n4k5 Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Tak w ogóle, to zna ktoś już jakieś ciekawe trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Z chęcią już wpłacę, naprawdę, tylko jeszcze nie wiem jaką kwotę mam wpłacić. Mam skończone 26 lat, ale nadal się uczę. Pytałam się już Lookas 46 o to, ale nie odpowiedział na razie, więc pytam w temacie ogólnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsSil Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 OOO bardzo fajnie moze na tym zlocie będzie troche więcej kobitek niż w ubiegłym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Jeżeli masz skończone 26 lat to raczej zniżka już Cię nie łapie, bo tutaj chyba chodzi o zniżkę dla studentów, która jest do 26 roku życia. Im więcej babeczek tym lepiej;) o ile przyjeżdżają bez facetów, bo po co ciągnąć drzewo do lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Im więcej babeczek tym lepiej;) o ile przyjeżdżają bez facetów, bo po co ciągnąć drzewo do lasu Pełnoletnich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Jeżeli masz skończone 26 lat to raczej zniżka już Cię nie łapie, bo tutaj chyba chodzi o zniżkę dla studentów, która jest do 26 roku życia. Najprawdopodobniej masz rację. Aczkolwiek podam przykład: jadąc PKP/PKS obowiązuje ograniczenie wiekowe, jadąc jakimkolwiek MPK już nie (można być 50-letnim studentem a i tak jeździsz na ulgowych ustawowych) bądź też 'prywatnymi' busami. I nie wiem jak to jest z tego typu przybytkami. OOO bardzo fajnie moze na tym zlocie będzie troche więcej kobitek niż w ubiegłym roku A to bardzo fajnie, że były :-) Jednak, studiując elektrotechnikę, przyzwyczajona jestem do męskiego (i to młodszego) towarzystwa i będąc w damskim muszę się strasznie powstrzymywać przed 'świńskimi dowcipami' ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 będąc w damskim muszę się strasznie powstrzymywać przed 'świńskimi dowcipami' ;-) Skoro ja się nie powstrzymuję przed smarkaniem na prawo i lewo bez użycia chusteczki, to Ty też nie musisz . A martwa wiewiórka nie wybiera się na zlot? Gdzie ona w ogóle wsiąkła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Z chęcią już wpłacę, naprawdę, tylko jeszcze nie wiem jaką kwotę mam wpłacić. Mam skończone 26 lat, ale nadal się uczę. Pytałam się już Lookas 46 o to, ale nie odpowiedział na razie, więc pytam w temacie ogólnym. I po co ta niecierpliwość :] ? Odpowiedziałem, że jak będę znał odpowiedź na to pytanie to odpiszę. Niestety cały czas czekamy na odpowiedź ze schroniska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Przepraszam ale jestem ostatnio nieco zabiegany i cały czas przekładałem temat rozmowy ze schroniskiem. Dzisiaj zadzwonie i temat wyjaśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 I po co ta niecierpliwość :] ? Odpowiedziałem, że jak będę znał odpowiedź na to pytanie to odpiszę. Niestety cały czas czekamy na odpowiedź ze schroniska. A ciut z natury jestem :] Aj, bo tutaj temat się rozkręca i zaraz nie będzie miejsc Przepraszam ale jestem ostatnio nieco zabiegany i cały czas przekładałem temat rozmowy ze schroniskiem. Dzisiaj zadzwonie i temat wyjaśnie. Nie masz za co przepraszać. Teraz to mi się zrobiło BARDZO głupio. Po prostu chcę wiedzieć ile mam wpłacić przed końcem liczby wolnych miejsc. A właściwie przed końcem mojej gotówki (kupiłam drugi rower i trzeba go przecież jakoś wyposażyć ) Skoro ja się nie powstrzymuję przed smarkaniem na prawo i lewo bez użycia chusteczki, to Ty też nie musisz . Zazdroszczę opanowania techniki. Ja nie potrafię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Spokojna głowa, wszystkiego Ciebie nauczymy! Ja dodatkowo mogę Cię podszkolić z przeklinania a kolega Jacek z sikania na ognisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 21 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 z tym sikaniem to cię trochę poniosło nie wiem czy wiesz... ale różnimy się trochę od kobiet i moga być problemy techniczne;) dzisiaj idzie przelew..... jest też pomysł na koszulkę kiedy mija termin zgłaszania projektów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 z tym sikaniem to cię trochę poniosło nie wiem czy wiesz... ale różnimy się trochę od kobiet i moga być problemy techniczne;) Spokojna głowa: http://www.go-girl.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Najwyżej się odwrócimy A z tym przelewem to... On do mnie idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Spokojna głowa, wszystkiego Ciebie nauczymy! Ja dodatkowo mogę Cię podszkolić z przeklinania a kolega Jacek z sikania na ognisko Z pewną dozą nieśmiałości dodam iż przeklinać umiem (nie/stety). Sikać na ognisko też, ale wężem ogrodniczym z wodą Spokojna głowa: http://www.go-girl.com/ Super sprawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Mamy nieco czasu na wpłatę zaliczki ale liczę po cichu, że nie będziecie nas trzymali do końca w niepewności. No to ja już dłużej nie trzymam. Przelew poszedł był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Spokojna głowa: http://www.go-girl.com/ AWESOME! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Dopiero teraz odpaliłem temat przez kompa. Go-girl - misiowate tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Niedługo Walentynki jest szansa na stanie się bohaterem dla swojej dziewczyny (albo i nie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Anulkaa... Zostaniesz moją walentynką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachmaister Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam Z tego co się orientuje to Kalisz w tym roku też będzie miał przyjemność uczestniczyć w zlocie w liczbie osób dwóch Najprawdopodobniej pojedziemy samochodem, osób nie będziemy w stanie zabrać(2-osobowe Vito ), ale możemy zabrać parę rowerów(+4szt.) lub plecaków(po dach) coby ułatwić innym życie i jakiś stojak z narzędziami. Jest jeszcze trochę czasu to pewnie zdążymy coś ustalić Wiem niestety tylko jak było na pierwszym zlocie (hardcorowo z zatłuszczoną przednią tarczą ), ale ja go super wspominam . Domyślam się że na tym bedzie jeszcze lepiej Wracając do drogi, jak ktoś chce, żeby mu coś zabrać na relacji Kalisz-Głuchołazy to piszcie. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ! ! ! UWAGA ! ! ! ZNIŻKA DLA OSÓB UCZĄCYCH OBOWIĄZUJE BEZ WZGLĘDU NA WIEK. Na Zlocie osoba korzystająca ze zniżki obowiązkowo musi przedstawić aktualną legitymację uprawniającą do zniżki. Mnie już nosi i mimo, że zanoszę się ze sprzedażą Ibisa to już planuje sprzęt Zlotowy. Od siebie dodam, że jestem zachwycony sposobem kontaktu ze schroniskiem i chyba Pani jakiegoś kwiata kupię jak finalizacja Zlotu będzie tak udana jak przygotowania. Pozdrawiam! Marcin Stachmaister z tymi tarczami "czyszczonymi" WD40 byłeś jednym z faworytów na hardkora I Zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 W takim razie musze odkurzyc moja legitymacje studencką;-) pieczęć z ziemniaka wyczarowac i bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachmaister Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 To nie był WD40 to był wynik obfitego czyszczenia amortyzacji Brunox-em I o ile dobrze pamiętam to razem z Kubusiową otrzymaliśmy status hardcorów zlotu. A kumpel do tej pory ma mi za złe, że go pobiłem (jechał na białym DM ze sztywnym "karbonowym" widelcem i na "slickach" 1.8 Co do zniżek to widzę, że też się łapie A możemy się zrzucić po "złotówie" to Pani ładny bukiecik dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Anulkaa... Zostaniesz moją walentynką? Miałabym pewne wyrzuty sumienia... ZNIŻKA DLA OSÓB UCZĄCYCH OBOWIĄZUJE BEZ WZGLĘDU NA WIEK. Na Zlocie osoba korzystająca ze zniżki obowiązkowo musi przedstawić aktualną legitymację uprawniającą do zniżki. 38,00 PLN zlecone do przelewu. Dziękuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.