RadekSki Napisano 17 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Witam Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale korzystajac z zaawansowanej wyszukiwarki forum w opcji "Szukaj w" mam do wyboru: - Tytuły tematów &: posty - Szukaj tylko postów To jest jakiś błąd (jeśli tak to czy problem leży po mojej stronie czy Waszej) ? Stanowi to spory problem bo nie mogę przeszukać forum pod kątem nazw samych tematów. No chyba, że jest taka opcja a ja po prostu jej nie widzę . Problem występuje i w Operze i w Firefoxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 17 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Na górze masz opcję do zaznaczenia "Przeszukuj tylko tytuły " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekSki Napisano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Tak coś czułem, że jak zwykle czegoś nie zauważyłem. Dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.