daid Napisano 18 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Witam, połowa listopada za nami, większość z nas zakończyła już sezon, więc może czas na dyskusję o kolejnym zlocie forumowiczów. Byłem na drugim zlocie i atmosfera była wspaniała, fajnie jakby w przyszłym roku udało się zorganizować coś podobnego. Pytanie do zarządzających tym forum, jest już coś planowane w tym kierunku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 18 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Organizacją zlotu zajomowała się niekoniecznie sfera rządząca forum Była raczej w miażdżącej mniejszości na zlocie - lookas46, ja, Marcin Goluch. To chyba wszyscy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 18 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Jak powiedziałem indywidualnie tak mówię i oficjalnie - JA WYSIADAM ! Dziękuję za uwagę i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabarz Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Pochwalony! Lookas miał już obcykane Głuchołazy. Szkoda by tam było nie pojechać... POSTRO! Gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 28 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Tak taki był / jest pierwotny zamysł odnośnie lokalizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 To rzut beretem od Rychlebskich i blisko Jesenika Jestem na tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 28 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Pomysł odnośnie tej lokalizacji przede wszystkim ponieważ : - patrz post wyżej - obok jest Wielka Kopa - w zasięgu jest Pradziad - dla grupy rekreacyjnej są czeskie cyklobusy ( autokar ze specjalną przyczepą do przewozu bikow ) mają chyba 3 trasy, jeden z przystanków znajduje się w Głuchołazach - tylko trzeba zgrać termin zlotu tak aby wypadł wtedy kiedy one śmigają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 I również niedaleko jest Biskupia Kopa 899m n.p.m. Moje tereny to się wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Moje tereny to się wie Przewodnik już jest;) szykuj trasy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Z miłą chęcią moge pomóc Ale pierwsze pytanie na kiedy to mniej więcej jest zaplanowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Zapewne będzie ankieta, w której każdy będzie mógł zagłosować. Zostanie wybrany termin, który będzie pasował większości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Pomysł odnośnie tej lokalizacji przede wszystkim ponieważ : - dla grupy rekreacyjnej są czeskie cyklobusy ( autokar ze specjalną przyczepą do przewozu bikow ) mają chyba 3 trasy, jeden z przystanków znajduje się w Głuchołazach - tylko trzeba zgrać termin zlotu tak aby wypadł wtedy kiedy one śmigają Bitte się odwalić od mojej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Może wreszcie termin będzie taki, że się będę mógł pojawić... Na 2 poprzednich nie mogłem być i żałuję I ewentualnie liczę na osoby 18-23 lata, żeby było do kogo gębe otworzyć Dobra żartuje, z każdym da się pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 ja pewnie będę starał się pojawić, więc o jakąś fajną majową lub czerwcową datę proszę I niech to wyjdzie>>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 no ja już też się nie mogę doczekać bo w tym roku mam w planach się pojawić chyba że termin zgra się z jakimś maratonem z mojego kalendarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 28 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Nie można zrobić w końcu ten zlot w jakimś normalnym terminie tj w wakacje jak szkoły/studiów nie ma a każdy ma możliwość wzięcia urlopu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Listopada 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 http://www.kr-olomoucky.cz/OlomouckyKraj/aplikace/TOP10/_pl/jeseniky/cyklobusy.htm lipiec/sierpień pasuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Nie można zrobić w końcu ten zlot w jakimś normalnym terminie tj w wakacje jak szkoły/studiów nie ma a każdy ma możliwość wzięcia urlopu? popieram!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabarz Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 http://www.kr-olomou...y/cyklobusy.htm lipiec/sierpień pasuje ? Gdyby był taki termin, to nawet gotowym wspomóc organizacyjnie. Terminy maj/czerwiec będę lobbował na "nie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 II połowa lipca jest wręcz idealna:D *mam wtedy urlop;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Mi tam pasuje druga połowa lipca. http://www.glucholazy.pl/um/in1.php?k1=108&k2=060315102059&nr=060315114938 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Mi tam pasuje druga połowa lipca. http://www.glucholazy.pl/um/in1.php?k1=108&k2=060315102059&nr=060315114938 wreszcie przemówił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 A skąd wiesz, że jako organizator a nie zwykły szary uczestnik co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 jak wkleja linki to chyba chce pomóc, może się wstydzi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 29 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Żałuję, że nie byłem jeszcze na zlocie i jeśli przyszłoroczny miał by wypalić, to pewnie już bym się pojawił Tylko mam kilka pytań. Jak przebiega dzień na takim zlocie ?? Rozumie, że śmigamy na rowerach ale to dla różnych grup są różne trasy czy jak ?? Ja np. lubię turystycznie śmigać po górach, bez patrzenia na licznik czy tym bardziej pulsometr. Urzeka mnie miejsce- siadam patrze, robię foty itp. Wieczorem jakiś browar, tańce itp Może ktoś dać galerie z poprzednich zlotów ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.