lukes Napisano 17 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Witam, nie chwaliłem się w tym dziale rowerem. Niektórzy twierdzą, że buja ale okazało się że nigdy na nim nie jeździli, więc dalej sobie jeżdżę nie wiedząc o tym Specyfikacja: Rama: Marin Mount Vision PRO Damper: Fox RP2 Stery: FSA The Pig Mostek: PRO Kierownica: PRO FRS Amortyzator: Magura Menja 130mm AM Koła: Mavic Crossmax XL Opony: Schwalbe Nobby Nic EVO Double Defence Korba: Shimano XT Przerzutki przód/tył: Shimano XT Kaseta: Shimano XT Łańcuch KMC 9SL Hamulce: Hope Tech M4 Sztyca: PRO Koryak Siodło: WTB V pure race Całość około 14kg - nie wiem czy to lekko, w każdym razie nie zwracałem uwagi na wagę poszczególnych części, raczej starałem się je dopasować pod kątem trwałości i pracy. Dodatkowo na rowerze lampka 5 x XP-G, świeci jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 17 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 A ja pamiętam Twój temat z tym rowerem, szukałem go, ale chyba coś przeoczyłem, skasowałeś? Rowerek fajny, rama piękna, szkoda że nie mieszkasz gdzieś w pobliżu bo chyba nie dał bym Ci spokoju z jazdą próbną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 17 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Rower super, bardzo podoba mi sie rama wojtekkrakow temat jest w śmietniku chyba dlatego że Rulez się kłócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukes Napisano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 tak, kolega twierdził że zmienił ramę bo jego bujała, ale potem się okazało że zmienił inną ramę na jeszcze inną a na Marinie nie jeździł tylko coś wyczytał w jakiejś gazetce. Mało miło się zrobiło i wątek poszedł do śmieci - bardzo dobrze akurat moim zdaniem. Będę w Krakowie wiosną z rowerem. Siostra z Krakowa ma domek w górach - można będzie się umówić jakbyś chciał spróbować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlatty Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Sorry, że odkopuję temat. Mam pytanie na jakiej wysokości jest zawieszony suport? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.