Moskit Napisano 14 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Przejeżdżałem dzisiaj obok schroniska w Głuchołazach. Znajduje się ono w szkole, jak dla mnie to bez klimatu górskiego. Z plusów to faktycznie blisko do spożywczaka i dwóch dobrych sklepów rowerowych z serwisem. Na marginesie to jak ktoś by miał w tym czasie akurat kółka do zaplecenia to naprawde polecam, gość z Lidera uchodzi za mistrza w tej kwestii, poza tym serwisuje rowerki na różnych zawodach, był jako mechanior np. na paraolimpiadzie w Pekinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 14 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Z plusów to faktycznie blisko do spożywczaka i dwóch dobrych sklepów rowerowych z serwisem. Z tymi sklepami rowerowymi to rzeczywiście duży plus - wiadomo, różne awarie na szlaku się mogą zdarzyć (i zdarzają). Jeśli byłaby szansa przeserwisowania od ręki - może to komuś uratować wyjazd. Podobnie jak możliwość kupienia części, która uległa zniszczeniu (pamiętam np. przemieloną przerzutkę z I zlotu ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsSil Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Przejeżdżałem dzisiaj obok schroniska w Głuchołazach. Znajduje się ono w szkole, jak dla mnie to bez klimatu górskiego. Jak dla mnie klimat tworzą ludzie a nie umiejscowienie schroniska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Toż to oczywista oczywistość dla wszystkich, chodzi mi o klimat obiektu, a nie samego zdarzenia które w nim bedzie miało miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Podobnie jak możliwość kupienia części, która uległa zniszczeniu (pamiętam np. przemieloną przerzutkę z I zlotu ). ja pamiętam centrowanie koła na zjeździe z Radziejowej na II zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczerb Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Jak dalej jechaliśmy to się mocno zastanawiałem czy ta szwajcarska plastelina mu się zaraz na pół nie złoży...na szczęście dało radę na moment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 25 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Ahoy Ekipo reszta śpi ;> Bo coś ostatnio mało ruchu w temacie zlotu :/ Tu cisza w wątku z koszulkami też cisza :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Spoko, my już z Patrykiem urlop zaklepujemy, więc tym razem (odpukać) nic nam nie stanie na przeszkodzie. Co więcej - zostajemy tydzień po . Ktoś jeszcze? Wpłata niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 27 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Szwajcarska p;lastelina i pomysł zasłyszany na forum, że w celu sprawnego wycentrowania można walić całym kołem z całej siły o glebę i nie pentknie I nie pękło. Ale jakby nie patrzeć szkoda trochę, bo kolega mówił, że wcale w ten żłób mocno nie wpadł. Chociaż tam było takie właśnie miejsce o dużej zmianie kąta, no nie wiem, może już szpryszki osłabione były... Jakby nie patrzeć potwierdziło to moje obawy o miękkość DT. Na szczęście blisko domu już byliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczerb Napisano 27 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Ecia, ja się właśnie zastanawiam czy przed czy po. Właśnie zauważyłem, że sesja mi wypada akurat na ten zlotowy weekend i następny ;/ Ale poza tym bardziej by mi też pasowało urlop brać po zlocie niż przed więc trzeba będzie w zerówkach, albo z dziennymi jakoś próbować zaliczać. Więc też zamierzam zostać po zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 27 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 No i fajnie . Może jakaś większa ekipka się zbierze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 27 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Spoko, my już z Patrykiem urlop zaklepujemy, więc tym razem (odpukać) nic nam nie stanie na przeszkodzie. Co więcej - zostajemy tydzień po . Ktoś jeszcze? Kusisz, kusisz :> Jeśli uda mi się troszkę odłożyć drugi wakacyjny wyjazd to baaardzo chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 27 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Dokładnie, dokładnie. Z Ecią robimy after party Super by było jakby tak jeszcze paru osobom udało się dłużej zostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 27 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Szwajcarska p;lastelina i pomysł zasłyszany na forum, że w celu sprawnego wycentrowania można walić całym kołem z całej siły o glebę i nie pentknie I nie pękło. Ale jakby nie patrzeć szkoda trochę, bo kolega mówił, że wcale w ten żłób mocno nie wpadł. Chociaż tam było takie właśnie miejsce o dużej zmianie kąta, no nie wiem, może już szpryszki osłabione były... Jakby nie patrzeć potwierdziło to moje obawy o miękkość DT. Na szczęście blisko domu już byliśmy Piotrulek czy aby odpisałeś w tym wątku co chwiałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 27 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Ja zobaczę, ale być może zostanę kilka dni dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 27 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Panie i Panowie ja się tylko przypominam, że do końca marca musimy wpłacić 500zł zaliczki za schron. Nie boję się o całą grupę w czasie Zlotu bo schronisko zapełnimy ale obecnie nie mamy czym zapłacić rezerwacji. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Lookas zrozumiałem to w następujący sposób: "czy aby odpowiedziałeś w tym wątku co chciałeś". Tak, chodzi mi o nawiązanie do wspomnienia Daida o pogiętym kole kolegi śmigajęcego na Santa Cruzie podczas Drugiego Zlotu. Wspominanie starych wydarzeń jest częścią planowania kolejnego zlotu. Jak zle Cię odebrałem to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ja z chęcią bym przejechał się na zlot z taką elitą, ale... Lata, lata... I mój złomek nie do końca zrobiony... Pozdrawiam, Janisz Ps: Oby się wam udało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 W zeszłym roku na Zlocie najstarszy kolega był w wieku mojego ojca. Jak się boisz o kondychę to dostosujesz się wybierając odpowiednią grupę zaawansowania że tak to określę Jeśli chodzi o sprzęt to historycznym już wyczynem jest władowanie się dwa lata temu Kubusiowej na sztywnym Grandzie na Wielką Sowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 28 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Ja z chęcią bym przejechał się na zlot z taką elitą, ale... Lata, lata... I mój złomek nie do końca zrobiony... Na złomek masz jeszcze sporo czasu, a lata... się z nami fajnie . No to jak, widzimy się na zlocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Lata, lata... Taaak, wszyscy tęsknimy za latem... Na szczęście zlot jest w lecie, do którego zdążysz złoma poskładać. Reprezentowane będą różne grupy wiekowe i kondycyjne, więc jeśli nie masz 75 lat i nie wymagasz stałej opieki lekarskiej, to powinieneś pasować do grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Pocieszyłeś mnie Opieki lekarskiej nie wymagam, jestem kontaktowy, złomka powinienem złożyć to i może się zjawie jeżeli wam 16-latek(to są właśnie te lata)by nie zawadzał. Lecz niczego nei obiecuje Edit: "Złomek" pieszczotliwie jest nazywany mój rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 z koszulkami też cisza :/ coś się tworzy po cichu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Dobrze wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 2 Marca 2011 Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 jeżeli wam 16-latek(to są właśnie te lata)by nie zawadzał. Hehe! Ja myślałem, że Ty się za stary czujesz na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.