykładu Lepperem, co to co jakiś czas wyszłedł, gadał głupoty i tylko patrzył jak mu słupki poparcia odbijają się od dna. No i Tobie też udało się obudzić popularność wątku.

Na tym filmiku ze zjazdu z Pradziada aż czuć te metry w dół :thumbsup: Mam nadzieję, że jest tam alternatywny podjazd offroad'owy.

Na Pradziada jedynie czerwony szlak zostaje od Czervonohorskiego Sedla, szuterek bardzo przyjemny. Tam generalnie jest Park Narodowy, więc nie ma pola manewru :) Jazda po terenie zakazanym : 1000 koron czeskich :)

Tłumaczenie do obrazka : żółta kreska : zjazd kolarza z YT powyżej zamieszczonego filmika, biała linia = szuterek do Czerwonohorskiego Sedla :)

post-126878-0-95209000-1299261965_thumb.jpg

Przeżyłam I zlot wię nie ma się czego bać... POLECAM

myślę że wszyscy tamtejsi zlotowicze są z Ciebie dumni że udało Ci się przeżyć..... te wszystkie gleby na Twoim rumaku :icon_lol: :icon_lol:

kurcze może i ja się pojawię, pamiętam jak by to było wczoraj jak zasuwaliśmy rowerami z Głuchołaz do Pragi :)

Tak sobie myślałem, że fajnie byłoby zabrać i szosę i mtb...

Dobry pomysł, w czasie jazdy asfaltem będziesz wiózł mtb na plecach, a jak wjedziesz w teren zamiana ...

W terenie może być mu trudniej :D

Jak wjedziesz w teren to oddasz szosę komuś, kto jedzie w drugą stronę :)

wystarczy szosa...

:icon_mrgreen::whistling::thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...