Rulez Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 "kalisz" a na czym aktualnie śmigasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachmaister Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Aktualnie z rockraidera 9.1 przesiadłem się na takie nieokreślone coś http://www.forumrowerowe.org/topic/75288-rower-ns-society/page__p__756196#entry756196 ale na żadnym innym rowerze tak wygodnie mi nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 1 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Przelew właśnie poszedł. Kumpel (Speq) wpłaci po weekendzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczerb Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Tak, tak, tak, jadę, jadę, jadę xD Jak już wydobyłem z siebie ten nieco stłumiony (czytaniem 13 strony tematu) zachwyt, to: 0. Przede wszystkim czy ja jakimś cudem przegapiłem numer konta czy mam sobie odgrzebać z zeszłego roku? 1. Gdzieś tam kilka stron temu było coś o śniadankach i chyba jakichś negocjacjach...skoro już wpłacacie to znaczy, że sobie darowaliśmy temat? 2. Chętnie się komuś wbiję do samochodu ;] (ruszam z Łodzi zasadniczo...) 3. Najprawdopodobniej przedłużę wyjazd o jeden/kilka dnia w obie strony (najlepiej). Ktoś poza Premierem jeszcze taki chytry uczynek planuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 1 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 No, pieniążki doszły, więc teraz tylko czekać do lipca i składać sprzęt @UP, nr konta w oddzielnym temacie : http://www.forumrowerowe.org/topic/81361-trzeci-zlot-zapisy-lista-uczestnikow/ W jaki sposób planujecie przedłużyć, że siedzicie tam 5 dni? W sumie niegłupi pomysł ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczerb Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dzięki za link. Kasa przelana safian, ja zamierzam z odpowiednim wyprzedzeniem stwierdzić, że biorę wtedy wolne (znając życie to będę odbierał nadgodziny, ewentualnie zeszłoroczny urlop a nie brał tegoroczny), a Premier gdzieś w połowie tematu zaocznie postraszył kadry L4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 2 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 3. Najprawdopodobniej przedłużę wyjazd o jeden/kilka dnia w obie strony (najlepiej). Ktoś poza Premierem jeszcze taki chytry uczynek planuje? Za względu na koszty wyjazdu nie widzę innej opcji. Wyjazd na pewno będzie przedłużony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ja też planuję jak najbardziej wykorzystać ten czas i zostać trochę dłużej. Nie wiem tylko czy to będzie jeszcze parę dni przed czy po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Zazdroszczę. Bycie studentem ma jedną wadę. Nigdy nie wiadomo jak się ułoży semestr. Ciężko coś planować. --- Sent from my black box using Tapatalk :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Nie trzeba strasznie na wyrost planować. Jak Ci się dobrze ułoży semestr to na pewno znajdziesz na szybko jakiś nocleg - czy to u gospodarza czy w jakimś okolicznym schronisku. BTW akurat tak się złożyło, że właśnie skończyłem ostatni semestr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 2 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Kolejne osoby dodane na listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ja też planuję jak najbardziej wykorzystać ten czas i zostać trochę dłużej. Nie wiem tylko czy to będzie jeszcze parę dni przed czy po No to my z Księciem też ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 O właśnie... Całkowicie zapomniałem się Was zapytać, to by było jakbyście nie mogli zostać dłużej Przyzwyczajenie z ostatniego zlotu No to będzie super. Dokładnie wszystko się jeszcze dogada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczerb Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 A jak nie to zawsze jest jeszcze kampania wrześniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 O właśnie... Całkowicie zapomniałem się Was zapytać, to by było jakbyście nie mogli zostać dłużej Spokojnie - byśmy sobie jakoś poradzili . Ale też tak właśnie myśleliśmy, że jak już jechać, to fajnie by było na dłużej - bo nigdy nie wiadomo, kiedy się trafi następna okazja pośmigania po górach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Dokładnie, jak już śmigać po górach to konkretnie, zwłaszcza jak w nie jest dość daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ja również postaram się pojawić. Mam nadzieję, że czas pozwoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Jeszcze więcej ludzi nam potrzeba! Jeszcze więcej ludzi nam potrzeba! Temat rozwinął się na całego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Spoks, jest jeszcze bardzo wcześnie. Z tego co kojarzę, w zeszłym roku większość ludzi zapisała się jak już porządnie grzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Jeszcze więcej ludzi nam potrzeba! Jeszcze więcej ludzi nam potrzeba! Zapchać całe schronisko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczerb Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Wątpię żebyśmy mieli problem z małą frekwencją. Natomiast faktycznie większość osób będzie zwlekać z różnych powodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Piotrulek, leć już i trzymaj miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Witam. 90% że będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 W prawdzie nie byłem nigdy w tych rejonach, ale nie sądzę, żeby ten zlot był fajniejszy niż poprzedni. Nie ma to jak pić browary wysoko w górach przy ognisku w towarzystwie forumowiczów . A te schronisko z tego co widziałem jest w mieście. Mimo to czekam z niecierpliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 A ja mam pytanie do pyr, jak sobie organizujecie dojazd? Dla mnie to chyba najpoważniejszy problem, bana odpada na samym początku, sam samochodem średnio. Najlepiej jakby kilka osób zebrało się w jedno auto i jazda Aha, jeśli to jakieś oczywiste pytanie to wybaczcie, na żadnym z poprzednich zlotów nie było dane mi przybyć więc jestem zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.